Προς το περιεχόμενο

theosav

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή theosav

0

Φήμη

  1. Αφού δουλεύει θα το αφήσω στην ησυχία του ( για τώρα τουλάχιστον :P ) Όλα καλά λοιπόν. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τις απαντήσεις σας.
  2. ROSPI, ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου Παίδες μάλλον σπατάλησα το χρόνο σας. Ψάχνοντας τα πράγματά μου βρήκα ένα ακόμη καλώδιο και λέω δε βαριέσαι, τι έχω να χάσω; Το συνδέω και νά'τος ο ήχος. Δεν αλλάζω τίποτα στο μπάσο και τον ενισχυτή και ξεκινάω ξανά να ελέγχω ένα ένα τα καλώδια. Τίποτα. Το μόνο που δούλευε στο μπάσο ήταν αυτό που βρήκα. Αρχίζω να τα παρατηρώ και πρόσεξα πως αυτό που δουλεύει με το μπάσο έχει μια μαύρη γραμμή ενώ τα άλλα έχουν απο δύο ( θα παραθέσω εικόνες ). Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο. Σας ευχαριστώ όλους.
  3. Αρχικά να σας ευχαριστήσω και τους δύο. Ναι φίλε μου. Τα ξανακοίταξα και είναι όλα συνδεδεμένα. Σε ευχαριστώ. Σ'ευχαριστώ για το χρόνο σου. Ναι το καλώδιο όταν το κρατώ, το χτυπώ βγάζει κανονικά ήχο. Όταν πάω να το συνδέσω στο μπάσο, όποιο θόρυβο και να κάνει όταν κανει επαφή, με το που "κλειδώσει" στο jack επιστροφή στην απόλυτη ησυχία. Τι να πω. Θα το πάω για έλεγχο τις επόμενες μέρες. Αν γνωρίζετε κάποιο καλό μαγαζί στην Αθήνα, οι προτάσεις ευπρόσδεκτες. Σας ευχαριστώ και πάλι.
  4. Χαιρετώ την όμορφη παρέα σας. Λοιπόν χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Το μπάσο είναι ένα epiphone toby iv deluxe, το είχα πάρει στο λύκειο. Μια χαρά όλα εδώ και 3 χρόνια όσπου ξαφνικά μούγκα. Δεν βγάζει τίποτα από τον ενισχυτή ( ένα σαπάκι απο thomann αυτός αλλά δουλεύει ). Έχω κάνει μέχρι στιγμής: Δοκιμή 3 διαφορετικών καλωδίων. Λειτουργούν κανονικά. Μόλις συνδεθούν μεταξύ μπασου και ενισχυτή... κιχ Μπαταρίες. 5 συνολικά και οι 2 απο αυτές αγορασμένες σήμερα. Πάλι τίποτα. Ολα τα knobs τόσο στο μπάσο όσο και στον ενισχυτή ανοιχτά και καταλλήλως ρυθμισμένα. Άνοιξα να τσεκάρω την καλωδίωση ( πανάσχετος ) και δεν μου φάνηκε κάτι εκτός θέσης. ( παραθέτω φωτογραφίες παρακάτω μήπως και μπορεσει κάποιος να βγάλει άκρη ) Οι μαγνήτες μήπως τα'παιξαν; Ισως το output jack ; Εκτιμώ το χρόνο σας και σας ευχαριστώ προκαταβολικά ΦΩΤΟ ΜΠΑΣΟ1 ΜΠΑΣΟ2 ΜΠΑΣΟ3 ΜΠΑΣΟ4 ΜΠΑΣΟ5 ΜΠΑΣΟ6
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου