Προς το περιεχόμενο

basstar5

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    36
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή basstar5

0

Φήμη

  1. -------4-1--------------5--2---------------6--3------------------------ -----3----2-----------4------3----------5-------4---------------------- ---2--------3-------3----------4------4------------5------------------- -1------------4---2--------------5--3-----------------6---------------- και παει λεγοντας...ειναι σαν την καλσσικη 1234 αλλα διαγωνια βοηθαει στα ανοιγματα. ---------------------------------------------1---3------------------------- ----------------------------------2-----4--------------2-----4--------------- ----------2----4------1-----3-------------------------------------1----3------- -1---3------------------------------------------------------------------------------2----4---------- και ξανα απο την αρχη....καθε ταστο κ απο ενα δαχτυλο..... αυτες τις δυο τις εκανα οταν πηγαινα για λιγο καιρο ωδειο κ ειδικα η πρωτη ειναι η αγαπημενη μου κανει πολυ καλη δουλεια.... καλη τυχη!
  2. αν δεν εχεις βγαλει ακρη ακομα πες μου εμενα.εχω το σοναρ κ το δουλευω αρκετα χρονια!
  3. φιλε μου πιστευω πως θα σου ερχοταν πιο φθηνα εαν μονωνες το μικρο δωματιο κ πεταγες μεσα ενισχυτες κ μικροφωνα.Να εκανες ενα μινι recording room δηλαδη.Απο την αλλη για να εχεις και την αποθηκη σου θα μπορουσες να κανεις μια μεσοτοιχεια(ετσι γραφεται?) με γυψοσανιδα.Το ιδανικο θα ηταν να την κανεις εκει που τελειωνει το γραφειο στα δεξια κ ισως λιγο πιο μεσα(στην πρωτη φωτογραφια που εχεις βαλει).Η για ακομα πιο φθηνα να εβαζες μια πορτα φυσαρμονικα σε εκεινο το σημειο.Αποψη μου ομως.....[/img]
  4. καλησπερα παιδια!εχω το συγκεκριμενο μπασο και οι μαγνητες ειναι active (hum) και η μπαταρια ειναι για μαγνητες και για equalizer.Ο ηχος του ειναι πολυ γλυκος κ μπορει να ταιριαξει σε πολλα ειδη.Επισης αυτο που ξερω ειναι πως η σειρα που αποσυρθηκε ειχε σωμα φτιαγμενο απο λουθιτη ενα συνθετικο υλικο που αντανακλα περισσοτερο τα μπασα.Αν το εχεις βρει μεταχειρισμενο σου προτεινο να το ακουσεις.Αν το εχεισ βρει στι ιντερνετ κ δε μπορεις να το ακουσεις κανονιζουμε να ακουσεισ το δικο μου.Το εχω 6-7 χρονακια κ εχει βγει σκυλι δε μασαει τιποτα! :P
  5. φιλε σεβομαι την αποψη σου..αλλα τουλαχιστον εστω κ 20 ευρω λιγοτερα να δωσω κανω τη ζωη μου πιο ευκολη.Στην περιπτωση μου που στο νετ εχει 129+20 τα μεταφορικα ενω εδω το βρηκα 200,τα 51 ευρω που μου μενουν στην τσεπη μου ειναι 2 μεροκαματα δηλαδη 18 ωρες δουλειας.Γιατι λοιπον να τα δωσω για πλακα επειδη την εχουν ακουσει μερικοι?
  6. εχεις ενα δικιο σε αυτο που λες.απλα πιστευω πως οπως αναφερω το κακο παραδειγμα με ονομα ισως να πρεπει να αναφερω κ το καλο παραδειγμα με ονομα....αν ειναι οντως ενοχλητικο καμια αντιρηση να το σβησω..
  7. τωρα περα απο την πλακα το σκεφτομουνα οταν γυρνουσα σπιτι να του στειλω κανα λινκ με μεηλ....ασε ρε φιλε παναγιωτη...μου πεσαν τα μαλλια οταν ειπε 200........ :evil:
  8. ΣΗμερα το απογευμα εψαχνα για το πεταλακι synth της boss για μπασο.Παω στον Αρμαο μιας απο κει εχω παρει κ ολα τα υπολοιπα της boss για το μπασο.Εχοντας ολα της τα πεταλακια για μπασο ειπα να παρω κ αυτο να πειραματιστω κιολας(μιας κ πληρωθηκα ...).Ο αρμαος δεν το ειχε και αρχισα να ψαχνω. Το βρισκω λοιπον στον καγμακη πως τον λενε...του λεω τι θελω το βγαζει απο την βιτρινα και αφου περιμενα κανα τεταρτο για να με ρωτησει το παλικαρι που δουλευει εκει..μπαχαλο...μια απο τα ιδια,τι θελει ο νεαρος?(αφου τον εγραψα στα @@,λογικο ειναι να μη θυμαμαι τι θελει),,,λεω για το πεταλακι να το ακουσω θελω κ αν μ'άρεσει να το παρω.μπαη δε γουεη ποσο κανει?200 μου λεει!!! Αλλαζω 5-6 χρωματα...Λεω ποσο????!!!! κ ο μεγαλος καιμακης μου κανει με υφακι -ποσο θες να κανει? -το εχω βρει στο νετ και 130!(εδω βαζει παλι το πεταλακι στο κουτι...κορυφαια στιγμη της ημερας) Κ ο μαγαζατορας που υποτιθεται πως αγαπαει κ σεβεται τον πελατη μου λεει με πιο μπλαζε υφακι αυτη τη φορα.. -Αντε παρτο απο κει και πες το και σε μας. χοχοχοχο... Εχοντας αποφασισει οτι πεταλι δεν παιρνω παω παλι αρμαο για κατι καλωδια κ να παρω επιτελους τις αγαπημενες μου χορδες...Του λεω μου δινεις σε παρακαλω μια ενδεικτικη τιμη για το πεταλακι για να το παραγγειλω αν ειναι?ανοιγει τον καταλογο μπροσταμου βρισκω ο ιδιος το πεταλακι κ βλεπω τιμη στα 167 κ κατι ψιλα.μου λεει με την εκπτωση θα σου κοστισει 145.Φανταστειτε οτι κ παλι κερδος εχει με αυτη την τιμη. Τελικα ομως μου φανηκαν πολλα μιας και ολα τα αλλα πεταλακια τα πηρα γυρω στο 80αρι.Ετσι θα κανω υπομονη για κατι καλυτερο ισως κανα ρακ. Ακουγεται η ολη φαση σαν δυσφημηση μαγαζιου κ διαφημηση ενος αλλου.Εαν θιγεται καποιος να σβηστει το ποστ κανενα προβλημα.Απλα τρελαινομαι με καποιους επαγγελματιες....κ δυστυχως ειναι πολλοι.Θυμαμαι κ παλιοτερα πριν 10 χρονια οταν προτοξεκινησα να παιζω αγοραζα ταμπλατουρες απο τον αρμαο(κατανταει κουραστικο το ξερω) με 7-8 χιλιαδες δραχμες οταν αλλοι τις εχαν 13.000!!! Ειναι κ θεμα μαρκετινγκ να σε γλυκαινει ο πωλητης με εκπτωσουλες αλλα ετσι με κερδιζει εμενα τουλαχιστον κ θα προτιμησω στο μελλον σε παρομοιες καταστασεις καποιο ελληνικο μαγαζι... αυτο ηθελα να μοιραστω μαζι σας συναδελφοι!!!!!! 8) 8) 8)
  9. χμ αν ειναι να γυρισεις μαγαζια τσεκαρε κ τον αρμαο στην χαριλαου τρικουπη.Αν θυμαμαι καλα παιζει να βρεις κ κατω απο 80. :wink:
  10. basstar5

    Jesus Christ SuperStar

    φιλε το cd αυτο ειναι του 1996 με τους Peter Adams, Paul Keogh, Glenn Carter, Peter Gallagher, Martin Callaghan, Fridrik "Frizzy" Karlsson, Steve Balsamo(Ιησους-κ ναι ο καλυτεροσ που εχω ακουσει-θυμιζει Cito), David Burt, Ralph Salmins, Zubin Varla(ιουδας), Alice Cooper(ηρωδης-πολλα γελια), Joanna Ampil, Steve Pearce, Andrew Lynwood, Jonathan Hart, Keith Fairbairn. Εχω πολλεσ εκδοσεις του JCS μπορω να πω πως αυτη ειναι η αγαπημενη μου.Το εργο ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει ποτε(ειμαι αρρωστος :D )κ το να το ακους με παραγωγη κρυσταλλο κ πιο funκαριστο ειναι το κατι αλλο.Σε γενικες γραμμες μοιαζει με την παρασταση,εχει πολλα κοινα.Η δε πλακα ειναι πως Ελλαδα ειχα ψαξει παντου αλλα δε το εβρισκα πουθενα κ μολις το βρηκα στο θεατρο το τσιμπησα.... Οσο για την παρασταση...απλα θα παω αλλες 2 φορες.... :oops:
  11. στο θεατρο bandmitton.ειναι κ καλα στις ολυμπιακες εγκαταστασεις στο γουδι.απο το μετρο της κατεχακη ειναι 10 λεπτα με τα ποδια κ λιγοτερο.απεναντι απο το νοσοκομειο της αεροπορειας....
  12. Ο Ιησους ξεκινα απο τις 18 Απριλη.Τωρα απομιμηση η οχι κατι τετοιες παραστασεις οι οποιες σου εχουν το φοιτητικο σε κατι ξεφτιλα τιμες (12 οι ταπ ντογκς κ 15 ο χριστουλης) δεν ειναι να τις χανεις.Για καφε να πας,να παρεις κ τα τσιγαρα σου,μετακινηση κτλ θες ενα 10ρικο στο νερο.... :evil:
  13. Καλησπερα παιδια!Απο τις ελαχιστες φορες που εμφανιζομαι εδω...Καιρος να το κανω πιο συχνα!Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω αν πηγε κανεις tap dogs!k εντυπωσεις φυσικα...εγω τους ειδα κ κατεληξα στο γεγονος πως ειναι τρελοι μουσικοι.Αν εχει καποιος αισθηση του μετρου σιγουρα ειναι οι tap dogs.Aπλα απιστευτοι.Το γεγονος οτι για 80 λεπτα εβλεπα κλακετες κ δε βαρεθηκα λεει πολλα. 8O Δευτερο θεμα...Να φανταστω πως στον Ιησου Χριστο Υπεραστερα θα δωσουμε ολοι το παρον????
  14. παρε μια λιστα να εχεις!!! the makers,cramps ,unrelated segments(θεοι!!!),ολες οι μπαντες με το the μπροστα:the litters,the wheels,the trolls,the tree,the spades,the sonics,the outsiders,the kinks,the grodes,the gentlemen,the gants,the fallen angels,the fabulus wailers,the easybeats,the choir,the castaways,the brogues.grain of sand,electric prunes... Αλλα βρες οπωσδηποτε unrelated segments!!!! :D :D :D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου