Προς το περιεχόμενο

fireball

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Day job
    Με τίποτα
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή fireball

0

Φήμη

  1. Ναι ειναι αληθεια οτι ο εν λογω ενισχυτης ειναι λιγος αλλα λογο οικονομικων και πρακτικων δυσκολιων δεν δυναμαι για την αγορα κεφαλης. Απλα επελεξα το συγκεκριμενο για χρηση σπιτιου και για κανα μικρο λαιβ. Σε ευχαριστω για την προταση θα το κοιταξω και αυτο.
  2. Γεια και χαρα σας! Εχω στην κατοχη μου ενα fender MIJ 1995 με ολα τα parts εργοστασιακα πανω και ενα fender rumble 100 ενισχυτη. Οταν επαιζα οχι μονο σπιτι αλλα και σε προβες με διαφορες κεφαλες ακουγοταν ενα buzzing. Επειδη ειχαν σπασει τα νευρα μου το πηγα σε τεχνικο. Εγινε γομωση με γραφιτη, επισκευασε τα ποτεσιομετρα και αλλαξα μαγνητες σε bartolini BA 9J1. Σημερα που συνδεσα να παιξω το σημα στον ενισχυτη ειναι χαμηλοτερο αλλα ο ηχος ειναι εμφανως καλυτερος(εκλεπτησμενος) στα μεσαια και χαμηλα του και επισης δεν ειναι muddy. Καπου διαβασα οτι ειναι low output pickups. Ισχυει; Επισης αν αγορασω ενα preamp θα ισοφαρισω το output η υπαρχει περιπτωση να αυξηθει κανας αλλος ηχος και να χρειαστω κανα πεταλι που ελαττωνει το noise. Οποια αλλη ερωτηση η προταση ειμαι ανοιχτος. Ευχαριστω εκ των προτερων. ( το buzzing εχει εξαφανιστει αλλα καμια φορα στα πεταλια εμφανιζεται ενας ελαχιστος ηχος) (αν συμφερει η αγορα preamp τοτε θα χαρω να ακουσω προτασεις)
  3. thanx a lot guys για την βοήθεια και τον χρόνο σας
  4. οπότε προτείνετε την παλιά κλασσική μέθοδο διδασκαλίας . Άκου παίξε άκου παίξε.. Καμιά αλλη προταση funkιλα ;
  5. Καλησπέρα guys! Ο τίτλος νομίζω ότι μιλάει από μόνος του. To the point λοιπόν. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει βιβλιο/α για να ενισχύσω την γκρούβα μου ή τεχνικές με video για intermidiate level; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Μολις αγορασα ενα big muff για μπασο το σαββατο απο τον νακα. Σημερα το μεσημερι το λειτουργησα για κανα 5 λεπτο. Το απογευμα που αρχιζα να παιζω παλι δεν λειτουργει. Εχω αλλαξει μπαταρια το μπασο δουλευει οταν δεν ειναι ανοιχτο το πεταλι.
  7. χαχαχ ;D ;D ;D ;D... για καταρρακτης εχεις χιουμορ τολμω να πω...
  8. οποτε τι μου προτεινεις για το σπιτι και να εχω να εξασκουμαι για το σπιτι;; και ποσα watt;;;
  9. εχω καποια λεφτα στην ακρη και σκεφτομαι να αλλαξω τον 15αρι Μαρσαλ με ενα ενισχυτη με λυχνια,κατα προτιμηση δωματιου και για εξασκηση. Γνωριζεται κατι επειδη ειμαι νεοπας..;;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου