Προς το περιεχόμενο

tablature

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    13
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή tablature

0

Φήμη

  1. Xmmm να ρωτίσω κάτι ? Ενοείς να φέρουμε ηχείο 120V??? Να χρειαζόμαστε μετασχηματιστή για να παιξει? Δηλαδη να γλιτώσω ... για να πώ οτι τα πήρα φτηνότερα και μετά να πάω να τα σκάσω σε καλούς μετασχήματιστες. Ακόμα μπορείς να ξεκαθαρίσεις λίγο τα πράγματα με πως φέρνουμε απο Αμερικη? Εγω αυτό που ξέρω είναι αν κάνει κάτι 800$ έχει +ΦΠΑ +ΤΕΛΩΝΕΙΟ+ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ Μπορείς να μας πείς πόσο θα βγούν τα ηχέια έχοντας υπόψη τα παραπάνω ? thaNX
  2. Καλησπέρα και απο εμένα! Φίλε John γνώμη μου ειναι οτι όποιο ηχείο και να πάρεις απο τα δύο θα μείνεις πλήρως ευχαριστήμενος. Αυτό που μένει μετά την αγορά ενος παρόμοιου studio monitor ειναι να εκπαιδευσεις το αυτι σου . Απο monitor εχεις καθαρίσει πάντως για μιξη με οποιο απο τα δυο διαλέξεις. Ta ADAM δεν τα εχω ακουσει και πιο σημαντικό δεν εχω κάνει μίξη με αυτά για να είμαι σίγουρος οτι κάνουν τη δουλεία (εκτός απο το να ακούγονται όμορφα!) :)
  3. Παντως δεν ειναι ολοι οι αντιπροσωποι ετσι και τα πραγματα αλλαζουν. Και μην ξεχναμε οτι αν δεν θελουμε γυφτους αντιπροσωπους το καλυτερο ειναι να ξεκινησουμε και εμεις οι καταναλωτες να εχουμε απαιτησεις.
  4. Θα ελεγα οτι ...ο,τι πιο συμβατο υπαχει σημερα για PC DAW einai to SONAR ΚΑΙ ΣΤΟ MIDI με HARDWARE SEQUENCER δεν πηγαινει σα βαρκα οπως το SX
  5. RTFM ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις ! :D
  6. κοιταξε εδω http://www.audioproduction.gr/contentid-38.html Καλη συνεχεια
  7. για αυτο που ρωτας παραπανω (οσο αφορα ποσο κανει στο thomann) κατι παραπανω απο αυτη του site μιας και εσυ μαλλον βλεπεις τιμες στο αγγλικο site... σε πιο κοιτας ? +20 μεταφορικα αν και απο Ελλαδα συμφερει καλυτερα η τιμη . :D
  8. Γιατι δεν δοκιμαζεις για αρχη να αυξησεις το buffer size της καρτας ηχου σου ? Μετριεται σε samples και οσο πιο πολυ το ανεβαζεις τοσο ελευθερωνεις τον επεξεργαστη σου ..με αντιτιμο μεγαλυτερο latency,κατι που δεν σε πειραζει στο mixdown.
  9. Kαλσπερα! Θα ελεγα οτι για το ταβανι σου φτηνη λυση για να μην ενοχλεις ειναι πετροβαμβακας! Ακομα για diffusion sto room σου τσεκαρε τα ROUNDFFUSOR1! Αποτελεσματα με 9 κομματια στον ΕΝΑ απο ολους τους τοιχους! Καθαριζει ο ηχος και χανεις την αισθηση του απο που ακους την πηγη σου. Λειτουργει και σαν αποροφητης χαμηλων κατω απο 180hz. Ακομα προσεξε που ακουμπας τις καμπινες σου. Οχι κατευθειαν στο πατωμα !
  10. Απο οσο ξερω ειναι!Πολυ καλα monitors Λιγο ακριβα παντως ! Αν θελεις στειλε μου πμ να σου πω απο που τα πηρα!
  11. Τελικα οποιος βγαλει ακρη ας πει γιατι μπερδευτικα ! Τελικα το ΚW υπαρχει Ελλαδα?? :?: :?: :?:
  12. Εγω που ρωτησα παντως το παιδι που αγοραζω .. το ΚW το καινουργιο θα ειναι πιο χαμηλη τιμη απο 1750! αντε να δουμε ποτε θα ερθει !
  13. Παντως ....δεν ξερω τι λετε εσεις παιδες , αλλα εγω προμηθευομαι μηχανηματα απο Ελληνα με τιμες καλυτερες απο thomann και εξυπηρετιση που δεν μπορει να επιτευχθει με τηλεφωνο και εμαιλ....με εχει βοηθησει απειρες φορες για προβληματα που εχω με προγραμματα που ασχολουμαι ...και ακομα οταν πηρα την καρτα ηχου μου ,μου εδωσε πρωτα και δοκιμασα σπιτι μου 3 και διαλεξα πια μου εκανε καλυτερα με τη βοηθεια ενος φιλου ηχοληπτη. + οτι αν θελω , ο τι δεν μου κανει το γυριζω πισω και περνω και τα λεφτα μου!!! Φιλος μου πηρε TD20 150EURO πιο κατω απο τιμη thomann και με εγγυηση Ελλαδα. Ποιος ο λογος να παραγγελνω απο γερμανια? Τετοιο support kanei o thomann??? Dont think so ....xexxexxexe!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου