Προς το περιεχόμενο

Highlonesome

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Τύμπανα
  • Day job
    ψήστης
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Highlonesome

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστω για τις απαντησεις, το ιδιο feedback εχω λαβει κι εγω γενικα για το συγκεκριμενο σετ. Σε maple λεω να παω για τους λογους που ανεφερα αλλιως οντως υπαρχουν αρκετες επιλογες.. Χαρη το θεμα ειναι οτι αν γινει ειδικη παραγγελια στις διαστασεις που θελω θα ανεβει πολυ η τιμη και δε ξερω αν αξιζει.. θα κανω μια ψαχτικη ομως. Τι ταμπουρο θα προτεινατε με το συγκεκριμενο σετ? Ισως το 14x6,5 της Reknown? χαμηλο κουρδισμα κανω γενικα,flat και ζεστο ηχο
  2. Καλησπερα σε ολους, σκεφτομαι να αγορασω τη νεα Gretsch Catalina Maple. Τα χαρακτηριστικα της και η τιμη ειναι εδω: https://www.drumstore.gr/index.php?route=product/product&filter_name=gretsch+catalina+maple&product_id=4577 Εχω διαβασει καλες κριτικες και θα τη δοκιμασω και απο κοντα φυσικα.. Το προβλημα ειναι οτι οπως πληροφορηθηκα δεν υπαρχει στην Ευρωπαικη αγορα το configuration 20κασα,14βαθυ.. υπαρχει μονο 22αρα κασα και 16αρι βαθυ. Για λογους εργονομιας αλλα και ηχου με βολευει το,πρωτο.. Γενικα την προτεινετε σα drumset? Τι εναλλακτικη εχω για σετ με 20αρα μποτα και 14αρι βαθυ? Μουσικες κυριως ροκ, garage, punk, country αλλα θελω ενα all around set (γι αυτo,και θελω να παω σε maple) που στο μελλον θα μου καλυπτει κι αλλα ηδη (σιγουρα οχι metal η κατι πολυ δυνατο)
  3. Highlonesome

    Omega Monolith

    απο τις λιγες μπαντες που μπορεις να πεις με σιγουρια οτι ειναι συναυλιακη εμπειρια.. Αξιζει σιγουρα να τους δεις.. μυσταγωγια,doom,experimental.. και οι 2 με μετρονομο..
  4. Καλησπέρα Γνωριζει καποιος που μπορω να βρω για αγορα (περα απο ebay κτλ) αυτο το καταπληκτικο αλλα και πολυ ακριβο οργανο? η Panart που το κατασκευαζε γραφει στο site της οτι εχει σταματησει λογω κοπιαρισματος.. Υπαρχουν εστω κοπιαρισμενα? γιατι τα αυθεντικα ειναι πολυ ακριβα.. ξεκινουν απο 1500 τουλαχιστον και φτανει μεχρι 10000 σιγουρα.. Street musicians παιζουν με τετοια και εκει ειναι το περιεργο.. κατα πασα πιθανοτητα να ειναι κοπιες του. Υπαρχουν στην Κων/πολη μηπως ξερει καποιος που την εχει επισκεφτει?
  5. Highlonesome

    Hang Drum

    Κανω ενα refresh σε αυτο το θεμα γιατι απο το 08 που ειναι το αρχικο post ισως εχουν αλλαξει πολλα.. Ενα οντως πολυ ακριβο αλλα καταπλητικο οργανο.. η Panart που το κατασκευαζε εχει γραψει στο site της οτι εχει σταματησει να το φτιαχνει λογω κοπιαρισματος του.. καμια κοπια υπαρχει γενικα λοιπον? :P Τουρκια ισως? επισης,ολοι αυτοι οι street musicians πως παιζουν με ενα οργανο που ξεκιναει απο 1500 ευρω..? κατα πασα πιθανοτητα κοπια..
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου