Προς το περιεχόμενο

LarryMullen

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    64
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Σητεία Κρήτης

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή LarryMullen

0

Φήμη

  1. Το μπάσο ειναι η ψυχη και το στυλ του γκρουπ... Τι ειναι ενα γκρουπ χωρις μπασο; Κιθάρα δίχως χορδές, θάλασσα δίχως κυμα..(ρε τι ειπα ο ανθρωποςςςςςς.. :P ) Μακάρι να χα ταλέντο(και) στα εγχορδα! :lol:
  2. To έπαθα και γω... Υστερα απο ενα μηνα.. και να πεις οτι ειμαι βαρυς! πφφφφ.... τα ψευτησαν τελειως!!! :evil:
  3. Εγω μια φορά stagg έχω χωρις πλατη.. ΑΛΛΑ.....ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ.. εγω εχω και προβλημα σκολίοσης(οπως και αν λεγετε)... Αστα εχω πονους χαμηλά.. :cry:
  4. Υποθέτω πως εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με το τραγούδι ή/και τα πνευστά… Ξεχωριστή κατηγορία δεν είδα και έχω να δηλώσω: ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ :lol: Αυτοί δεν είναι άνθρωποι??? Αυτοί δεν είναι καλλιτέχνες??? :roll: ΥΓ: Κάντε και ένα ρετουσάρισμα στις άλλες κατηγορίες… ¶ντε πιάστε το ξεσκονόπανο! :wink:
  5. Αυτο για το Mozart και για αλλους κλασσικους, οτι δηλαδη κατασκευαζαν "φαρμακα" με τη μουσική ειχε γινει προσφατα θεμα σε ενα περιοδικο. Νομιζω στο.. τεσπα δε θυμαμαι.. Οσο για τη θεραπεια..καθολου απιθανο.. Μην ξεχνατε οτι οσο πιο πισω παμε(στο χρονο) τοσο περισσοτερη σοφια υπαρχει... Επιπλεον πολλα ειναι εκεινα που δε γνωριζουμε απο κεινη την εποχη(υπαρχουν φημες οτι ταξιδευαν και στο χρονο τοτε 8O ) Και τοτε ειχαν νοητικα καθυστερημενα ατομα και ισως να προσπαθησαν να τα θεραπευσουν μ'αυτο τον τροπο. Ασχετο ΥΓ: Προσωπικά πλήτω οταν ακουω τετοια μουσική(ασχετο αν βλεπω κονσερτα με τις ωωωρεεεεςςςς :wink: )
  6. :lol: :lol: :lol: Είναι αλλα τωρα στα γεραματα θα αλλαξω τροπο μελετης;;;; :roll:
  7. 10 χρονια τωρα παιζω πληκτρα, εκανα θεωρια κτλπ αλλα στο ντικτε και σε ενα αλλο που δε θυμαμαι πως το λενε τα πηγαινα χαλια.. στις εξετασεις ειχα 6αρια! :P Οποτε με τα ακουσματα εχω κακή σχεση..
  8. Και συγκεκριμένα στην ατμοσφαιρα μεχρι προτινως.. Πρεπει να ξερεις ομως οτι και ο ηλεκτρισμος και το τηελφωνο και και και.. θεωρηθηκαν μαγικά! 8O Αν ανατρεξεις σε αναλογη βιβλιογραφια(για την ιστορια της επιστημης ή καποιο κατάλογο εφευρεσεων) θα το βρεις σιγουρα! Το οτι ασχολουνται πολυ επιστημονες μ'αυτα δεν ειναι και τοσο σιγουρο διοτι ο προυπολογισμος για την ερευνα ειναι αρκετα χαμηλός(ισως σ'αυτα να κρυβονται ομως μυστικα που θα σωσουν τον ανθρωπο!) Δεν ειπα ποτε οτι ειμαι πιο εξυπνος απ'αυτους(ουτε καν εξυπνος) και θεωρω προσπαθω αρκετα για το ανοιχτο μυαλο. Βεβαια εχεις δικιο και ζητω συγνωμη... Ο χαρακτηρισμος "πατατια" δεν αρμοζει πουθενα. Τελος παντων εννοουσα "τρελα", "εξωπραγματικα" κτλπ.
  9. ...και αμα σου κανουν νερα τριχτους δοντια και παρε την ΙΝΚΑ! :wink: Ασχετο.. αλλα ηθελα να το πω! :P
  10. Πραγματι τα Linux σου εμπνεουν σιγουρια και ασφαλεια!(πως λεμε ΕΛΛΑΔΑ :wink: ) Οπως ειπε και ο Wow! υπαρχει προβλημα με τους drivers για το hardware. Ειχα βαλει και γω ubuntu αλλα δεν εβρισκα drivers για το modem και το touchpad..! Εν πασει περιπτωση τα νεα windows Vista πιστευω πως θα μερημνησουν και για τους μουσικους και θα υπαρξει σιγουρα νεο software... Yπομονη και RAM στα 2GB! :D
  11. Οταν τ'ακουω αυτα συγχιζομαι..! :lol: Δικιο εχεις αλλα σ'αυτη τη χωρα...
  12. Μια υποθεση εκανα... Ηρθε η ωρα να βγαλω ενα συμπερασμα... 47 ωρες διαβασμα ερηξα στην ιστορια στις εξεταεις! Να μην τη χρησημοποιησω λιγο;;; ΥΓ: Μη με περνετε σοβαρα.. Ειναι Σαββατο(κυριακή), ξημεροματα... καταλαβαινετε.. :oops:
  13. Thank you Mano! ΥΓ: Οσοι ασχολιστε με progressive rock θα σας χρειαστει σιγουρα! :D
  14. To google βγαζει αποτελεσματα αλλα ως δια μαγειας οταν μπαινω στα sites ανακαλύπτω ενα κενο στην υποκατηγορια "drum tabs". Fleamail αν εχεις προβλημα με τις ταμπλατουρες υπαρχουν και οι κλασικες παρτιτουρες με πενταγραμμο κτλπ(το ξερω οτι ειναι το ιδιο αλλα οι μεν ειναι γραμμενες σε αθλιο txt ενω οι δε σε pdf :lol:) Αν και τα αφτια μου ειναι σαν τυγανιτες αλλα αμα περιμενω να κανω δουλεια ετσι καικα! :oops: Αμα υπηρχε μονο μποτα θα χα υσηχασει.. Απο την αλλη το σετ μου βγαζει αθλιο ηχο και δν μπορω να το συνδιασω ακουστικα με αυτο που ακουω απο ενα πανακριβο σετ και ενα γαματο ντραμερ. Haris του δικό μου σετ του περισευει η φασαρια..!(αμα πρεπει να λιωσεις το ταμπουρο για να ακουστει σαν ταμπουρο και οχι τομ :wink: ) ΥΓ: Flemail ανταλασουμε σετ;;; :P
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου