Προς το περιεχόμενο

iliplus

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    Υπάλληλος
  • Τόπος
    Αθηνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή iliplus

0

Φήμη

  1. Λοιπόν, έκανα ακριβώς αυτό που λέτε, του είπα πως τόσοι μεγάλοι μπασίστες παίζουν με sort scale (που ούτε και γω γνώριζα ότι έπαιζαν με "μικρό" μπάσο) του έδειξα βίντεο και ακούσαμε αρκετά σήμερα Κυριακή που είχαμε χρόνο. Μετά από όλα αυτά εφτιαξε η διάθεσή του. Βασικά έφτιαξε όταν άκουσε ότι και τα sort scale είναι 'κανονικά' όργανα και βγάζουν τον ίδιο ήχο γιατί μάλλον δεν του το εξήγησα καλά και νόμισε ότι είναι για μικρούς. :) Ένας άλλος παράγοντας που φαίνεται να πάιζει μεγάλο ρόλο (και δεν τον υπολόγιζα) είναι η εμφάνιση, ένα όργανο που δεν του αρέσει εμφανισιακά δε θέλει να το πάρει. Αυτή τη βδομάδα θα γυρίσουμε στα μαγαζιά να τα δούμε από κοντά και να πιάσει στα χέρια του κανα μπάσο.
  2. Λοιπόν, όταν έθεσα το θέμα του sort scale στον μικρό, εξηγώντας του πως οι πιο ειδικοί λένε πως θα βολέψει στην αρχή, δεν ξέρω... αλλά 'στράβωσε' λίγο... ίσως γιατί του φάνηκε πιο, ας το πούμε, παιδικό; ??? Θεωρεί ότι είναι για μικρούς, δεν ξέρω τι να πω.. πάντως δεν του καλοφάνηκε. Μαλλον θα μας λύσει ο δάσκαλος το θέμα, να δούμε τι θα του πει κι αυτός. Ευχαριστώ για όλες τις πληροφορίες που μου γράφετε, με βάση αυτές ψάχνω διαβάζοντας τόσο εδώ, στο φόρουμ, όσο και στο ιντερνετ.
  3. μαλιστα... αυτό μοιαζει να ειναι αρκετά σημαντικό, θα δω σιγουρα και αυτόν τον παράγοντα, ευχαριστώ!
  4. Ευχαριστώ για τη συμβουλή. Κάτι τέτοιες συμβουλές είναι που χρειάζομαι αφού όπως είπα δε γνωρίζω. Ναι, κέντρο Αθήνας είμαι. Συνεχίζω το ψάξιμο και θα σας γράφω... ευχαριστώ και πάλι! :)
  5. ευχαριστώ για τις απαντήσεις και για τα θετικά σχόλιά σας!!! Όχι, δεν το πρότεινε ο δάσκαλος. Εγώ το βρήκα κάνοντας βόλτα στα γνωστά μαγαζιά. Ο δάσκαλος το μόνο που είπε είναι προσέξουμε τις φτηνιάρηκες λύσεις, δηλ έμμεσα έδωσε την κατεύθυνση αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο.
  6. Στο πρώτο μου μηνυμα να χαιρετήσω όλη την κοινότητα και ευχαριστώ για τη φιλοξενία. Ο 11χρονος γιός μου θέλει να ξεκινήσει ηλεκτρικό μπάσο αλλά ο μπαμπάς είναι αναλφάβητος μουσικά. Καμιά βοήθεια δε μπορώ να του προσφέρω και σκέφτηκα να απευθυνθώ σε σας, βρήκαμε ωδείο και δάσκαλο που ενθουσίασε τον υποψήφιο μαθητή, και τώρα είμαστε για αγορά οργάνου και ενισχυτή.... πως επιλέγουμε; Από λίγο ψάξιμο που έκανα στον νετ βρήκα ένα fender squirer affinity με ενισχυτή 15W (νομιζω) σε τιμή λιγο κάτω από 300Ε. Πιστέυετε ότι είναι καλή πρόταση; Εννοείται, ευπρόσδεκτη η οποιδήποτε σχετική (λίγο ή πολύ) πληροφορία με την εκμαθηση μπάσου γενικότερα, όχι μόνο την αγορά :) Ευχαριστώ
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου