Προς το περιεχόμενο

mario_cool

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mario_cool

0

Φήμη

  1. Σ'ευχαριστω πολύ για την άμεση απάντηση και μόλις το δοκιμάσω θα γράψω για το αποτέλεσμα!
  2. Γεια σας, έχω μια Gibson les paul studio και προκειται να της αλλαξω ολα τα πλαστικα μερη απο μαυρα σε κρεμ. Το σημειο που με προβληματιζει ειναι το ring του επιλογεα rhythm/treble. Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως βγαινει αυτο?
  3. tele εχω αλλα ειχα ενα angled και δεν με βολευε ιδιαιτερα δεν ξερω γιατι. οσο για τιμες εχω ηδη στειλει email και περιμενω να μου στειλουν την προσφορα μαζι με εξοδα αποστολης.
  4. εγινε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια :)
  5. ναι αυτο ειχα σκοπο να κανω :) για το SOMMER SC-SPIRIT XXL η γνωμη σου?
  6. οποτε προτεινεις το κοκκινο το silent και θα σε ακουσω. γυρω στα 3-4 μετρα ελεγα οποτε θα ειμαι καλα. σ'ευχαριστω πολυ!
  7. Παιδια γεια σας, προκειται να παρω το πρωτο μου καλο καλωδιο για την ηλεκτρικη μου κιθαρα και ηθελα την γνωμη σας. εχω καταληξει στο καλωδιο SOMMER SC-SPIRIT XXL (http://www.pasolutions.gr/corporate/details.php?PrID=5069) και ειμαι αναμεσα στα 2 βυσματα NEUTRIK TS IN LINE MALE GOLD SILENT (http://www.pasolutions.gr/corporate/details.php?PrID=5226) και NEUTRIK TS IN LINE MALE NICKEL (http://www.pasolutions.gr/corporate/details.php?PrID=5222). Αρχικα θελω να μου πειτε αν ειναι καλες επιλογες και δευτερον ποιο απο τα 2 βυσματα εναι προτιμοτερο. Επισης επειδη βλεπω το TS και TRS στα βυσματα αν μπορει καποιος ας μου πει την διαφορα και ποιο ειναι προτιμοτερο για κιθαρα. Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου