Προς το περιεχόμενο

blazas

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    84
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Gear List
    fender telecaster,epiphone les paul

Συμμετοχή blazas

0

Φήμη

  1. blazas

    Στης Λεωφόρου τα σκαλιά

    Αυτο που θα ηθελα ειναι να παιζεται στην λεωφορο πριν τα παιχνιδια.
  2. blazas

    Στης Λεωφόρου τα σκαλιά

    Ναι δικιο εχεις, θα το κανω
  3. blazas

    Στης Λεωφόρου τα σκαλιά

    Ακουστε τι επαθα επροχθες. Μπαινω στο youtube να δω εαν το κομματι ειχε ξεκολισει απο τα 670 views που ηταν εδω και 1 εβδομαδα και βλεπω 5000. Σε 10 λεπτα 6000 ,7000, 8000 και τοτε αρχισα να ψαχνω τα αθλιτικα site και το ειδα. Οπως καταλαβαινετε μεγαλη χαρα. Οπως φαινεται το ενα και μοναδικο ατομο που ακουσε το τραγουδι μου την τελευταια εβδομαδα ηταν το σωστο ατομο.
  4. blazas

    Elevator...cigaret13

    ΟΚ για το πιανακι αλλα δεν εχει και τα καλυτερα ηχεια ο υπολογιστης μου. Οσον αφορα τους Focus κανε ενα κοπο και ακου καποια στιγμη γιατι πραγματικα ειναι υπεροχοι . Και εγω μια ζωη το Hocus pocus ακουγα (και προσπαθω επι χρονια να βγαλω το solo στην κιθαρα-δεν γινεται), Αλλα οταν ακουσα και τα αλλα τους κομματια επαθα πλακα. Ενταξι μου αρεσει και λιγο η σεβεντιλα. Παντος το κομματι σου λεει πολλα. μπραβο και παλι.
  5. blazas

    Elevator...cigaret13

    Πολύ ωραίο κομμάτι απλα ειδικά προς το τέλος μου θυμιζεί Focus τους οποιους τους λατρευω. Αυτο που ισως καποια στιγμη αξιζε να δοκιμασεις γενικα στα κομματια σου ειναι μια πλατη Hammond. Γενικα νομιζω παντα ενα instrumental πρεπει να εχει καποιου ειδους πλικτρα.
  6. blazas

    Στης Λεωφόρου τα σκαλιά

    Όλοι μαζί εδω στο Forum να το ξαναγράψουμε φιλαράκι,να τα κονομίσουμε και να κάνουμε ενα νεο πολύμετοχικο σχημα. Με πρόεδρο εμένα!!!
  7. blazas

    Στης Λεωφόρου τα σκαλιά

    Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα καλά σας λόγια!!!
  8. Καλησπερα σε όλους Μετά απο καιρό εγραψα ενα ακόμα τραγουδι. Είναι για τον Παναθηναικο που περναει δυσκολες μέρες. Ε!! οσοι δεν ειστε Παναθηναικοί κρίνετε το μονο μουσικά. Μουσικh στιχοι κιθαρα και arrangement είναι δικα μου. Καλη ακρόαση
  9. Εχω ακούσει και τα υπόλοιπα κομμάτια. Ολα έχουν την προσώπικοτητα τους αλλα το συγκέκριμενο ειναι αυτό που κατα την γνώμη μου σε άλλες εποχές θα γινοταν το πρώτο single του δίσκου. Ειναι πραγματικά θαυμάσιο.
  10. blazas

    Jazz Ballad

    Πραγματικά υπέροχο!!!
  11. Νομιζω οτι εισαι σε καλο δρομο παρα τα 1-2 λαθακια δεδομενου και της δυσκολιας του κομματιου!!!
  12. blazas

    Broken windows-cigaret13

    Ισως το καλύτερο σου κομματι φιλε!!!
  13. blazas

    20 channels...cigaret13

    Πολυ ωραιο κομματι με ομορφα γυρισματα!!!! Αφου με 20 καναλια στο reaper δεν στουμποσε ο υπολογιστης σου τυχερος εισαι.
  14. blazas

    Jimi Hendrix- Little wing (cover)

    Εχεις δικιο γιά το σφίξιμο καθως το κομματι το εμαθα προσφατα και δεν το εχω προβαρει πολυ. Στο μονο που θα διαφωνησω ειναι στο κουρδισμα διοτι εκτος του οτι την κουρδισα πριν το παιξω δεν ακουω κατι περιεργο. Παντως ευχαριστω πολυ για το feedback.
  15. blazas

    Jimi Hendrix- Little wing (cover)

    Μετά από πολυ καιρό ανέβασα στο youtube κομμάτι. Ειναι το Little wing του Jimi Hendrix.Είναι απ τα κομμάτια που ευχαριστιέσαι να παίζεις κιθάρα. Φυσικά τα σχόλια ευπρόσδεκτα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου