Προς το περιεχόμενο

metalsnake

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από metalsnake

  1. Καλήσπερα σας! Ψάχνω XLR καλώδιο για πυκνωτικό μικρόφωνο (https://www.bhphotovideo.com/c/product/465224-REG/Behringer_C_3_C_3_Studio_Condenser_Microphone.html#sp ) Έχω δει κάτι XLR μάρκας Proel τα οποία δεν μου φαίνονται καλά. Θέλω ενα XLR καλώδιο male to female 1.5 με 2 μέτρα το οποιό να μην επηρέαζει τον ήχο. Μπορώ να δώσω μέχρι 20 ευρώ. Σας ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα σας και πάλι! Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Τέλικα κατέληξα στο τι θέλω και είμαι εντάξει. Και πάλι ευχαριστώ για το χρόνο σας! Κάλο σας βράδυ!
  3. Καλημέρα σας! Ψάχνω εξωτερική κάρτα ήχου (μέχρι 140-150 ευρώ) με 2 υποδοχές(η κάθε μια με xlr - jack , 2 σε 1(όπως έχουν και οι παρακάτω κάρτες)) μια phantom power για mic και μια για κιθάρα, με USB συνδεση, με 24-bit/192 khz . Μέχρι στιγμής έχω βρει τις παρακάτω: Focusrite Scarlett 2i4 2nd Gen - https://www.skroutz.gr/s/9412240/Focusrite-Scarlett-2i4-2nd-Gen.html?from=recommendations Behringer U-Phoria - UMC204HD https://www.skroutz.gr/s/4765854/Behringer-U-Phoria-UMC204HD.html Όμως, διαβάζω από πολλούς ότι η focusrite scarleet 2i4, παρουσιάζει προβλήματα με τους drivers σε windows 10, και ότι δεν αξίζει η αγορά της για αυτό το λόγο. Ποιά είναι η γνώμη σας; Αξίζει η αγορά της; Επίσης, χρειάζομαι low latency λόγω της χρήσης guitar rig, fl studio. Αν έχετε κάποιες εξωτερικές κάρτες ήχου στο νου σας να μου προτείνετε, θα το εκτιμούσα. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου