Προς το περιεχόμενο

Ali Barout

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.362
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    14

Track Σχόλια από Ali Barout

  1. 13 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

     

    Απο εμένα, απόλυτα σεβαστό και κατανοητό Πάνο.

     

    (Edit: Και νομίζω το έγραψα(;) ή δεν το έγραψα και το έλεγα στον Βασίλη(;), τεσπα. Το έβαλα όταν το φτιάχναμε και κόντευε, και μου έστελνε ο βασίλης, στη γυναίκα μου να το ακούσει. Και με το που μπηκε η φωνή, άκουσε λίγο, προσπάθησε, και εκεί καπου στο δεύτερο κουπλέ, μου λέει ψιλομουτρωμένη, "δεν καταλαβαίνω τι λέει αυτή". Ε οκ, της λέω, αναμενόμενο είναι, γι' αυτό βάλαμε τους στίχους. "Όχι μου λέει, ήθελα να καταλαβαίνω κι έτσι."😁 

     

    Γι' αυτό είπα εξαρχής ότι δεν παρεξηγώ. Καταλαβαίνω τι λες.)

    • Like 1
    • Συμφωνώ 1
  2. 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε

    Το Νεστορα γιατι?

    Επειδή έγραψε ότι "ρε γαμώτεν θα ήθελα να πω καλά λόγια... κτπ" σαν να απολογείται που ζητούσε κάτι παραπάνω απ' το κομμάτι (μάλλον πραγματική φωνή). Που το βρίσκω τελείως αχρείαστο, δηλαδή για όνομα του θεού. Ακόμα και στο funny stuff, άλλα αστεία μαζεύουν 2 χαχα, άλλα μαζεύουν 4 χαχα. Δε χρειάζεται να μας αρέσουν όλα, ή να απολογούμαστε αν δε μας αρέσει κάτι.

     

    Βασίλη, στο είπα ότι η Κίλα στο είπα ότι θα δημιουργούσε ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ και ΠΑΘΗ! Είναι αντροχωρίστρα και κλεισοσπίτα.

    • Like 1
  3. 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε

    ειδικα οταν τον φανταζομαι να με σιχτιριζει ψαχνοντας να βρει την πιο μικρη λεπτομερεια κ φωνημα.

    Όχι ρε, είσαι καλά; Το φαΐ μου είναι αυτό, η δρακουλιά. Η διασκέδασή μου. Πάλι άντερο δε μου έμεινε.😁

     

    Εγώ δεν παρεξηγώ ούτε το @Nestoras, ούτε τον @Πάνος Χελιδόνης, γιατί μερικές φορές "και η πλάκα είναι σοβαρή υπόθεση™", κι όλα πρέπει να έχουν μάξιμουμ ποιότητα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το κονσεπτ ήταν τέτοιο. Φουλ σαχλαμάρα. (όσο μας έκοβε φυσικά, στα μέτρα μας) Και η ρομποτική φωνή, αποστασιοποιημένη, ψυχρή, άψυχη, να περιγράφει μια αρκετά συναισθηματική ιστορία, ήταν τόσο κακή που τουλάχιστον εμας μας ενθουσίασε.😂 Με κανονική φωνή δεν ξέρω, μπορεί κάποιος να το έπαιρνε μετά "στα σοβαρά" ότι είναι κομμάτι κομματένιο, για άλμπουν μέσα π.χ. "Ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή" και τέτοια. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω για το Βασίλη, αλλά εγώ αυτό δε θα το ήθελα σε καμία περίπτωση.

     

    Το μόνο που απορώ είναι πώς την πάτησε ο Πάνος να κάνει τέτοιο σχόλιο στο κομμάτι του npap.😁 Είναι σα να ακούσω το "Είμαι φάλτσος" του Σεφερλή και μετά να βάλω το "Όταν βλέπετε να κλαίω" του Καζαντζίδη και να πω "εεεεπιτέλους μια εκφραστική φωνή, μας πήρε τα αυτιά ο άλλος". Δηλαδή πώς δεν ταξινομεί ο εγκέφαλος σε άλλα κουτάκια αυτά τα δύο πολύ διαφορετικά πράγματα; Μου φαίνεται πραγματικά εκπληκτικό και αξιοσημείωτο!

     

    • Χαχα 1
  4. 29 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    Δρακουλα

    Ξέρεις ποιο ήταν το αγαπημένο μου σημείο; Αυτή η δρακουλιάρικη ανταπόκριση στο "Απο μάγκοους της μπάλλαζ σε taxi G", που έφερα τις κεφαλές από τον μαθητεύομενο μάγο του Dukas, και την εισαγωγή του ταξιτζή του διονυσίου.

     

    https://en.wikipedia.org/wiki/The_Sorcerer's_Apprentice_(Dukas)

     

    για τον ταξιτζή του διονυσίου δεν βάζω λιένκ, το ξέρουνούλοι.

    • Ευχαριστώ 1
  5. 10 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    Καπου εδω να ευχαριστησω δημοσια το Γιωργη για τη δουλεια που εριξε.

    Η οποία ήταν μηδενική. Μην τον ακούτε, είναι κουνάβι. Η μουσική είναι 100% Βρασίδας27.

     

    10 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    Ομως ηταν τοσο μεγαλο το γελιο κ το facepalm factor καθ'ολη τη διαρκεια που ηταν απιστευτη εμπειρια κ παροτι ασοβαρο το κομματι, ειναι απο τα αγαπημενα μου γιατι ειναι ενα συλλογικο πονημο με το κουναβι

    Προσυπογράφω 100%. Απόλυτα διασκεδαστική φάση, και χαωτική. Στην ουσία έτσι όπως το κάναμε δουλεύαμε δύο διαφορετικά μιξ, έστελνα στεμς στον Βασίλη κι αυτός τα συνάρμοζε όπως άρμοζε. Εκεί πάει το "πάντα τέτοια", κι όχι στην σβοαρότητα του εγχειρήματος.

    • Χαχα 1
  6. 16 λεπτά πριν, mpamps είπε

    Με χάλασε λίγο η φωνή σε σημεία κυρίως στην αρχή.

    Αν και το ύφος είναι χιουμοριστικό και η φωνή ούτως ή άλλως συνθετική, είναι σημεία που οι στοίχοι δεν έχουν κάτσει καλά στο χρόνο και μου χάλασε κάπως τη απόλαυση. Επίσης κάποιες λέξεις δεν τις άκουγα, μόνο λόγω του βίντεο καταλάβαινα τι λέει.

    Του το έριξα πολλές φορές απέξω απέξω του @vrasidas27 να το πει με τη φωνούλα του. Ήταν ΚΑΘΕΤΟΣ, δεν ήθελε. Εγώ δε θέλω να πιέζω τον καλλιτέγñ. Άρα... Βάλαμε το κορίτσι να το πει. Το κορίτσι έχει θέματα πολλά. Πολλές φορές είναι ασαφής ακόμα και σε αγγλικότατους στίχους. Άρα είναι αναμενόμενο να είναι... χάλια όταν προσπαθούμε να την κάνουμε να τραγουδήσει ελληνικά μέσω φοβερών πατεντών. (αν ποστάρω τι της γράφω για να ακουστούν "περίπου" οι λέξεις στα ελληνικά, θα καραφλιάσετε.)

     

    Και άρα ήταν αδήριτη ανάγκη να υπάρχουν οι στίχοι γραμμένοι, γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνεις γρι. (Ούτε το τεστ της γυναίκας δεν πέρασε. "Δεν καταλαβαίνω τη λέει αυτή καθόλου" μού είπε.)

     

    Το σημαντικό είναι ότι ολοκληρώθηκε ένα κομμάτι σε ένα γήπεδο που πολύ γουστάρω τον μπιλάρα να παίζει μπάλα. Και επίσης σημαντικό ότι είχε τριπλαρισμένα πιντς χαρμόνιξ. Μην τα περνάμε έτσι αυτά.🧐🤣

    • Like 2
  7. ^ Το ίδιο ένιωσα κι εγώ. Ενώ ολόκληρη η ορχήστρα και τα άλλα ηχοχρώματα μπλεντάρουν, κάποιες φορές και σε σημείο "δημιουργικής ασάφειας" το ταμπούρο είναι πάντα RAKS PETRAKIS, πρώτη μούρη και αψεγάδιαστο. Δεν ξέρω αν είναι απλά θέμα παράλληλης επεξεργασίας που θα συμπληρώνει κάτι μετά την αττάκα του ώστε να χαλαρώνει το αυτί ή κάτι πιο πολύπλοκο. @Alex Raptakis, εσύ έχεις τα γένια, εσύ και τα χτένια, εσύ ξέρεις καλύτερα τι γίνεται στη μίξη. Εγώ όπως είπα, θα κοίταζα να χρησιμοποιήσω κάποιο από αυτά τα χιλιοφορεμένα και κουρασμένα βαθιά τάικο ή ακόμα και κάποια βέργα νταούλι ντουμπλάροντας το ταμπούρο σε όλα τα μέρη που παίζει 2, 4, με την ελπίδα κάτι να έμενε πίσω μετά την αττάκα, ώστε να έδενε με την ορχήστρα. Γιατί οκ, το μέταλ σχήμα είναι μπετόν αρμέ, αλλά νιώθω ότι το ταμπούρο δε συμφωνεί με την ορχήστρα. Παραδόξως, όλα τα άλλα συμφωνούν, κάθονται καλά. Και το ταμπούρο γαμάτο είναι σαν χρώμα, δεν ξέρω γιατί δεν κάθεται μέσα μαζί με τα άλλα.

    • Like 2
  8. Πολύ ωραίο, έχει πολλές ιδέες μέσα για ένα θέμα. Ωραίο loop είναι το σημείο με το harpsichord, κάπου στο 2:50.

     

    Ένσταση δική μου το ταμπούρο. Υπό ποια έννοια. Ταμπουράκλα έτσι; Σούπερ. Αυτό που θα περίμενα να ακούσω σε ένα μουσικό κομμάτι. Αλλά όχι σε θέμα μπάκγκραουντ, ή μενού παιχνιδιού. Θα το ήθελα πιο πίσω σαν χαρακτήρα. Μα άλλο ταμπούρο; Μα ντουμπλάρισμα με κανα τύμπανο άλλο κλισεδιάρικο να απαλύνει κάπως; Να αποκτήσει ουρά και να μην πετάει. Να μην είναι τόσο δεσποτικό.

     

    Τη χορωδία να την κρατάγανε, έστω να κάνει ολόκληρα το Ι-II-VI-V. Ίνε τραχανοπλαγιάδες πες τους.😤

    • Ευχαριστώ 1
  9. 9 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

    τι φοβερό σόλο (σούπερ μουσικό) έγραψε ο Βρασίλης !!!

    Ναι! Κι εγώ εντυπωσιάστηκα όταν το άκουσα, είναι πολύ μελωδική σολάρα. Σαν να έκανε άλλη μια ανάπτυξη, να πρόσθεσε άλλο ένα μέρος. Τόσο ζουμερό και συμπυκνωμένο μου φάνηκε.

     

    Πάντως για το κομμάτι δεν ξέρω ακόμα. Έχουν περάσει τόσες μπάντες από το μυαλό μου, μα κουαρτέτο με σαξ (εν είδει joe henderson recordame κτπ) ή +τρομπέτα, ή με κιθάρα ηλεκτρική πιο τζαζε να μεθηνοφέρνει, ή ακόμα και πιο σπαζοκοκαλιάρα σε πιο πυκνή ενορχήστρωση εκεί αρχές 70, τα ντεοντατέικα, η με άδεια ενορχήστρωση και κλασσικές κιθάρες, χίλια δύο πέρασαν από το μυαλό μου που δεν περνάνε από τα χέρια μου.

    • Like 2
  10. 11 λεπτά πριν, manosx είπε

    Η γενικη κατευθυνση ηταν αλλαγη τετραχορδου 😆 και αλλαγη καποιων ημιτονιων 😆 Οτι ναναι, κοψε ραψε και κοψε περα 😆

    Αυτό έχει φάση και με τις λούπες, που λένε π.χ. Dm σαξ, και παίζει μια φράση. ΝΟΜΙΖΕΙΣ είναι ρε μινόρε φίλος, το χώνω και σε σι σαμπαχ άμα ταιριάζει και τραβάει τα μαλλιά του ο λουποπροντούκτορας.

    • Συμφωνώ 2
  11. 2 λεπτά πριν, manosx είπε

    σου λεω 4 αλλοιωσεις διαφορα ειχαν οι κλιμακες 😆

    Εκεί ξέρεις ε, μπορείς να ξηγηθείς προκόφιεβ, καρφωτή μετατροπία. Από ρε μινόρε σε φα μινόρε, από λα μινόρε σε φα μινόρε, γιατί όχι. Έχεις κι έναν κοινό φθόγγο, τον φυλάς σαν κόρη οφθαλμού κιόλα καλά.😜

    • Like 1
  12. 4 λεπτά πριν, manosx είπε

    κλιμακα που πιο μακρυνη σε συλλαμβανουνε 😁

    Πατινάρει λίγο το κορίτσι, θα κάψει δίσκο!

     

    23 λεπτά πριν, manosx είπε

    εβαλα και ταμπουρο αφθονο

    Ωραίο, δεν αντιλέγω, χρηστικό, αλλά εγώ επειδή είμαι πορνοταμπουρτζής θα ήθελα εκείνο το ταμπούρο με το βάθος το γκέτεντ, που έχουν ρίξει ένα μπυκαλάκι νερό απάνω και πιτσθιλιέται ο ντράμερς με κάθε ταμπουργιά στο βιντεοχλιπ.

    • Συμφωνώ 1
  13. @vrasidas27 Που λες κουνάβι μου, δεν ξέρω πώς σου φάνηκε εσένα, αλλά εμένα μου φάνηκε οτι εδώ παίχτηκε αυτό που άλλοι λένε "ιδανική διαχείριση" του υλικού, κι εγώ "κάλλιασε η φάση".

     

    Είναι ένα απλό θέμα, οκ; Όμως, αισθητικά, εξελίσσεται σε κάτι πολύ πιο βαθύ και σύνθετο, αλλά δεν είναι αναζήτηση σε σκοτεινό δωμάτιο, δεν είναι η προσπάθεια ψηλάφισης που παραμένει στο τέλος αόρατη, ανέγγιχτη, νεφελώδης. Αυτό για μενα είναι η ουσία της όλης φάσης "μου ρθε κάτι και θέλω να το γράψω". Να ξεκινάς από κάτι απλό, να το περνάς βόλτες από ευχάριστα, αναπάντεχα μέρη, με περιπέτεια αλλά και σιγουριά.

     

    Σε αυτό το κομμάτι το έχεις κάνει στο 100%. Συμφωνώ με τον κυρφιουζιονάρα ότι είναι διαμαντάκι.

     

    Μπράβο κούναβε. Τα σέβη μου. Κυριακή γουελ σπεντ.

    • Ευχαριστώ 1
    • Συμφωνώ 1
  14. Ωωωωραιιιιιοοοος ο κούναβος. Πολύ μου άρεσαν τα ενδιάμεσα ξεκαρφωτικά σημεία, φρέσκα, και με πολύ ωραία ρυθμική ακρίβεια. Και τα γουολνότικα, και τα αυξημενοτέτοια. Δημιούργησες ωραίες αντιθέσεις σε σχέση με το ήρεμο κύριο θέμα.

     

    Μπράβο κούναβε! Με έκανες περήφανο, να χάνεις κι άλλες κυριακές έτσι.

    • Ευχαριστώ 1
  15. 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

    Γιατί είναι και αρκετά μπροστά τα άτιμα.

    Είναι μόνο ένα χατ που βγαίνει αρκετά μπροστά (και σπρώχνει λιγουλάκι) χωρίς να ανοίγει κιόλας, κλειστό κάθεται. Αυτό μόνο μου τράβηξε εμένα την προσοχή. (μαϊμουδοψειριστική)

    • Like 2
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου