Προς το περιεχόμενο

mike_bass!!

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή mike_bass!!

0

Φήμη

  1. Eνα ταυρακι εχω , ΕΒ-3 SG... ναι οντως θελει σκαψιμο για τον ενα μαγνητη και για την μπαταρια...η μπαντα που βρισκομαι και γενικα το στυλ που παιζω περισσοτερο ,ειναι proggressive rock και heavy metal !! δεν γνωριζω και πολλα απο μαγνητες απλα απο μια ανζτηση που εκανα ειδα οτι απο τους πιο εμπιστους μαγνητες εχει η emg ! και ρωταω μηπως εχετε να προτεινετε καποια καλο μοντελα που ειτε εχετε χρησιμοποιησει ή ακουσει !
  2. Παιδια προτεινετε μου καλυτερο μοντελο emg active μαγνητων για ροκ και μεταλ ηχους, καθως και τι αλλο πρεπει να προμηθευτω και να αλλαξω για να κανω μεταβαση απο passive σε active συστημα
  3. Kαταλαβα ! Αυτο το μπασο ελεγα οντως , το συγκεκριμενο ειναι passive και απλα φοραει προενισχυση? Αν ειναι ετσι εχεις να προτεινεις δυο humbacker passive μαγνητες , εναν για bridge και εναν για middle ? και να μπει και μια προενισχυση και να παρω το boost που θελω σε καποιες συχνοτητες !
  4. Γυρω στα 200-250 σκεφτομαι για τους μαγνητες... και σκεφτομαι να αλλαξω ολους τους μαγνητες του μπασου και ακομα να προσθεσω εναν ακομα αναμεσα στους δυο που ηδη εχει μιας και εχω δει ενα mod οπου ο neck pick up δεν λειτουργει αλλα μενει απλα το καπακι , και εχει αλλαχτει οι bridge και εχει προσθεθει ενας στην μεση (middle pick up) !! αξιζει να κανω κατι τετοιο? το εχω υποψην μου για τα ηλεκτρικα αλλα αν ειδα καλα πολλοι μαγνητες συνοδευονται απο ηλεκτρικα ! Ακομα και στον neck εχει μπει κανονικος humbacker !!
  5. Γεια σας παιδια ! Εχω ενα μπασακι της epiphone το γνωστο ταυρακι !! Με εχει βολεψει πολυ παιχτικα ( το μπρατσο και γενικα σχηματικα) και δεν θα ηθελα να το αντικαταστησω και να παω σε κατι καινουριο !! Ετσι λοιπον σκεφτομαι να το αναβαθμισω !! Λεω να αλλαξω αρχικα μαγνητες και γενικοτερα τα ηλεκτρικα του μπασου!! Δεν εχω ομως τις γνωσεις πανω στους μαγνητες και δεν ξερω που να ψαξω και πανω σε τι !! Θα ηθελα να κρατησω αυτον τον κλασσικο vintage παλιο rock and roll ηχο του μπασου αλλα να αποκτησω και καποιους ποιο all round ηχους , με καλυτερες ψηλες και γενικα πιο καθαρο ηχο !! Εχετε καποιες προτασεις σχετικα με μαγνητες να τσεκαρω?? Η καποιο σαιτ που να μπορω να δω ?? Ευχαριστω οσους αφιερωσουν χρονο !!
  6. Γεια σας !!! ψαχνω για καποιο budget μπασο το οποιο να καλυπτει τις αναγκες μ (προβες και διαφορες εκδηλωσεις ή γιορτες) , δεν ψαχνω κατι τρομερα ποιοτικο και σε αρκετη τιμή... Θελω να ρωτησω.... τι πρεπει να κοιταω στην αγορα ενος καινουργιου ή μεταχειρισμενου μπασου??? και κατι αλλο...εχω σταμπαρει το epiphone eb-3 αλλα κατι φιλοι μ ειπαν οτι δν ακουγεται καλα χωρις καλο ενισχυτη ... ισχυει??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου