Προς το περιεχόμενο

ChronisChro

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ChronisChro

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση σας.. Gamanos,όντως το θέμα αυτο είχε θιχθεί ξανά στο φόρουμ το 2011. Απλώς σκέφτηκα, ότι επειδη έχουν περάσει και αρκετά χρόνια από τότε, ίσως τωρα η Acoustic fingerstyle κιθάρα να έχει διαδοθεί σε κάποιο μεγαλύτερο βαθμό, και ίσως ασχολειται περισσότερος κοσμος με το είδος, είτε ως αυτοδίδακτος, είτε ως μαθητης πλάι σε έναν δασκαλο.. Οπότε, εφόσον το γνωρίζουν περισσότεροι, λογικά θα μπορούν να προτείνουν και περισσότερους μουσικούς-δασκάλους που να ασχολουνται και με τη διδασκαλία της συγκεκριμένης κιθάρας.. Gutter και Johnny.T σας ευχαριστω και εσάς για τα λίνκ και τις συμβουλές σας.. Η μόνη ευγενική ένστασή μου είναι, ότι οι γνωσεις μου περί κιθάρας ειναι ακόμα σε εμβρυακό σταδιο, λόγω τού ότι έχω κάνει μαθηματα κιθάρας και δη ηλεκτρικής μονο για ένα χρόνο.Οι δε γνώσεις μου πάνω στην Acoustic Fingerstyle είναι ανύπαρκτες. Άρα, το να εξελιχθώ ως αυτοδιδακτος μέσω βιβλίων ή βιντεο καλών και διακεκριμένων μουσικων, ναι μεν θα με "παει παρακάτω" σε επίπεδο γνώσεων αλλα με πολύ μικρο και αργό ρυθμό, διοτι πολύ απλά δεν έχω το minimum απαραίτητο γνωστικο υπόβαθρο του οργάνου κιθάρα γενικά, δηλ γνωση της ταστιέρας και ανεση κινησης πάνω σε αυτη. Οπως και να'χει σας ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας!! Eάν γνωρίζετε κάποιον δασκαλο μη διστάσετε να τον αναφέρετε στο παρόν θέμα. :)
  2. Καλησπέρα! Ειναι η πρώτη φορά που γράφω στο φόρουμ. Θα ήθελα τη βοήθεια σας στο συγκεκριμένο ζήτημα, το οποίο με ταλανίζει εδώ και μήνες. Μετά από τη μικρή εμπειρία μου με την ηλεκτρική κιθάρα κατέληξα στο ότι η Ηλεκτρική δε με εκφράζει, και ότι θέλω να ασχοληθώ σοβαρά με την ακουστική κιθάρα, και συγκεκριμένα με αυτό που αποκαλείται "ΑΚΟΥΣΤΙΚΉ FINGERSTYLE κιθάρα". Θέλω όχι μόνο να μάθω να παίζω, αλλα και να μπορώ να γράφω μουσική βασισμένη στο συγκεκριμένο είδος. Προς το παρόν περιορίζομαι στη σύνθεση κομματιων μόνο στο πιάνο μιας και ειμαι αρκετά προχωρημένος στο συγκεκριμένο όργανο και γνωριζω πολλά πραγματα πανω στην αρμονία (κλασσική και σύγχρονη). Όμως, δυστυχώς με λύπη διαπιστώνω, ότι το είδος της Acoustic fingerstyle κιθάρας δεν είναι και τόσο διαδεδομένο στην Ελλάδα, γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα βρίσκει κανείς ανθρώπους που ασχολούνται με αυτο αλλα και το διδάσκουν. Επίσης δυστυχώς, η μικρή εμπείρια μου στην ηλεκτρική κιθάρα (θεωρώ ότι) δε με βοηθά στο να ασχοληθω με το είδος της Αcoustic Fingerstyle έστω και σε επίπεδο αυτοδίδακτου. Θα ήθελα λοιπόν, όσοι από εσας ασχολούνται με το συγκεκριμένο είδος της Acoustic Fingerstyle Κιθάρας και γνωρίζουν κάποια πραγματα παραπάνω, να μου προτείνετε κάποιους μουσικούς-δασκάλους οι οποίοι όχι μόνο παίζουν αλλά και μπορούν να το διδάξουν επαρκώς. Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου