Προς το περιεχόμενο

JimmyKonsta

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    47
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή JimmyKonsta

16

Φήμη

  1. Χθες άκουσα ξανά μετά από χρόνια το Division Bell. Μεγαλειώδης επική μοναδική αλμπουμάρα από τις λίγες. Στο λεξικό στη "μουσική" έπρεπε να έχουν αυτό το δίσκο ως δείγμα. Ο Waters Θεός (για το Welcome to the machine και μόνο). Αλλά οι PF υπήρχαν και χωρίς αυτόν.
  2. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Πάντα :D Σε ευχαριστώ πολύ!
  3. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Σε ευχαριστώ ξαναλέω τιμή μου! Χαχαχα αυτο μάλλον ειναι κάψιμο, όμως έχεις δίκιο που αναρωτιέσαι εγώ στην αρχή νόμιζα ότι απλώς είναι βρώμα αλλά δεν βγαίνει :)
  4. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Καλή Χρονιά σε όλους! Εδώ ένα playthrough πάνω στο backing track. Hope you like it!
  5. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ναι κάθε δυο-τρία χρόνια μου έρχεται η έμπνευση... Χαίρομαι που σου άρεσε! Προσπαθώ να αποβάλλω τον πολύ Gary ο οποίος έχει ποτίσει το "είναι" μου όσο δεν πάει, νομίζω σε αυτό το κατάφερα καλύτερα από προηγούμενα κομμάτια μου Σε ευχαριστώ πολύ!
  6. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Ο λόγος που γράφω ακόμα καμιά μουσικούλα είναι κάτι τέτοια σχόλια! Να είσαι καλά φίλε μου χαίρομαι που σε έκανε να νιώσεις πράγματα, αυτός είναι πάντα ο σκοπός.
  7. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Ευχαριστώ για όλα, θετικά και αρνητικά! Λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν!
  8. Φϊλε Σπύρο, θα επέλεγα το remote για πιο φορητή λύση. Το άλλο είναι μεγάλο και "δυσκίνητο". Και χωρίς να θέλω να γίνω ο σπαστικός που άλλα ρωτούν και άλλα απαντάει, ηχητικά εάν σε ενδιαφέρει μία γνώμη τσέκαρε οπωσδήποτε και το Fractal Fm3. Είχα kemper, και το Fm3 είναι πιο φθηνό, πιο φορητό και με πιο καλό ήχο. Η διαφορά για να καταλάβεις είναι πως το kemper είναι πολύ πιο κομπρεσαρισμένο και "στενό", pod-ίζει λίγο σε σχέση με το Fractal. Μέσα σε ηχογράφηση ίσως η διαφορά είναι μικρή, αλλά σίγουρα τη "νιώθεις". Ο ήχος που βγαίνει από τα monitors είναι διπλός σε σχέση με το kemper. Είναι κάπως σα λαμπα vs transistor η φάση. Άσε που έχει και άλλα πλεονεκτήματα, καλύτερο editor, είναι και standalone κάρτα ήχου κλπ.
  9. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Σε ευχαριστώ πολύ για τα (ομολογουμένως πολύ) καλά λόγια και την σούπερ αναλυτική κριτική στο mix, με βοηθάς πάρα πολύ! Δεν έχω κάνει εγώ τη μίξη αλλά πάντα με βοηθάει να ξέρω εάν έχει γίνει καλή δουλειά. Το ακούω κι εγώ το overcompression, γενικά όλες οι μίξεις που μου κάνουν κάπως έτσι είναι. Μήπως φταίει το ότι τα τύμπανα δεν είναι πραγματικά? Ή μηπως φταίει το ότι "προσλαμβάνω" συνήθως νέα παιδιά που δεν έχουν ιδιαίτερη εμπειρία από analog κονσόλες και παλιά στούντιος κλπ? Δεν είμαι σίγουρος. Και βέβαια εξαρτάται κι από το στόχο. Αυτό που κάνω με αυτά τα τραγούδια είναι 95% χόμπυ και 5% δουλειά. Ακόμα κι αν είχα δηλαδή τη δυνατότητα να δώσω 500 ευρώ για ένα σούπερ mix δεν ξέρω εάν θα άξιζε. Ας πούμε πως το σκεπτικό μου είναι το 90% όσων ακούσουν το τραγούδι, να έχουν μία σχετικά "ακριβή" απεικόνιση του και μέχρι εκεί. Αυτό το πετύχαμε τουλάχιστον?? Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, είναι τιμή μου να ακούω τέτοια λόγια από σένα. Με αφορμή το σχόλιο για το πιάνο θα καταθέσω εδώ μια μικρή ιστορία.. Την περίοδο που έγραφα το κομμάτι, περίπου στη μέση της διαδικασίας σκοτώθηκε σε τροχαίο μία συγγενής της γυναίκας μου (27 χρονών) την οποία είχα δει μία-δύο φορές, πλην όμως γνωρίζω τους γονείς της περισσότερο. Η εικόνα τους στην κηδεία ήταν κάτι που με επηρέασε πολύ για κάποιες μέρες και σίγουρα κάποιες νότες από το συγκεκριμένο είναι επηρεασμένες από αυτές τις εικόνες. Αποφάσισα λοιπόν να της αφιερώσω το κομμάτι, και επειδή πλέον ότι γράφω και ότι παίζω είναι μόνο ένστικτο (δηλαδή δεν το σκέφτομαι πολύ, αν μου αρέσει το κρατάω), αυτό το πιάνο μου "κάνει" σαν μία "μετάβαση στο φως" για το αδικοχαμένο κορίτσι. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι κάτι "καλύτερο". Δεν πρόκειται για κάποια σοβαρή κυκλοφορία, στο spotify θα ανεβάσω και κανά βιντεάκι για το youtube ώς συνήθως. Σε ευχαριστώ και πάλι!
  10. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο! @Panos Kostagiannis φίλε μου σε ευχαριστώ θερμά, ελπίζω να σε "ταξίδεψε" @mpamps όντως το "ρεφραιν" έτσι το ήθελα, ουσιαστικά να έχει ένα "μεγάλο" pad και μια πολύ μικρή υποψία βρώμικης ρυθμικής. Les Paul, Fractal Fm3 με JVM patch, Superior Drummer και παίζω και το μπάσο (ο Θεός να το κάνει χαχαχα ). @Alex Raptakis σε ευχαριστώ για την αναλυτική και εμπεριστατωμένη κριτική, το tom στην αρχή απλώς ξέφυγε, δεν θα υπάρχει στην "επίσημη" έκδοση. Στην παρατήρησή σου περί του συνθετικού θα πω πως...παίρνω το χρόνο μου. Αν ακούσεις και τα υπόλοιπα κομμάτια μου, μου αρέσει να ανακαλύπτω νέες μελωδίες πάνω σε έναν σταθερό αρμονικό κύκλο για αρκετή ώρα :)
  11. JimmyKonsta

    Guitar Instrumental

    Καλησπέρα, σε παγκόσμια πρώτη το νέο μου τραγουδάκι στο noiz για να ακούσω κριτικές για τη σύνθεση και τη μίξη/παραγωγή πριν την "επίσημη" κυκλοφορία! Τα κατάφερα πάλι και βγήκε μόνο 7 λεπτά! Δεκτός κάθε έλεγχος Όποιος θέλει κάνει και μία "βυσματική" εγγραφή στο κανάλι μου εδώ https://www.youtube.com/@jimmykonsta Ευχαριστώ!
  12. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Βέβαια άμα είναι ωραίο το jam track ότι και να παίξεις καλό ακούγεται! Ευχαριστώ και πάλι φίλε μου.
  13. Ευχαριστώ! Φοράει τους μαγνήτες της ibanez artist που είχα, super 58 λέγονται εάν θυμάμαι καλά.
  14. Αυτοσχεδιασμός είναι, έχει τα λαθάκια του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ακρόαση
  15. Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι πως είναι αμερικάνικη και neck through. Τρομερά "κελαηδιστή" ειδικά μετά το δωδέκατο και με sustain για πάντα, πιο πολύ από την custom 22 μου. Τώρα για το headstock τι να σου πω...νόμιζα πως είναι όλες ίδιες
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου