Προς το περιεχόμενο

Ali Barout

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2.362
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    14

Video Comments από Ali Barout

  1. Γουα, Βρα, Φρα, Γρα, είναι όλα θέμα εκφοράς. Δε χρειάζεται να αλλάξεις.

     

    Μόνο αμα πάρεις καμια κιθάρα μπουτικ από καναν μάστορα πδου φτιάχνει μία κιθάρα τη πενταετία, και κάναν ενισχυτή ξεβράκωτο πάνω σε σασί από ζέλκοβα, εκεί σου δίνω το ελεύθερο να το αλλάξεις σε "Φουα Γκρα Σίδας (3x9)".🧐

    • Χαχα 2
  2. 15 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    Ο Υνγκβη πιστευω πως ειναι ενας πορωμενος εφηβος,

    Αυτό το κατάλαβα. Φαίνεται. Παίζει τη μπουρμπουλήθρα και φωτίζει το πρόσωπό του. Όπως θα έλεγε και ένας πρώην δήμαρχος εδώ: "Γιατί βρε πουλάκι μου γλllυκό;"

    • Χαχα 1
  3. 1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

    Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά πώς γίνεται ο άσπρος σκύλος να παίζει προτού σφυρίξει η τύπισσα;

    Γιατί αυτό το νουμεράκι το κάνουν κάθε μέρα μάλλον, και πεινάει ο μαυρίλας (ο ασπρίλας καλύτερα), και βιάζεται να μπει στο επόμενο μέτρο, να τελειώσουν γρήγορα να φάει.

     

    😍Τι καλά παιζά μωρέ που είναι, τι κάθονται και κάνουν για την αγάπη μας (και το φαΐ μας)😆🥰

    • Like 1
  4. 4 ώρες πριν, odis13 είπε

    Νομιζω βεβαια πλεον μετα απο και τοσα χρονια "μοντερνας" μουσικης με την κιθαρα σε κυριαρχο ρολο ο ηχος της με τα "λαθη" του εχει γινει αναποσπαστο κομματι του τροπου που ακουμε, και αυτο σε συνδυασμο με την πολυπλοκοτητα (και συχνα ημιτελη φυση) τετοιων "λυσεων" εχει καταδικασει τις microtonal κιθαρες σε τρομερα μικρο niche.

     

    Ειδικα αν ειναι να συνυπαρξεις με αλλα οργανα που υποφερουν απο τις ιδιες ατελειες στο πλαισιο μπαντας δεν εχει κανενα νοημα. Για την εκτελεση πολυ συγκεκριμενου σολιστικου ρεπερτοριου φυσικα μπορω να το δω...

    ΑΦΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ. Και μετά είναι και το άλλο. Ότι όσα όργανα τυγχάνουν τέτοιων μετατροπών, μετά οι συνθέτες τα αντιμετωπίζουν ως... χρωματικά όργανα, και γράφουν έργα του στυλ Ντο |Ντο #Ντο |#Ντο Ρε, το οποίο... τέλος πάντων, δε θέλω να ανάψω μεσημεριάτικα.

     

    Είναι πάντως τεράστια προσαρμογή στην τεχνική του κάθε οργάνου, οπότε δύσκολο να πιάσει μια τέτοια κιθάρα, αφού το όφελος που προσφέρει (αγνότερο κούρδισμα) αντισταθμίζεται από τη συνήθεια της μνήμης ακοής παιχτών και ακροατών, και τη συμφωνία/επιβεβαίωση με το ανσαμπλ ομοίως ατελών οργάνων. (το ίδιο πράγμα που γράφει η παράθεση δηλαδή, απλά το λέω κι εγώ με άλλα λόγια για μπούγιο γιατί μου φαίνεται πολύ σωστό.)

    • Συμφωνώ 1
  5. 18 λεπτά πριν, gmoukou είπε

    που σε λαιβ κατάσταση αυτο κάνω, αλλά σε ηχογράφηση/βίντεο δε μπορώ με τίποτα.... και για αυτό που ανέβασα έδωσα μεγάλη μάχη...

    Αυτά αφορούν τους συμπαίχτες που παίζουν ακριβώς το ίδιο ρεπερτόριο, εεεεέεεεχουν φάει κόλλημα σουλέω, εεεέεεχουν φάει κόλλημα μεγάλο και χτενίζουν το βίντεο καρέ καρέ για την ηδονή του κραξίματος της μιας αττάκας. 

     

    Τζωρτζ, τσιλλ. Εμένα που δεν έχω ξανακούσει το τεμάχιο μου φάνηκε μια άρτια εκτέλεση. Δεν μπήκες εμπόδιο στη μουσική, αντιθέτως. Οπότε, οκ, ναι, φιλοσοφικά, σκριπτα μανεντ και να ήταν όλα τέλεια, και να μην πέφτει φύλλο. Αλλά πρακτικά, είναι μια πολύ ωραία εκτέλεση, εκείνης της στιγμής, σε εκείνον τον χώρο, με εκείνον τον Γιώργο, κι εκείνη την κιθάρα.

     

    Και ένα μεγάλο ευχαριστώ από εμένα που το ανέβασες, χωρίς εισιτήριο. Δεν το χρώσταγες σε κάποιον. Οπότε, ευχαριστώ, και συγχαρητήρια για άλλη μια φορά!

    • Like 5
  6. 31 λεπτά πριν, manosx είπε

    Ναι φιλε, αλλα δεν εχει ΑΙ, για φαντασου λαμπατο με σατανικη ΑΙ, να γεφυρωνει τις ανορθωτριες με την εισοδο της κιθαρας, και να πα να βαρεσεις τη συγχορδια και να γινεσαι thunderstruck

    Ρε συ αυτό ήτανε τενοία, το Κριστίν, με ένα αυτοκίνητο. Βέβαια δε τη θυμάμαι καλά, βγήκε ένας και είπε φυγε κριστιν κρατάω μαχαίρι; Κι ειχε βγει ο πιλάλας στο τέλος και είπε η αγάπη κριστιν ειναι για όοολον τον κόσμο, Τζήζας Κράιστ; Μπορεί να κάνω και λάθος.

     

    Αλλά στηντενοία τόχανε ρίξει στο υπερφυσικόν τάχα, δεν τους έκοψε να το κάνουν ΑΙ.

     

    Δεν πειράζει. Πεδίον λόξης δαμπρό. Το γυρνάμε τώρα.

     

    Λουσίλ. Ο δαιμονισμένος λαμπάτος καθαρός που αποκτά συναισθήματα και ερωτεύεται τόσο παράφορα τον μπλουζμαν που στο τέλος τον σκοτώνει με μια θανατηφόρα εκκένωση (ΕΚκένωση, ηλεκτρική), πεθαίνοντας κι αυτή μαζί.

     

    Πολλλλλυυυυυυ νόοοοηημα ναουμ... (Περί τραγικής ειρωνίας, ένεκα που η μηχανή ανθρωπομορφίζεται ναουμ, γίνεται θύτης και θύμα για την καψούρα και απαρνιέται την φθαρτή αθανασία της ύλης για τον άφθαρτο απαθανατισμό του έρωτα.)

    • Like 1
  7. 39 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    τι βλακείες κάνετε ρε παληκάρια, δεν το έχουμε το άθλημα, γυρίστε το σε μπασκετακι που μας πάει περισσότερο κ είναι κ πιο ευγενές σπορ μπας κ δείτε άσπρη μερα

    Το ορίτζιναλ μου άρεσε περισσότερο. Πίρλο - Γκατούζο καμπ.

    • Χαχα 1
  8. 4 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    @Ali Barout κ λέω κ εγώ δε θα τη σχολιασει κάνεις τη μπαρουφα που έκανα

    😘

    5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε

    Απλά μιλήσα για τόσα μηχανήματα που μπορεί ν'αναφερεται στο Χάρλεϋ Μπέντον +σιμ πχ. 

    Δεν ξέρω γουασίλημ. Συνεχίστε που τα λέτε τόσο ωραία, 5 σελίδες χωρίς εκτροχιασμό.

    • Χαχα 1
  9. 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε

    Μέχρι το 1:30 που ειδα κ αρχινάει το παιξιμο Γιώργη αν κ κουβεντιάζουν κάνα δυο ενδιαφέροντα πράγματα είναι πιο πολύ για να πάρεις βαημπζ, ν'ακουσεις καμμία ανέκδοτη ιστορία κ ποιο είναι το σωστό απροουτς για να παίζεις-ακους ροκεντρολ. 

     

    Ως φανμποη του Νούνο μαρες, αλλά στο λέω για να μη με βρίζεις μετα

    Ουδείς έχασε ακούγοντας αξιόλογους. Θα το δω όλο.🤓

    • Συμφωνώ 1
  10. 2 ώρες πριν, manosx είπε

    εχει τερματισει το παιχνιδι, φτασαμε στο γοριλακι, τι αλλο θελετε πχια

    New Game+ φίλος!

     

    Ντριγκι ντρίγκι ζωντανό με ίνστρουμεντς πράσινα μηδενικού περιβαλλοντικού αποτυπώματος, που δε θέλουνε ρεύματα και τέτοια χαζά, ούτε ρακ με οτοτιουν, ούτε μπάκινγκ τρακς και ριαλ τάιμ βαρισπίντ.

     

    Αλλιώς θα παίζουμε έιτζ οβ εμπάιρς με ΑΙ. Θα γράφεις εσύ "φτιάξε μου μια πασακάλια με ζουρνάδες που να την ακούσει ο αλιμπαρούτ να γίνει φουρνέλο". Θα την ακούω εγώ θα λέω ρε τογκαργίολη το μάνο τώρα θα δεις. "Φτιάξε μου διπλή φούγκα με σακουάτσι να την ακούσει ο μάνος να πάθει αποκόλληση ιπποκάμπου." Αυτό.

     

    Και σε λίγα χρόνια θα μπορεί να είναι συνδεδεμένο σε τσιπ ο ΑΙς αλγόριθμος με το νευρικό σύστημα, να είναι συναισθησιακή φάση, να σκέφτεσαι και να ακους αυτό που σκέφτεσαι. Αλλά όχι αυτό το θολό της ιδέας, να το ΑΚΟΥΣ.

     

    Γι' αυτό λέω, επειδή ψιλοσιχαμάρα μου κάνει η φάση τελικά προς αυτή την κατεύθυνση, για new game+ το βλέπω. Τάπα τούπα τα τομάρια, γκρίκι γκρίκι τις χορδές, αού αού οι φωνές, έκφρασις πηγαία και αναγκαία. Και το προϊόν προς κατανάλωσιν άλλη υπόθεσις.

  11. 4 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε

    Το feature set όμως πως το ορίζεις?

    Ε, συνήθως τα μετρήσιμα. Γιατί αν πει ο άλλος έχω 350 ενισχυτές μοντελάρει και 600 πετάλια, και όλα αυτά σε 192khZ και 32bit floating point και 16πλο upsampling εσωτερικά και μέχρι 22.2 output και dolby atmos, άσχετα αν όλα αυτά πράγματι δουλεύουν καλά ή όχι, είναι πιο εμπορεύσιμο από το να πεις, ΚΑΘΕΤΑΙ καλά στο χέρι! Φυσικό παίξιμο! Έχει όλο το GUI σε VST παραμέτρους και ξεχάστε τα CC και τις μπούρδες! Είναι δηλαδή σαν να παραδέχεσαι ότι υπάρχει ένα πρόβλημα, που ναι μεν εμείς το βελτιώσαμε, αλλά πάλι υπάρχει, σε μικρότερο βαθμό.

     

    Γι' αυτό λέω, μήπως έχει πέσει εκεί το βάρος, και πάρε πρισετ, και να καινούργιο πεταλάκι (bad monkey) και να άλλο ένα σπλιτ παθ να μπορείς να έχεις μέχρι 8 ενισχυτές ταυτόχρονα και 32 καμπίνες. Ξέρω γω; Μου φαίνεται ευκολότερο να πουλήσεις έτσι, κι όσο προχωράς κάπως να κουτσοβελτιώνεις τη μηχανή και την αίσθηση.

  12. Πολλές άγνωστες λέξεις γουασίλιμ! Αλλά σε εμπιστεύομαι τυφλά. Πάντως μου κάνει εντύπωση. Ίσως το νο1 κριτήριο να είναι το feature set, πάνω από το playability? Μήπως γράφουνε αλλιώς, και μετά σπρώχνουνε το wav το καθαρό μέσα στο πλαγκινι; Ποιος ξέρει; Άβυσσος η ψυχή του κιθαρίστα...

    • Like 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου