Προς το περιεχόμενο

sakourtele

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    21
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από sakourtele

  1. Συμφωνω. Ακομα και με το HT METAL μπορεις να παιξεις blues,ποσο μαλλον με το ht dual.
  2. Μια τελευταια διευκρινηση.. Στο 4αρι footswitch του 205 μπορω αν θελω να αποθηκευσω π.χ. στο 3 το orange mode του OD,στο 4 το red mode του OD και στο 2 το red mode του Clean ή τα καναλια του switch 3 και 4 ειναι αποκλειστικα για master volume και reverb αντιστοιχα?
  3. Εχω παιξει και με τα δυο.Ναι.Το δευτερο καναλι του ht dual φτανει τα gain του muff αλλα ειναι πιο ζεστα.Δεν ξυνουν οπως του muff και δεν εχεις επιλογη για mid scoop.Νομιζω πως το muff με χαμηλο κουρδισμα ακουγεται πιο γκαζι.Αλλα και παλι γουστα ειναι αυτα..Θα σου πω μονο οτι το muff το κρατησα κανα μηνα και το dual κανα δυο χρονια και εβγαλα πολλα γκαζια σε πολλα live με την μπαντα μου που γενικοτερα βαραμε...Επισης φιλαρακι και κιθαριστας των πρασσειν αλογα που πλεον παιζουν μεταλ χρησιμοποιει το dual σε live..
  4. Σωραιος man! Τhanks!! ;) ;D Καταληγω στον δικαναλο αφου ειναι ετσι τα πραγματα..
  5. Σε ευχαριστω.Θα το κοιταξω..Αν ειναι ετσι τοτε μια χαρα!
  6. Ως πρωην κατοχος των Blackstar HT DUAL και HT METAL μπορω να σου πω οτι το gain στο ht dual θα σε καλυψει απολυτα και όπως αναφερθηκε και πιο πανω ειναι παρα πολυ ευελικτο λογω του isf και δινει πολυ ογκο.Για ροκ ,hard ροκ ειναι οτι πρεπει.Με κλειστα ματια πηγαινε σε blackstar..Το ht metal με τονους gain ειναι αυτο που λεει..μονο για μεταλ.. ;)
  7. Καλημερα. Επαναφερω το θεμα για να παρω μια γνωμη σε σχεση με το αν αξιζει καλυτερα να παρω τον JVM 205 αντι του 410.Ειμαι πρωην κατοχος του 410 οταν πρωτοβγηκε αλλα τον εδωσα για να παω σε Engl κατι που στην πορεια μετανοιωσα. Παιζω hard rock/metal με την μπαντα μου και τα distortion μου προερχονται καθαρα απο τον ενισχυτη.Δεν εχω κανενα πεταλι drive μπροστα στην αλυσιδα πεταλιων μου. Τον jvm205 δεν τον εχω ακουσει περα απο κατι βιντεο στο youtube και θα ηθελα να ρωτησω αν οντως το "βρωμικο" καναλι του,θα με καλυψει ή αξιζει καλυτερα να παω ξανα στον 410 με τα δυο "βρωμικα" καναλια od1 kai od2. H διαφορα χρηματων ειναι αρκετη (γυρω στα 450 ευρω πιο ακριβος ο 410).Μιλαω παντα για κεφάλι ενισχυτη.Στο στουντιο που προβαρω,εχουν εναν 410 και το od1 με βγαζει για τα rythm μου.Ειναι το ίδιο καναλι ηχητικα, με τοσο gain και στον jvm 205? Γνωριζει καποιος? ???
  8. Καλημερα. Καταλαβα..δλδ παιζει και στις δυο περιπτωσεις απλα σε μια απο τις δυο εχεις καλυτερο αποτελεσμα..Thanks.Το μονο που μενει ειναι να το δοκιμασω..
  9. ωραιος!και παλι thanks. Θα τεσταρω σημερα να δω πως θα παει..
  10. Καλημέρα.Ευχαριστώ για την απαντηση.Τωρα που συνδεω στη λουπα και delay kai noise gate η συνδεσμολογια βγαινει καπως ετσι? guitar--> input ns-2 ns-2 out --> input delay return amp --> output delay send ns-2 --> input amp return ns-2 --> send amp Τα λεω σωστα? :P Γιατι μπερδευτηκα.. ;D
  11. Καλημερα σας. Στο στουντιο που προβαρω ,παιζω με εναν JVM 410 τα "βρωμικα¨ καναλια του οποιου κανουν πολυ θορυβο οταν δεν παιζω και θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να χρησιμοποιησω το Boss NS-2 που εχω με καποια συνδεσμολογια ωστε να απαλλαχτω απο τον ενοχλητικο αυτο θορυβο. Παιζω με Prs 24 Custom SE με διπλους μαγνητες,και δεν εχω στη πεταλιερα μου καποιο overdrive ή distortion.Εχω μονο το DL4 της LINE6 το οποιο το συνδεω στη λουπα του ενισχυτη και τα υπολοιπα ειναι ενα BF3 και ενα Line6 Modulation Modeler τα οποια παιζουν μπροστα απο τον ενισχυτη. Ειδα ενα βιντεο στο youtube στο οποιο καποιος ειχε συνδεσει δυο noise gate στον ενισχυτη και ο θορυβος εξαφανιστηκε.Αλλα επειδη δεν καταλαβα και πολλά..δημιουργησα το θεμα στο φορουμ.Παρ'ολα αυτα σας παραθετω και το λινκ του youtube να δειτε τι εννοω..
  12. Ευχαριστω πολυ παιδια με βοηθησατε πολυ!Να στε καλα...
  13. Σας εχω ζαλισει αλλα επειδη ειμαι καινουριος στον χωρο μια ερωτηση ακομα... Χρειαζομαι απαραιτητα και controler (DAW) για την ηχογραφηση??
  14. Αυτη η καρτα πως σας φαινεται?Γνωριζει καποιος για την συγκεκριμενη εταιρεια? http://www.thomann.de/gr/alesis_multimix_8_firewire.htm ή για κατι τετοιο? http://www.thomann.de/gr/phonic_firefly_808_u.htm
  15. Μου ειπαν σε γνωστο μουσικο οικο οτι το USB πρωτοκολο ειναι πιο αργο απο του firewire και οτι το σημα μεταφερεται πιο σωστα απο ενα διαυλο firewire.Βεβαια εξαρταται και απο την firewire καρτα που εχεις.Καλο ειναι να εχει texas instrument chip.Τεσπα..Δεν χρειαζομαι πανω απο 8 in/out και φανταζομαι οτι και αυτα πολλα ειναι για να ηχοραφησω μια κιθαρα,μια φωνη,ενα μπασσο και οτι αλλο μπει σε drumms αλλα λογικα μεσω του midi.Αυτα..
  16. και τις 2 καρτες τις εχω δει και μπορω να πω οτι μου αρεσε η Alesis που λειτουργει και σαν μινι κονσολα αλλα δεν ηξερα αν ειναι καλη μαρκα..Σ'ευχαριστω πολυ!
  17. Ενδιαφέρομαι να αγορασω μια καρτα ηχου firewire η οποια θα χρησιμοποιηθει για ηχογραφησεις σε home studio. Εχω ενα midi keyboard της M AUDIO,ενα πολυ καλο υπολογιστη και το cubase και θελω να ξεκινησω ηχογραφησεις.θα ηθελα να μου προτεινετε μια λυση με το μπατζετ να μην ξεπερναει τα 400 ευροπουλα για μια καρτα ηχου που θα υποστηριζεται απο το cubase.Υποψιν οτι τα τυμπανα/κρουστα και πληκτρα θα παιζονται μεσω του midi controller που διαθετω και μονο η κιθαρα και η φωνη θα μπαινει πανω στην καρτα.Απλα μερικες καρτες διαθετουν πολλα eq,ποτενσιομετρα και μπιριμπιρια και με ενθουσιαζουν αλλα δεν θελω να κανω κινιση χωρις να ξερω.Δεν γνωριζω και πολλα απο μαρκες στον χωρο και θα ηθελα μια βοηθεια.Ευχαριστω προκαταβολικα για τον χρονο σας..
  18. Συγνωμη παιδια δεν το ήξερα... :? Ευχαριστώ πάντως.. :D
  19. Kalispera!eimai neo aima sto site alla kai se oti afora thn dimiourgia studio.Paizw ki8ara 10 xronia kai exw desei me liga group ana periodous. Apofasisa na kanw kati monos mou sto dwmatio mou wste na min anagkazomai na kouvalaw atoma se studio kai na plirwnw proves ixografiseis kai oti allo prokupsei... Exw ena pc sta 3.2,ena midi keyboard ths M audio tis ki8ares mou kai to cubase sx 2.Karta ixou exw tin mamisia akoma.. :lol: Vasika auto pou 8elw einai na ixografw kommatia sto room mou me diafora organa kai na ta apo8ikeuw kapou wste na ginoun cd h' kai amesa me kapoio studio recording hardware opws ths tascam to 2488. An exw kati tetoio xreiazomai opwsdipote kai mia karta ixou h' eimai kalumenos?ti 8a mou proteinate na kanw..?ta lefta pou dia8etw einai periorismena alla einai kati pou aksizei,mporw na kanw upomoni mexri na mazepsw ki alla.. :wink: eyxaristw polu kai sugxaritiria gia to site..[/i]
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου