Προς το περιεχόμενο

konstas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή konstas

0

Φήμη

  1. Δυστυχώς το παραπάνω πρόγραμμα δεν είναι το ζητούμενο. Η free version έχει ελάχιστες δυνατότητες και η original αρκετές αρνητικές κριτικές,οπότε δε θέλω να τη δοκιμάσω στα τυφλά.Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και κυρίως για το ενδιαφέρον. Οπότε το πρόβλημα παραμένει το ίδιο. Αν μπορεί κάποιος που δουλεύει ήδη με αυτό το σύστημα και θέλει ας βοηθήσει.
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά θα ψάξω την εφαρμογή και θα επανέλθω με τις εντυπώσεις. Αν κάποιος έχει κάτι καλύτερο να προτείνει θα ήταν πολύ χρήσιμο.
  3. Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα τη βοήθεια κάποιου που δουλεύει με tablet και το χρησιμοποιεί για να βλέπει τους στίχους από το ρεπερτόριό του, αντί των ντοσιέ. Ψάχνω να βρω μια εφαρμογή όπου θα μπορώ να βλέπω τους στίχους από τα τραγούδια μου,να τα οργανώσω όπως εγώ θέλω, να μπορώ να αλλάζω με slide στο επόμενο τραγούδι και να έχω τη δυνατότητα με μια αναζήτηση με τον τίτλο να μεταβώ στο τραγούδι που θέλω από το αρχείο μου. Σκέφτηκα να δημιουργήσω πρώτα τα αρχεία στον υπολογιστή σε μορφή word και ύστερα να τα περάσω στο tablet, όμως δεν μπορώ να βρω μια εφαρμογή που να με διευκολύνει. Γενικά έχω δει πως η μέθοδος tablet-αναλόγιο είναι αρκετά διαδεδομένη και θα ήμουν ευγνώμων αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει,καθώς θέλω να αρχίσω να φτιάχνω μια βάση του ρεπερτορίου μου την οποία θα μπορώ να χρησιμοποιώ άμεσα πάνω στη δουλειά. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και τις απαντήσεις σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου