Προς το περιεχόμενο

harilatron

Moderator
  • Αναρτήσεις

    9.839
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    3

harilatron ήταν Μέλος της ημέρας 13 Μαΐου 2023

harilatron είχε την πιο δημοφιλή συμμετοχή!

5 Followers

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Κιθάρες: Διάφορες partcaser (Warmoth),Gibson ES335, Fender P-bass, fender acoustic, Συνδυασμός ψηφιακών πολυεφφέ και αναλογικών drive, ενισχυτές fender, vox και rivera.
  • Day job
    Φυσικός
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

1.626 προβολές προφίλ

Συμμετοχή harilatron

Noizholic

Noizholic (4/4)

187

Φήμη

1

Σωστές Απαντήσεις

  1. Εγώ (όπως ίσως φαντάζεστε) δεν αντέχω να το δω ολόκληρο. Η καλλιτέχνις (σικ) ξέρει πολύ καλά τι της γίνεται και το αποτέλεσμα είναι αυτό που είναι από άποψη όχι από ανεπάρκεια. Πονάνε τα ματάκια μου από την ασχήμια την οποία προβάλει ως άποψη από την πρώτη ημέρα που την είδα. Αν γυρίζεις video clip μαζεύεις (2 λεπτά) τα χαρτιά, παρκάρεις λίγο πιο πίσω το μπλε ταξί να μην φαίνονται τα λάδια και πας στο δίπλα μπαλκόνι για να μην είναι τα καλώδια του τρόλει γκρο πλαν. Επίσης δεν βάζεις τόσο κορεσμό στο μπλε που τα κάνει όλα μουντά και βρόμικα. Αν δε δείτε και το συγκεκριμένο σημείο του κλιπ, η κάμερα κάνει νευρικό zoom-in / zoom-out και η εικόνα κουνιέται σαν να είναι σπασμένος ο τρίποδας. Η ίδια βέβαια είναι όμορφη και τραγουδάει και σωστά και δεν βάζει μουτζούρες στο πρόσωπο ούτε φοράει τσουβάλια. Ίσως θέλει να εμφανίζεται ως "το λουλούδι που ανθίζει στα ερείπια". Κυρά-Μαρίνα εύχομαι καλή επιτυχία κι ας μη μας γουστάρεις.
  2. "Παράταση 2+1 μηνών ζήτησαν μέσω της ομοσπονδίας τους οι λογιστές για την προετοιμασία και την ανάρτηση των μορφοτύπων στον ιστοτοπο troboni.gov.gr επικαλούμενοι φόρτο εργασίας και ασάφειες στην ερμηνευτική εγκύκλιο."
  3. Απ' ότι φαίνεται θα περάσει καθώς το στηρίζουν και οι καλλιτέχνες. Το πρόβλημα είναι ότι οι καλλιτέχνες θεωρούν ότι θα παίζουν τα τραγούδια τους και θα έχουν μερίδιο από τα δικαιώματα, αλλά όπως όλοι ξέρουμε είναι απίθανο να παίζουν πυξλάξ στο μπιτσμπαρ για να λικνίζονται οι οπτασίες. Πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε remix "μουσικής" με το κιλό, δηλαδή ένα preset μπιτάκ 5 λεπτά, ένα σαμπλ της Ελευθερίας Αρβανιτάκη 2 μέτρα και πάλι beat 5 λεπτά. Και όλο αυτό με το κιλό για να καλύπτεται το 45%. Να μη σας πω ότι θα δούμε και συμβάσεις "Σύνθεσης, παραγωγής και ηχογράφησης Ελληνόφωνου μουσικού περιεχομένου υψηλής αισθητικής για το διεθνή αερολιμένα Αθηνών. 650.000 πλέον ΦΠΑ (για 4 ώρες μπιτ και κλαρίνο πατσ με reverb) με αναδοχο τον DJ Cos_Dr" κλπ Γιατί η Γαλλία είναι Γαλλία (από εκεί αντέγραψαν το νομοσχέδιο) και η Ελλάδα είναι Ελλάδα και τα πράγματα γίνονται αλλιώς.
  4. Το ίδιο πήρα ρε γαβ γαβ σε πιο λίγα W.
  5. Τα APC είναι "επώνυμα"? Ρωτάω γενικώς γιατί τώρα πήρα εκείνο το άλλο. Νόμιζα ότι είναι OEM γιατί έχω δει το ίδιο προϊόν (UPS 1000VA/600W 230V AVR 4 SCHUKO SOCKETS) και με την στην ίδια περίπου τιμή και με την επωνυμία Schneider.
  6. Σταμάτα γιατί εκτός από 3 ΜΑΚ θα παρω και 2 ΜΟΥΓΚ.
  7. Δε βαριέσαι μια ζωή την έχουμε, βαρέθηκα να ψάχνω. Το πήρα και θα κάνω ΑΚΡΟΑΣΗ. (Πράγματι, ήταν 1200 W αλλά δεν χρειάζομαι τόσο πολλά.)
  8. Τι να πω, σε αυτό που είχα πάρει ο ανεμιστήρας δούλευε στην αρχή, μετά σταμάτησε, μετά ξαναξεκίνησε, ίσως ήταν ελατωματικό, ίσως η τάση του δικτύου ήταν υψηλή /χαμηλή και αναγκαζόταν να "βάλει μπρος" το regulator. (Σημειωτέον ότι δεν είχα συνδέσει τίποτα πάνω του, απλά το έβαλα στην πρίζα δίπλα στο γραφείο) Μετά από καναδυό ώρες αποφάσισα ότι ΔΕΝ θέλω να ακούω αυτό το πράγμα να φυσάει για τα επόμενα 3 χρόνια και το επέστρεψα για να πάρω κάτι πιο αθόρυβο αλλά ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι πρέπει να πάρω. Θα πάρω κάτι επώνυμο μάλλον.
  9. Στις διακοπές δεν είναι πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς είναι περιστασιακό φαινόμενο. Το ζητούμενο είναι να μην κάνει θόρυβο όσο υπάρχει τάση, δηλαδή να μην το ακούω 12 ώρες την ημέρα δίπλα στο κεφάλι μου.
  10. Δεν ξέρω ποιο εννοείς αλλά αυτό εδώ αναφέρει ότι η στάθμη θορύβου είναι 40 db.
  11. Είχα πάρει ένα bitmore το οποίο και επέστρεψα γιατί είχε πολύ ενοχλητικό ανεμιστήρα. Τα περισσότερα δε, κάνουν διάφορους θορούβους. Οι απαιτήσεις μου σε W είναι μικρές (300 με βάση τις ονομαστικές καταναλώσεις των συσκευών) αλλά τα περισσότερα δεν γράφουν χωρητικότητα (kWh). Αναρωτιέμαι αν τα φτηνά π.χ. 100-150 ευρώ και η συμπεριφορά τους αντιπροσωπεύει μεγαλύτερο ρίσκο από τη μια διακοπή το μήνα που μπορεί να συμβεί (πλέον με τα autosave και τα cloud δεν χάνεις πολλή δουλειά) και αν τα ακριβά (Αθόρυβα, σταθερή τάση, elegant) αξίζουν τον κόπο, το footprint, το κόστος κλπ. Θα δω.
  12. Το δέρμα μου είναι πιο σκληρό και από την καρδιά μου και έτσι δεν προβληματίζομαι ιδιαίτερα για τη μέθοδο. Ξυρίζομαι σχεδόν κάθε μέρα δηλαδή έχω ξυριστεί ίσως και 3000 φορές από τότε που έγραψα τελευταία φορά σε αυτό το νήμα. Πιστεύω ότι ο άντρας από μια ηλικία και μετά (π.χ. 21) πρέπει να είναι ξυρισμένος - η αξυρισιά είναι για τους φοιτητές και τους νεαρούς. Χρησιμοποιώ μονό ξυράφι, νομίζω τα διπλά "στουμπώνουν". Έχω μια μηχανή τύπου "πεταλούδα", αν δω και δεν κόβει καλά πιάνω μια μπικ ΜΕΤΑΛ να τελειώσω τη δουλειά - την άλλη μέρα θυμάμαι και βάζω φρέσκο ΞΟΥΡΑΦΙ. Βαζω το σαπούνι (σήμερα έβαλα κρεμοσάπουνο για τα χέρια), το αφήνω 1-2 λεπτά όσο βουρτσίζω δόντια και μετά αφαιρώ το σαπούνι με το ξυράφι. Ενα πέρασμα και τέλος - ξέρω όλες τις γωνίες με muscle memory. 3 λεπτά μαζί με τα δόντια. Αν είναι Σάββατο και βαριέμαι κάνω ΣΠΑ με το πινέλο και τα ειδικά σαπούνια. ΝΑ ΞΥΡΙΖΕΣΤΕ, έρχονται οι επενδυτές στην Αθήνα και οι φάτσες είναι 90% middle east .
  13. Χρειάζομαι ένα UPS που να μου δίνει 500-600W για λίγα λεπτά, να έχω δηλαδή το χρόνο να κάνω save και shut down κάθε φορά που γίνεται ολιγόλεπτη διακοπή ρεύματος ή βύθιση τάσης. Είναι σημαντικό να είναι αθόρυβο (να μην έχει ανεμιστήρες) και να μην κάνει άλλους θορύβους/ήχους όσο είναι σε standby. Η έννοια του αθόρυβου είναι σχετική, νομίζω στο noiz συνεννοούμαστε περί θορύβου, ψάχνω κάτι που θα μποορύσε να είναι σε χώρο ηχογράφησης όχι απλά κάτι που να έχει μικρό ανεμιστηράκι.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου