Προς το περιεχόμενο

κωνσταντινος2

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    115
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από κωνσταντινος2

  1. Όντος πανέμορφο,και με ένα perl pickguard που έχω θα δείχνει ακόμα πιο ωραίο.
  2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες γιατί η αλήθεια είναι δεν το ήξερα,επομένως player,δεν θέλω να μπλέξω με χοντρό μπράτσο.
  3. Χαιρετε,βρίσκομαι σε διαδικασία αγοράς νέου μπάσου,είμαι ανάμεσα στα μπάσα του τιτλου,αξιξει να ανέβω περίπου 200 ευρώ για το vintera αντί του player; μπορείτε να αντιπροτεινετε κάποιο άλλο όργανο έως 1000-1100 ευρω αρκεί να είναι Fender με maple ταστιέρα.ευχαριστω.
  4. Καλησπέρα,παίζω εδώ και 3 χρόνια με litle mark iii με μπάσο fender p bass mim 2018 και μια κάποια πετάλια,ο ήχος είναι φανταστικός,συν κάποια ακόμα πετάλια που πρόσθεσα αργότερα.
  5. Ευχαριστώ όσοι μπήκατε στο κόπο να απαντήσετε,θα προσπαθήσω να κάνω αυτά που μου είπατε και θα ανεβάσω ένα κομμάτι
  6. Μετά από τις απαντήσεις αναθεωρω αυτά που είχα στο μυαλό μου,άσχετος είμαι προφανώς και τα λάθη είναι ανθρώπινα,αλλά επειδή με ενδιαφέρει τι προτείνετε για να ξεκινήσω,κάποια βιβλία ίσως; ευχαριστώ.
  7. Προφανώς και όχι,απλά ζήτησα τα βήματα η τέλος πάντων επιγραμματικά τι κάνουμε,δεν ζήτησα αναλύσεις ούτε να εμβαθύνει κάποιος απλα με δυο λόγια.
  8. Γεια χαρά,μετά από αρκετό καιρό και μετά από σοβαρό θεμα που αντιμετώπισα ξαναρχίζω τις ηχογραφήσεις σε ένα υποτυπώδη home studio που διαθέτω,το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ιδέα από μιξαρισμα,ας βοηθήσει κάποιος με την διαδικασία της μίξης,τα βήματα δηλαδή,ξέρω ότι ακούς πολλές φορές αυτό που έγραψες και η πρώτη κίνηση είναι να φτιάξεις τις εντασεις για να βγει όλη η μίξη στα -8 db περίπου στο master out,μετά από αυτό;βάζουμε τα εφέ μας;(reverb, compressor,eq)ποτε κάνουμε panning,busses group κτλ,γράφω στο reaper έχω 2 μικρόφωνα(rode nt1a και shure sm57),διαθέτω ηλεκτρονικά τυμπανα και midi controller, ευχαριστώ
  9. Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,πραγματικα μου λυσατε ολες μου τις αποριες,αν καταφυγω στη λυση στην εισοδο της καρτας,θα χρειαστω ενα καλωδιο στερεο jack;ειναι καλυτερα να περασει μεσα απο την καρτα η δεν εχει σημασια,ξερω πως ειναι ηδη ενισχυμενο το σημα της εξοδου των ακουστικων.ευχαριστω.
  10. Γεια χαρά και καλή χρονιά,βρίσκομαι και εγώ σε μια ανάλογη αναζητηση για να ακούσω επιτέλους τα DTX 452k μου χωρίς ακουστικά,ψάχνοντας διάβασα διάφορες ιδέες όπως ένας ενισχυτής κιθάρας που λογικά λόγω ηχείου δεν προτείνεται,έχω και εγώ ένα ανάλογο setup με τον συντάκτη του θέματος,δλδ μια κάρτα ήχου(focusrite Scarlett 212) και ένα ζευγάρι studio monitors (presonus),να βάλω καλώδιο μονωφονικο από ηλεκτρικη κιθάρα από την έξοδο για ακουστικά και στην εισοδο της κάρτας,η να κοιτάξω προς τη λύση του ενισχυτή για e drums; ευχαριστώ.
  11. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια, μια ερώτηση οποίος δουλευει το cakewalk,τα ηλεκτρονικά ντραμς θα τα γράψω με κάποιο άλλο πρόγραμμα (ezdummer, addictive drums)ανοίγοντας 8 trucks σαν midi;η κάνει και το vst του cakewalk που παραθέτω στην εικόνα.
  12. Το Cakewalk έχω εγκαταστήσει,λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να γράψω κάτι,ελπίζω το επόμενο σαββατοκύριακο να έχω τη δυνατότητα.
  13. Γεια χαρά και πάλι,πλέον έχω μαζέψει τα πάντα(πιστεύω)κάρτα ήχου(focusrite Scarlett 2i2), μικρόφωνα(rode nt1a και shure sm57)monitors presonus Eris e3,5,νομίζω δεν θέλω κάτι άλλο για αρχή;ερώτηση,τα monitors να τα συνδέσω με stereo jacks;και μια 2η,κάποιος να μου εξήγησει όσο πιο απλά γίνεται για τη μίξη,έχω πολλές απορίες π.χ. τα εφέ(teverb, compressor)τα βάζω μετά την εγγραφή;η γράφω από την αρχή με τα εφέ που θέλω;
  14. Τελικά ήταν εσφαλμένη η εντύπωση μου,πίστευα ότι ένα ακριβό πρόγραμμα θα είχε διαφορά με τα ελεύθερα(με όποιον περιορισμό του όρου).
  15. Γεια χαρά,επιστρέφω στο θέμα μέτα απο ένα ραντεβού με τον κορονοιο που είχα τελευταία,ευτυχώς όλα πήγαν κατ ευχήν,τελικά παραγγέλθηκαν η focusrite Scarlett 2i2 3gen και ένα πυκνωτικο μικρόφωνο Rode nt1a,το ερώτημα που γεννάται σε πιο daw γράφουμε,να πάω κατευθειαν σε λύση που θα πληρώσω η να γράψω σε κάποιο δωρεάν και σε ποιο,με γνώμονα την ποιότητα των ηχογραφήσεων μου.
  16. Αρκετά κατατοπιστικό το βίντεο φίλε,επειδή έχω κόψει εδώ και χρόνια τα βαριά distortion Μ αρέσει πιο πολύ το πυκνωτικο στο βίντεο. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις,δυστυχώς ξεφεύγει πολύ το budget για την πρώτη επιλογή,σίγουρα θα ψάξω πληροφορίες για την presonus και θα κοιτάξω και το DAW που προτείνεις.
  17. Χαίρετε,πλέον έχω καταλήξει στην focusrite Scarlett 2i2 περιμένω κάποιες προτάσεις για πυκνωτικο μικρόφωνο,διάβασα εδώ κάποια θέματα και η πλειοψηφία προτείνει το Rode nt1a,να προχωρήσω για αυτό η έχετε να προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα επίπεδα τιμής; ευχαριστώ.
  18. Ευχαριστώ για τη βοήθεια,από εξοπλισμό έχω μόνο τα όργανα κιθάρα μπάσο μαζί με τους ενισχυτές τους ένα σετ ηλεκτρονικα τύμπανα και το midi keyboard.
  19. Εφόσον τίθεται θέμα κάρτας για τα keyboards που θα θελα να τα έχω μιας και παίζω ατμοσφαιρικό progressive rock ,η focusrite Scarlett 2i2 με καλύπτει;
  20. Ναι στο pc αλλά μέσω του pro tools ένα πρόγραμμα που μου έδωσε ο πληκτρας της μπάντας.
  21. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες φίλε Alex,αρχίζω και ξεδιαλυνω κάποια πράγματα που είτε αγνοούσα είτε τα είχα αλλιώς στο κεφάλι μου,όσον αφορά την κάρτα με την 2i2 είμαι εντάξει;επίσης πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον andimistator για τα πολύ κατατοπιστικα άρθρα.
  22. Ευχαριστώ πολύ πραγματικά μου ελυσες απορίες και λάθη που θα έκανα,γιατί αγνοούσα ότι το μικρόφωνο απαιτεί υψηλές εντάσεις.
  23. Δυστυχώς πήγε προς ανακύκλωση. Μιλάω για ηλεκτρική κιθάρα,η ποιότητα είναι ίδια αν συνδεθεί καρφί/καρφί;
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου