Προς το περιεχόμενο

harilatron

Moderator
  • Αναρτήσεις

    9.701
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

130 Neutral

2 Followers

Σχετικά με τον harilatron

  • Rank
    Noizholic

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Κιθάρες: Διάφορες partcaser (Warmoth),Gibson ES335, Fender P-bass, fender acoustic, Συνδυασμός ψηφιακών πολυεφφέ και αναλογικών drive, ενισχυτές fender, vox και rivera.
  • Day job
    Φυσικός
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

858 προβολές προφίλ
  1. Θέλω να χάσω 8 κιλά λίπος και να βγάλω μαλλιά. Να ξεκινήσω δίαιτα με αβοκάντο?
  2. Με έχει διαλύσει η καραΤίνα, έχω πάρει 7 κιλά σε ένα χρόνο. Ξεκίνησα την περασμένη αυστηρό πρόγραμμα. Ευτυχώς δεν μου αρέσουν τα γλυκά και δεν πίνω αλκοόλ. Έχω κόψει και το κρέας, τρώω μόνο κοτόπουλο και ψάρι.
  3. Πίνεις κρασί βλέπω συνέχεια, εγώ δεν αντέχω πλέον ούτε να μυρίζω το αλκοόλ, είχα πιει μια μπίρα τον Ιούλιο του '20 και ακόμα ζαλίζομαι.
  4. Το θέμα είναι έτοιμο προς επιθεώρηση.
  5. Όπως σωστά αναφέρθηκε ο κίνδυνος από τα μικροκύματα δεν είναι να πάθει κάτι η τροφή μας και να καταστεί βλαβερή. Ο κίνδυνος είναι το ενδεχόμενο κατά τη λειτουργία του ο φούρνος να εκπέμπει μη-ιονίζουσα ακτινοβολία στο περιβάλλον του και κατ΄ επέκταση σ' εμάς που στεκόμαστε δίπλα. Εκ κατασκευής οι φούρνοι είναι μια γειωμένη μεταλλική κοιλότητα (και το τζάμι έχει κι αυτό κολλημένο ένα αγώγιμο πλέγμα) οπότε η θεωρία λέει ότι η ένταση του πεδίου έξω από το φούρνο θα είναι μηδέν (ο λεγόμενος και κλωβός Faraday). Η ισχύς βέβαια είναι πολύ μεγάλη και ακόμα και ένα μικρό κλάσμα να διαφεύγει δεν είναι
  6. Όταν έπαιζα πολύ, (έχω και στεγνό δέρμα) μερικές φορές οι κάλοι πάχαιναν παραπάνω από το κανονικό και μου προκαλούσαν σποραδικά τέτοιο πόνο σαν από καρφίτσα. Για να μου περάσει λέπταινα λίγο τους κάλους με λίμα νυχιών ή με χοντρό γυαλόχαρτο.
  7. Σε 8" πιάτο τρώω το φασόλι αλλά δεν έχω πολύ μπάσο.
  8. Ως επαγγελματίας (όχι μουσικός ) που δουλεύω τόσο ως μισθωτός όσο και ως freelancer, πολύ συχνά κάνω δουλειές για τις οποίες δεν πληρώνομαι άμεσα αλλά με εξυπηρετούν σε διασυνδέσεις για άλλες καλά πληρωμένες δουλειές. Για παράδειγμα, μπορεί να κάνω δουλειές για να βοηθήσω ανθρώπους με τους οποίους έχω συνεργαστεί πολλές φορές (και θέλω κάποτε να συνεργαστώ ξανά) αλλά μπορεί τώρα να μην έχουν να πληρώσουν. Κάνω επίσης δουλειές που θα με βοηθήσουν να δείξω τη δουλειά μου σε έναν δυνάμει καλό πελάτη ή δουλειές που θεωρώ ότι βοηθούν μια κατάσταση αλλά μπορεί να μην υπάρχουν χρήματα ή τα χρήματα ν
  9. Αυτοί πρέπει να είναι βάνδαλοι του πνεύματος, σπάνε ωδεία όχι επιχειρήσεις. Νομίζω φταίει και λίγο η γενική κατάσταση στην περιοχή (θεωρία σπασμένου παραθύρου). Σε όλη την περιοχή οι βανδαλισμοί του δημόσιου χώρου είναι εκτεταμένοι. Μουτζούρες δήθεν γκραφιτι, σπασμένα πεζοδρόμια κλπ. Και αν τους πιάσουν δεν πρόκειται να καταδικαστούν, θα βγουν οι γνωστοί να πουν ότι είναι "παιδιά" και ότι φταίει η κακούργα η κοινωνία και τα μνημόνια. Ας μη φορούσαν κοντή φούστα.
  10. Πάντως κάποιες από τις πιο σοβαρές υπηρεσίες αξιολόγησης (εκτός internet) είναι ιδιωτικές και κερδοφόρες. Η διαδικασία της αξιολόγησης (συλλογή πληροφορίας, επεξεργασία) είναι κανονικότατη δουλειά η οποία πληρώνεται από αυτούς που ενδιαφέρονται. Αυτό ισχύει για τα πάντα, από φορείς πιστοποίησης, μελέτες αγοράς, μελέτες σκοπιμότητας μέχρι τους ορκωτούς λογιστές και τα ΚΤΕΟ. Θα πλήρωνες π.χ. 1000 ευρώ για να λάβεις ένα εκτενές και τίμιο report από κάποιο ανεξάρτητο φορέα σχετικά με το online κατάστημα που σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις? Αν επαφίεσαι στις δωρεάν πληροφορίες πρέπει να εί
  11. Συνδεόμαστε τώρα με τον σαλόνι του cos_dr να παρακολουθήσουμε αποσπάσματα από σύνθεση του έργου για τον Ανδρέα.
  12. Επίσης οι Ικτίνος και Καλλικράτης δεν είχαν βγάλει πολυτεχνείο ούτε είχαν μάστερ σε urban planning. Η συζήτηση με τους επιτυχημένους μουσικούς που δεν ήξεραν νότες μου θυμίζει τις αντίστοιχες με τους επιτυχημένους επιχειρηματίες του χώρου της τεχνολογίας που παράτησαν το πανεπιστήμιο. Αληθινές ιστορίες βέβαια, αλλά ίσως λίγο παραπλανητικό το μήνυμα - ειδικά για κάποιον που δεν έχει καλή εικόνα του τι προϋποθέτει η επιτυχία στο επίπεδο αυτό, το ρόλο που παίζει η τύχη, η συγκυρία και η βοήθεια από -συχνά αφανείς- κοντινούς ανθρώπους.
  13. Ναι, η PG έχει ένα άρωμα που παραπέμπει λίγο σε αλκοόλ και με ενοχλούσε, ιδιαίτερα με τον πρωινό καφέ που προσπαθείς να ανοίξεις το μάτι. Νομίζω μου ερέθιζε και λίγο το λαιμό. Αυτό με το "χτύπημα της VG" που λένε δεν το είχα καταλάβει. Συζήτηση χωρίς πολύ νόημα σαν το "σκάσιμο του maple" μου φαινόταν. Όταν καπνίζαμε κανονικά τσιγάρα ούτε χτύπημα αναζητούσαμε ούτε κάποια ειδική γεύση. Συνηθίζαμε τη γεύση της συγκεκριμένης μάρκας και αυτό ήταν όλο. Η VG με τη νικοτίνη έχουν μια γεύση που είναι πολύ ουδέτερη χωρίς να παραπέμπει σε κάτι συγκεκριμένο. Σαν να είχα αλλάξει μάρκα μου φαινόταν, όχι σαν
  14. "Στις 12μιση κολλάει στις 12 και τέταρτο δεν κολλάει". "Αν το μαγαζί έχει 49% πληρότητα δεν κολλάει, στο 51% κολλάει" "Στο ενάμισι μέτρο δεν κολλάει στο 1.40 κολλάει" "Αν παίξω με ενισχυτή κολλάει αν παίξω χωρίς ενισχυτή δεν κολλάει" (Όλα αυτά τα ευφυολογήματα με ηλίθιο χαμογελάκι και ύφος "δεν ξέρουν τίποτα μωρέ, από το μυαλό τους τα βγάζουν" ) Η γκρίνια για τα μέτρα (τόσο από αυτούς που θα ήθελαν αυστηρότερα όσο και από αυτούς που θα ήθελαν λιγότερα) με έχει κουράσει περισσότερο και από τα ίδια τα μέτρα. Όλοι ξέρουμε πως κολλάει, αν οι αρχές απευθύνονταν σε
  15. Για χρόνια άτμιζα VG 20mg/ml μισό-μισό με μηδενική βάση γλυκερίνης. Μετά την κατάργηση των μεγάλων μπουκαλιών, συνέχισα ακριβώς το ίδιο, 2-3 booster VG και άλλη τόση ποσότητα (κατ' όγκο) νερωμένη γλυκερίνη 90% VG +10% νερό - water for injection. Έφτιαχνα δηλαδή γλυκερίνη με 10% νερό και 10mg/mL νικοτίνη. Χρησιμοποιούσα επισκευαζόμενους με πολύ ελεύθερη ροή. Χρησιμοποιούσα περίπου 3 ml από αυτό το διάλυμα την ημέρα. Είναι νομίζω ό,τι το κοντινότερο σε κανονικό τσιγάρο από άποψη συχνότητας χρήσης και ποσότητας νικοτίνης. Εδώ και ένα χρόνο το έχω κόψει τελείως. Αφού δεν τ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.