Προς το περιεχόμενο

gerriv

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    GIBSON LES PAUL, MARSHAL TSL 601

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή gerriv

0

Φήμη

  1. Βρήκα άκρη επιτέλους και ειλικρινά ακόμα δεν το πιστεύω! Έστειλα mail στην Mesa και απάντησαν αμέσως, απίστευτα εξυπηρετικοί οι άνθρωποι αν και τελικά δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη ακριβώς τι παίζει΄μου είπαν ότι η μπαταρία όντως κρατάει τόσο λίγο με αυτό το πετάλι οπότε ησύχασα από εκεί. Έστειλα και στο Thomann να μουν πουν τηλέφωνο Έλληνα αντιπροσώπου αλλά αντί για αυτό που έστειλαν email στα ελληνικά που λέει να κοιτάξω το FAQ. Για να μην τα πολυλογώ πήγα και πήρα καινούργια μπαταρία για να παίξω το Σάββατο και ανακάλυψα το εξής. Για κάποιο λόγο το ένα από τα καλώδια της μπαταρίας αν δεν έχει μπαταρία επάνω όταν δουλεύει με τον αντάπτορα δημιουργεί παράσιτα στον ήχο. Αν έχει μπαταρία πάνω δουλεύει άψογα. Δοκίμασα και καινούργια και άδεια τελείως μπαταρία και γίνεται το ίδιο. Αν βγάλω την μπαταρία τότε ο ήχος γίνεται πάλι χάλια. Υποθέτω ότι για κάποιο λόγo βραχυκυκλώνει το καλώδιο. Το πως και γιατί δεν το ξέρω αλλά τώρα έστω και έτσι δουλεύει. Μάγκες ευχαριστώ ξανά για την βοήθεια! Up the irons κλπ κλπ! \m/
  2. To τροφοδοτικό είναι center negative αλλά σήμερα που έχω λίγο χρόνο θα το ξανακοιτάξω και αυτό σε ευχαριστώ για την απάντηση!
  3. Ρε παιδιά ξέρετε που μπορώ να βρω το όνομα και το τηλέφωνο του Έλληνα στο Thomann γιατί στο site δεν βρίσκω τίποτα?
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μαγκες!! Θα ψάξω ότι επιλογή έχω και θα ξαναπάρω και στο Thomann να δω τι θα μου πούνε. Για το γαμώτο και μονο δεν θα το παρατήσω μέχρι να βρω λύση.
  5. Τα καλώδια τα έχω τσεκάρει θα τα ξανατσεκάρω. Τα άλλα πώς τα τσεκάρω? Όλη αυτή η ιστορία με έχει κουράσει πολυ. Από τον Φλεβάρη γίνεται αυτό το πράγμα. Μου το φέρνουν το στέλνω πίσω μου λένε θα σου στείλουμε πίσω καινούργιο. Περνάει ένας μήνας και έρχεται πίσω βλέπω ότι το πετάλι δεν ήταν όπως την πρώτη φορά μέσα σε ζελατίνα μεσα στο κουτί του και τα κουμπιά του γυρισμένα. Το βάζω να παίξει πάλι τα ίδια.Τους στέλνω τους λέω μάλλον κάποιο λάθος κάνατε και μου στέιλατε το ίδιο πίσω και δεν φαίνεται να είναι καινούργιο. Πάλι απαντάνε "Λυπόμαστε κλπ κλπ αλλα το τμήμα αλλαγών μας είπε ότι έστειλε καινούργιο και ότι και το προηγούμενο δεν έχει κάποιο πρόβλημα". Πάει το 30 ήμερο και από ότι φαίνεται πάνε και τα 300 ευρώ και έρχεται η ξενέρα. Μια φορά είπα και έγω να αγοράσω από νετ γμτ...
  6. Θα τους ξαναστείλω. Γνωρίζει κανένας τι γίνεται με το Thomann αν έχει περάσει το 30ήμερο για την τσάμπα επιστροφή κλπ?
  7. To LED δεν εξασθενεί ούτε σβήνει μένει ανάβει κανονικά. Ο ενισχυτής μου είναι Marshal TSL 601 και η κιθάρα είναι Gibson Les Paul. Από περιέργεια έβαλα το πετάλι και σε έναν solid state fender που έχω και εκει ακούγεται ακόμα χειρότερα αλλά όταν δουλεύει κανονικά με καινούργια μπαταρία ακούγεται και στους 2 κρύσταλλο. Απλά όταν ακούγεται χάλια στον λαμπάτο ακούγεται 3 φορές πιο χάλια στον solid state. Αυτό το πετάλι με κάνει να νομίζω ότι είμαι στο twilight zone.
  8. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ηρέμησα λίγο τώρα μιας και είμαι άσχετος από πετάλια τροφοδοσίες και λοιπά πάντα με παραμόρφωση ενισχυτή έπαιζα. Θα το κοιτάξω άμεσα με το τροφοδοτικό εν το μεταξύ αν έχει κανένας καμία θεωρεία έστω και τραβιγμένη θα θέλα να την ακούσω μήπως επιτέλους βγάλω καμία άκρη. Ευχαριστώ και πάλι 8)
  9. Δυστυχώς κανενας γνωστος δεν εχει τροφοδοτικό να δοκιμάσω... Για το Thomann το πιστεύεω και έγω ότι είναι επαγγελματίες και ότι δεν έχουν λόγω να μου πουν βλακείες. Πάντως για τις μπαταρίες λες ότι είναι φυσιολογικό που τελειώνουν τοσο γρήγορα δηλαδη?
  10. Φίλε Gilmour μου δίνει ελπίδες... Τι μου προτίνεις να κάνω ακριβώς? Ποστάρω ένα λινκ του τροφοδοτικού να δεις πάνω κάτω τι παίζει γιατί με αυτά τα θέματα είμαι άσχετος. http://www.thomann.de/gb/mooer_pdnw_9v_2a_eu.htm?offid=1&affid=13
  11. Λες να είναι αυτό? Η σκέψη η δική μου είναι η εξής¨: Το πετάλι έχει πάνω build in ΕQ το οποίοο υποπτέυομαι ότι τρώει την μπαταρία όταν είναι ανοιχτό. Από την στιγμή που δουλέυει κανονικά με καινουργια μπαταρία έστω και για τρίωρο δεν θα έπρεπε να δουλεύει με αντάπτορα? Εχω τρελαθεί μιλάμε. Είμαι τόσο γκαντέμης που πήγα και έσκασα 20 ευρώ για αντάπτορα και έπεσα στην περίπτωση που δεν κάνει για το πετάλι? Δυστυχώς από φυσική είμαι άσχετος όποτε δεν έχω ιδέα αν έχει σημασία η διαφορά στο VDC me to VAC. Πάντως μάγκες 1000 ευχαριστώ και πάλι για την βοήθεια.
  12. Δυστυχώς είναι 30 μέρες και έχουν περάσει ειδικά μαζί με την καθυστέρηση να το επιστρέψουν κλπ και με τα email μπρος πίσω ότι δεν έχει τιποτα. Δεν ξέρω τι να πω. Έχω απογοητευτεί πολύ και με το Thomann και με την κακοτυχία μου γιατί αν όντως είναι χαλασμένο έπεσα στην περίπτωση. Έχω φάει το ιντερνετ και δεν έχω βρει κάτι παρόμοιο. Έλπίζω μήπως κάποιος έχει καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει.
  13. Γεια σας παιδιά, Πρώτο μου ποστ στο φόρουμ το οποίο διαβάζω συχνά και έχω δει ότι ξέρετε τα θέματα και ελπίζω μήπως μπορείτε να βοήθησετε και εμένα γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι ακριβώς συμβαίνει και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Αγόρασα πριν 2 μήνες περίπου από Thomann το πετάλι Mesa/Boogie Throttle Box Eq. Μόλις ήρθε ακουγόταν μια χάρα και εντυπωσιάστικα απιστευτα με τον ήχο. Μετά από μια ώρα περίπου όμως αρχισε να ακούγεται αδύναμο και ο ήχος σαν να είναι σπασμένος για την ακρίβεια σαν να έχει παράσιτα. Για να μην πολυλογώ άλλαξα μπαταρία ακουγόταν στην αρχή άψογα και μετά από 2 με 3 ώρες πάλο τα ίδια. Πρόσεξα ότι κάθε φορά που έβαζα καινούργια μπαταρια ακουγόταν μια χαρά και μετα από λίγες ώρες πάλι χάλια. Να επισημάνω ότι οι οδηγίες λένε οτι η μπαταρία χρειάζεται αλλαγή όταν το LED αρχίζει να σβήνει πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει. Αποφάσισα αφού φαίνεται ότι τρώει το πετάλι τις μπαταρίες τόσο γρήγορα να πάω να αγοράσω τροφοδοτικό. Πήρα λοιπόν από ένα κατάστημα στον Πειραιά ένα τροφοδοτικό πεταλλιών της Mooer 9v 2A. Οι οδηγίες λένε ότι ένα 9βολτο DC τροφοδοτικό δουλεύει με την συσκευή και δεν μιλάνε κάποιο συγκεκρίμενο μοντέλο. Το θέμα είναι ότι με το τροφοδοτικό ακούγεται ακριβώς όπως όταν έχουν περάσει οι 2 3 πρώτες ώρες με την μπαταριά. Το πετάλι απαιτεί 45 mA minimum 9V τροφοδοτικό. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω στο THOMANN δεν με βοήθησαν καθόλου τους το έστειλα πίσω μου έιπαν ότι τους δουλεύει μια χαρά κλπ. Το πετάλι έχει ακριβώς τον ήχο που έψαχνα χρόνια τώρα και είναι και πανάκριβο αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε το πετάλι και θέτε περισσότερες πληροφορίες αυτό είναι το λινκ στην σελίδα της MESA http://www.mesaboogie.com/pedals--related/electric-guitar-pedals/drive-pedals/throttle-box-eq.html Συγνώμη για το τεράστιο ποστ αλλά πραγματικά τα έχω παίξει με αυτό το θέμα και δεν ξέρω τι να κάνω πια. Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποαδήποτε βοήθεια.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου