Προς το περιεχόμενο

pasxaliste

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    15
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από pasxaliste

  1. Γειά σας παίδες!!! Μπορεί κάποιος να μου πεί που μπορώ να βρώ λαικους ήχους για το Korg M3???
  2. Eννοώ οτι στην μίξη υπαρχει μεγάλη διαφορά η φωνή με την μπάντα!! έπρεπε η φωνη να ηταν πιο χαμηλα για να παρει κ πιο πολυ ενταση ολο το κομμάτι! Οσο για τα φυσικα όργανα που είπες αυτο ειναι το κακό, οτι φαινεται οτι ειναι ψευτικα!!! ειδικα τα τυμπανα!!!
  3. Σαν τραγουδάκι δεν ειναι κακο!! αλλα απο πλευρα ενορχήστροσης ηχων κ ρεμιξ .......... κλαφτα lampiri μου
  4. Ρε παιδιά δεν ειπα οτι με τριτον η μοτιφ δεν σε παιρνουν για δουλεια αλλα πρεπει να εχεισ κ ενα τριτον η εξτριμ οπωσδηποτε!!!
  5. Δεν ειπα οτι δεν δουλευω samples. Δουλευω αλλα λιγα. Π.χ. Κανονακι, Βιολιά Τουρκικα κ τετοια! Αλλα Πιανο,Πνευστα Pads Leads υπάρχουν κ σε πολυ καλη ποιοτητα! Κ δες το λίγο πρακτικα! Εχω το Triton Studio 76keys K to Rd700sx. Ειμαι καλυμένος απο ήχους!!! Απο παρα πολλούς ήχους για καποια χρονια! Κ να σου πω κ κατι άλλο. Στα μπουζουκια δεν σε παιρνουν κ για δουλεια αν δεν εχεις Τριτον.... Ειναι στάνταρ αυτο! Δεν παει να εχεις Samples που σκοτώνουν..... Κ μιλάω μονο για τα μπουζούκια που δουλευω. Μην παρεξηγηθώ!!!!!
  6. Επειδή δουλευω στα μπουζουκια δεν γινεται να δουλευεις μονο με samples!!! To Korg εχει γίνει απαρέτητο!!! Και οχι 01 η Μ1. Triton Studio τουλάχιστον!!!!
  7. Στα μπουζουκια ξέχασα να γράψωωωωω
  8. Ρε παιδια το κάθε όργανο εχει κ τον δικο του σκοπο πάνω στο πατάρι!!! Στα ας πούμε δεν γίνεται χωρις Korg.Οχι βεβαια για την ποιοτητα των ήχων αλλα για τουσ ζουρνάδες κ τα ταξίμια! Για αυτο χρειάζεται κ ενα αλλο οπως Roland Yamaha Για να συμπληρώνει το ένα όργανο το άλλο!!!!
  9. Μπήκαν καινουρια όργανα στην συλλογή μου. Λοιπόν..... 1,Korg Triton Studio 76keys 2.Roland Rd-700sx 3.Roland Fantom 4.Roland Rd-170 5.Korg Triton 6.Korg Tr 76keys 7.Korg Σ 8.Ensoniq Ts-10 9.Roland U-20 Δεν θέλω να αναφέρω Softwares κ pc. Δεν θα ήθελα να σας κουράσω
  10. θελω ακουστικα ear monitor για live! κ επειδη παιζω σε μπουζουκια (ειμαι πληκτρας) θελς αρκετα db!!!
  11. γεια σας ρε παιδες!!!!! Ψαχνω ενα καλο ear monitor!!!!!! Μπορει κανεις να βοηθήσει????
  12. Να πώ κ εγώ ρε παιδια! Στο Live εχω τα εξης 1. Korg Triton Studio 76 Keys 2. Roland Fantom ( το παλιο κ δεν το αλλαζω με τιποτα) 3. Korg Sigma ( Κ αυτο μεγαλη αγαπη) 4. K τέλος το Roland RD - 170 Στο studio 1. Korg Triton 2. Ensoniq Ts - 10 3. Mother Evolution MK- 36 κ παρα πολυ software
  13. Ευχαριστω πολυ!!!! Αυτο που ηθελα!!!!! :D
  14. Ακριβως αυτο!!! θελω να αποφυγω το export καθε φορα κ μετα να το βλεπω μεσα στο wavelab!!!
  15. Υπαρχει καποιο Analyzer plugin που να δουλευει realtime στο Cubase?
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου