Προς το περιεχόμενο

cardinal

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή cardinal

0

Φήμη

  1. Θα μπορουσε να αποσταλει στο νικητη το δωρο με κουριερ? Με χρεωση παραληπτη φυσικα! :P
  2. Οταν λες δικαιουται τι ακριβως εννοεις? Δηλαδη πας στο μαγαζι με την αποδειξη αγορας της προηγουμενης εκδοσης και στο δινουν? Ή το update μπορει να εγκατασταθει μονο πανω απο προηγουμενη εκδοση? Αν ισχυει το δευτερο, τοτε δεν ισχυει αυτο που λεει ο underground, οτι περνας καθε φορα την τελευταια version... :roll: Μπερδευτηκα...
  3. Γνωριζω τη σελιδα της Ριζοσπαστικης Κινησης για την Αποχιωτοποιηση του ρεμπετικου και τον αποτετραχορδισμο του μπουζουκιου! http://dechiotification.rebetiko.org Δεν γνωριζω ομως αν αρχισαν οι εγγραφες!
  4. Καλησπερα (ή καλημερα) σε ολους. Εδω και λιγο καιρο μου εχει κολλησει η ιδεα να καταπιαστω με καποιο παραδοσιακο πνευστο, και το μονο που μου φαινεται καπως βατο (σχετικα με κλαρινο, νει κλπ) ειναι ο ζουρνας. Κι εδω θα ηθελα τη βοηθεια οποιου γνωριζει κατι σχετικα. Αν ο ζουρνας ειναι οντως (σχετικα) ευκολοπαιχτος, αν ξερετε καποιο μαγαζι-κατασκευαστη κι οτι αλλο θετε! Υγ: Δεν ειμαι σιγουρος αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για αυτο το Post, αλλα δεν υπαρχει κατηγορια για πνευστα!
  5. Για να δωσω κι εγω τη δικη μου ερμηνεια στο "εντεχνο" (χωρις να θελω να αναιρεσω τις προηγουμενες και εξισου σωστες) νομιζω ότι ο ορος πρωτοχρησιμοποιηθηκε προπολεμικα για να διαχωρισει τους ρεμπετες, οι οποιοι ήταν ολοι αυτοδιδακτοι και αυτοσχεδιοι μουσικοι, από τους μουσικους του τοτε ελαφρου τραγουδιου (Αττικ κλπ) ο οποιοι ειχαν καποια θεωρητικη καταρτιση επι του θεματος. Τωρα το πως εξελιχθηκε και που καταντησε ο συγκεκριμενος ορος αναγεται τελικα στο μεγαλυτερο προβλημα της ελλαδος, την παντελη ελλειψη (μουσικης) παιδειας!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου