Προς το περιεχόμενο

MINDCRIME

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Day job
    R
  • Τόπος
    Βόλος

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή MINDCRIME

0

Φήμη

  1. Πρωτα απ ολα thisisSparta δεν υπαρχεις, ελιωσα στο γελιο! Περαν της πλακας τωρα, να ξεκαθαρισω λιγο το τοπιο. Τη κιθαρα τη συνδεω μεσω interface οποτε δεν εχω θεμα με το σημα. Δεν ειμαι καφροθρασας, βρηκα ενα preset για gilmour που μου ψιλοαρεσε ο ηχος και ψαχνοντας το ειδα στο stomp οτι ειχε ενα comp τρια dist και ενα flanger. Βεβαια ολα, πλιν του ενος dist ηταν off. Και εκει που πειραματιζομουν ειδα οτι βαζοντας ενα ενα, ειχα περισσοτερο sustain, αυτο που μου ελειπε παντα δηλαδη. Αυτο ειναι το θεμα μου, θελω περισσοτερο sustain, οχι περισσοτερο gain. Υπαρχει αλλος τροπος?
  2. Καλημερα στη παρεα! Προσφατα αλλαξα μαγνητες στη κιθαρα και επισης μεταπηδησα απο το gr5 στο amplitube 3. Μετα απο αρκετους πειραματισμους επιτελους βρηκα τον ηχο που ηθελα για rock metal lead κι ειμαι κατενθουσιασμενος! Τον ηχο τον πετυχα ως εξης: πεταλι compressor, 3 ! πεταλια distorsion, ενισχυτης orange or120, καμπινα orange δε θυμαμαι ποια και τελος rack delay και reverb. Το προβλημα ειναι ο πολυς θορυβος ο ποιος προφανως προερχεται απο το τριπλο dist. Ανεβαζοντας το gate ψιλολυνεται το προβλημα αλλα και παλι δε ειναι και η καλυτερη λυση. Καμια βοηθεια ρε παιδια?
  3. Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις! Δυστηχως η περιπτωση να δανειστω τα μονιτορ η την καρτα του φιλου δε παιζει οποτε λεω να αγορασω καινουρια ακουστικα, οπως φαινεται εκει ειναι το θεμα. Ψάχνοντας λιγο στο νετ βρηκα οτι εχει γινει μεγαλη συζήτηση για τα superlux hd681που ειναι και σε ξεφτιλα τιμη. Για αυτο που τα θελω πιστευω θα με καλυψουν, τι λετε?
  4. Ααα. Το εχω mono και το monitoring φουλ ολο δεξια. Latency 5,8 ms πιο κατω δεν παει.
  5. Lk το gr το χρησημοποιω και stand alone και μεσω reaper αναλογα παιξιμο η ηχογραφηση. Ο ηχος ειναι ιδιος και στις δυο περιπτωσεις. Drivers εχω της alpha τους τελευταιους v2.7 . Την κιθαρα τη συνδεω κατευθειαν στη καρτα στη μπροστα εισοδο. Το πως ρυθμιζω τη καρτα δε το πιανω, τι εννοεις?
  6. Για να μη παρεξηγηθω, ειμαι 28 και παιζω δεκατεσσερα χρονια κιθαρα. Απλα πλεον παιζω για τη παρτη μου, τις περισσοτερες φορες με ακουστικα και το gr με βολευει πολυ. Δεν εχω σκοπο να παρω ενισχυτη διοτι παλι με ακουστικα θα παιζω, ( ενισχυτης στα τερματα και τη δικια μου στο σπιτι δε παιζει) ;D Παλια που ειχα και μπαντα ειχα ενισχυτη εναν πενηνταρη peavy καλο αλλα τον εδωσα. Το θεμα ειναι οτι και να ηχογραφησω και να το ακουσω απο αλλα ηχεια παλι χαλια ακουγεται. Ιδεες??
  7. Καλημερα και καλως σας βρηκα! Εχω μια samick της κακιας ωρας και παιζω με guitar rig 5 μεσω μιας lexicon alpha. Τις προαλλες ηρθε ενας κινουριος φιλος κιθαριστας σπιτι, παιξαμε λιγο συμφωνησε οτι ο ηχος ειναι χαλια. Μου λεει ελα αυριο σπιτι μου να παιξουμε, να δεις και τη δικια μου και φερε και τη δικια σου να δουμε πως ακουγεται και σε μενα. Παω σπιτι του, ττη βαζουμε στο pc του μεσω μιας m audio δε ξερω μοντελο, και με καλα μονιτορ ηχεια, (τα δικα μου ηχεια δεν ειναι μονιτορ), ανοιγουμε guitar rig και παθαινω πλακα. Ο ηχος πολυυυυυ καλυτερος, πιο γεματος με περισοτερο gain και sustain. Βαζουμε μετα τη δικια του, μια πανακριβη jackson randy roads με invaders πανω και εκει που περιμενω να ακουσω Τον ηχο ακουω ηχο λιιγο καλυτερο απτη δικια μου. Εχω μπερδευτει τελειως. Ελεγα να αλλαξω μαγνητες στη κιθαρα για να φτιαξω τον ηχο αλλα τωρα δε ξερω, τι μπορει να φταιει? Η καρτα ηχου? Τα ηχεια? Ολα? Ελπιζω να μη σας κουρασα.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου