Προς το περιεχόμενο

Thkioups

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    345
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από Thkioups

  1. Μόλις πήρα επιβεβαίωση και tracking nr. από άγγλο ιδιώτη πωλητή . Κιθάρα σε gigbag packed in a proper guitar box. Κόστος αποστολής 58 λίρες με Parcelforce, Global priority. Πράγματι ακόμα και σε σκληρή θήκη να είναι η κιθάρα δεν ξεπερνά το 1,50μ ούτε και τα 30 κιλά που είναι τα όρια. http://www.parcelforce.com/portal/pw/worldwidedirectory?catId=19300174&pageId=wwd_countryinfo&country=84&_requestid=132451 Οπότε κάτι άλλο συμβαίνει.
  2. Τυπάς στο σουβλατζίδικο : - Δύο με πίτα χωρίς κρεμμύδι. Ψήστης: - Ρε φίλε επειδή έχω ξεμείνει από κρεμμύδι να βάλω δυό χωρίς ντομάτα?
  3. Νομίζω οτι η φτήνια στην Αγγλία οφείλεται και στην πτώση της αγγλικής λίρας που κοντεύει να εξισωθεί με το ευρώ.
  4. Τι είδους τραγικά δηλαδή? Για πες, μέσες άκρες. Λόγω τιμής βέβαια δεν μιλάω για καινούριο. Μιλάω για δεύτερο χέρι από ebay, οπότε οτι διαθέτει το μαγαζί. Οταν λες καινούρια, από πότε περίπου και μετά? Προτιμότερο ένα του π.χ 1990 από του 2004-5?
  5. @fleamail Οχι δεν μπερδεύτηκα. Δεν εννοώ το neck width. Εννοούσα "από τον διαμήκη άξονα της Ε ως τον διαμήκη άξονα της G χορδής". Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Κατάλαβα πάντως.
  6. Ε ναι, γι' αυτό ανέφερα και τα στοιχεία που λες τα οποία κάνουν τα ray-status να μοιάζουν. Δηλαδή παχύ μπράτσο με μεγάλο radius.
  7. 43mm στο nut από Ε σε G??? Τεράστιο είναι. Μάλλον κάποιο λάθος κάνεις. Πρόσεξα τώρα και την πρώτη απάντηση σου. Άρα 3Χ11=33mm θα εννοείς. Το JB μου (Marcus miller, που προφανώς φοράει το ίδιο μανίκι με το vintage '75) έχει 29mm στο nut και 59mm στη γέφυρα και το STATUS headless μου έχει 32mm στο nut και 53mm στη γέφυρα . To Status (με profile D ή U, παχύ μπράτσο και πολύ πιο flat από το JB) με έχει βολέψει καλύτερα από το JB (C shape, λεπτό και 8.25" radius). Ψάχνω λοιπόν να δω σε ποιό απότα δύο φέρνει το Stinray. Μάλλον στο Status και φαίνεται ότι θα μου κάτσει καλά. Δυνατότητα να δοκιμάσω δεν υπάρχει , προς το παρόν τουλάχιστον.
  8. Ναι δίκιο έχεις, δεν το είδα θαμμένο ανάμεσα στα άλλα. Προφανώς αναφέρεται στο spacing (3/4"=19mm) της γέφυρας. Στο nut ?
  9. Δεν θέλω ν' αλλάξω nut γιατί δεν έχω τέτοιο μπάσο αλλα σκεφτομαι να αγοράσω και κοιτάω αν με βολεύει. Σε παρακαλώ πές μου το συνολικό spacing (στο nut και στη brige) δηλαδή από τον διαμήκη άξονα της Ε ως τον διαμήκη άξονα της G χορδή. Προτιμώ να μην ανοίγουν πολύ (σχήμα βεντάλιας) οι χορδές από το nut ως τη γέφυρα ούτε και μεγάλο spacing στη γέφυρα (συνολικό spacing στη γέφυρα 53-55mm είναι καλό).
  10. Ποιό είναι το string spacing του ΜΜ STINGRAY 4 (στο nut και πάνω στο brige (ή στο τελευταίο τάστο)? Ψάχνω στο νετ αλλά δεν το βρίσκω ούτε και στα specs της εταιρείας αναφέρεται.
  11. Το pacemaker είναι πιο καλό από το amazing slow down. Πιο σταθερό και δεν τρώει κωλύματα .
  12. Αρχικώς ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να γραψεις όλα αυτά. Είναι όλα κατανοητά (εκτός από τα παρακάτω) και βοήθησες πολύ. Βρήκα μάλιστα και αυτό http://www.axesrus.com/images/barto.pdf Απορίες - διευκρινίσεις: 1)Ως master volume μπορώ να αφήσω ένα από τα ήδη υπάρχοντα pots στη θέση του (αποσυνδεόντας εννεοείται το μαγνήτη)? Αν ναι, βλέπω στο wiring diag. ότι στο act./pas switch (νούμερο 21 στο διάγραμμα) συνδέονται τα ακριανά pins των volume (και των δύο pots) . Αν λοιπόν αφήσω το ένα volume pot ως έχει τότε το blended σήμα που έρχεται από το ακριανό του διπλού pot θα πάει αναγκαστικά στο μεσαίο pin του υπάρχοντος volume pot. Εξάλου το ίδιο συμπέρασμα βγαίνει με την ήδη υπάρχουσα συνδεσμολογία, ότι δηλαδή στο μεσαίο pin του volume pot πάει το σήμα από τους μαγνήτες. Γιατί λοιπόν όταν μπεί το νεό blend pot το μπλενταρισμένο πια σήμα να οδηγηθεί στο ακριανό pin και όχι στο μεσαίο του volume? 2) Σε άλλο active μπάσσο που έχω, συνυπάρχει το active κυκλωμα με το blend pot χωρίς, εννοείται, πρόβλημα. Υποθέτω λοιπόν ότι και σε αυτό δεν θα υπάρχει πρόβλημα. 3) Αυτό είναι το ποντεσιόμετρο, αλλά για μπάσσο καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι 500Κ http://www.thomann.de/gr/goeldo_balance_poti.htm 4) Αν δεν είσαι σίγουρος για αυτά που γράφεις, γιατί τα γράφεις? :) Να τα εφαρμόσω τελικά ή οχι?
  13. Κύριοι θα ήθελα να κάνω την εξής μετατροπή στο μπάσσο μου: Από τη μάνα του διαθέτει 2 volume controls (ένα για κάθε μαγνήτη). Θέλω να το ένα να γίνει master volume και το άλλο να blend-άρει τους δύο μαγνήτες. Δεδομένου ότι δεν έχω άμεση επαφή-πρόσβαση σε τεχνικους στην Αθήνα σκέφτηκα να το κάνω μόνος μου πιστεύοντας ότι η εργασία πρέπει να μάλλον απλή και θα πρέπει να ξεκολλήσω-επανακολλήσω καλώδια των pots αντικαθιστώντας ταυτόχρονα το ένα pot με ένα διπλό (χωρίς να ξέρω ποιό και τι ακριβώς). Αυτό είναι το wiring diagram http://www.fender.com/support/diagrams/pdf_temp1/basses/0197802A/SD0197802APg2.pdf και αυτό το switching control diagram http://www.fender.com/support/diagrams/pdf_temp1/basses/0197802A/SD0197802APg4.pdf 1) Ξέρετε κάποιο link που να περιγράφει τη συγκεκριμένη εργασία? 2) Ποιό/ποιά ανταλλακτικά θα χρειαστώ, που θα τα βρω? 3) Μπορεί κάποιος ηλεκτρονικός μέλος του noiz να μου δώσει έγκυρες οδηγίες?
  14. Με ΓΑΤΑ (Γαλλικά Ταχυδρομεία) δε παίζει τίποτα?
  15. Δοκίμασε το δεύτερο λινκ πρώτα. Δηλαδή το προγραμμα hijackthis. Δοκιμασμένο και πετυχημένο. Μάλλον κάποια εκμετάλλευση του ονόματος hijackthis γίνεται στο πρώτο λινκ. Τα προγραμματάκια που διαφημίζει δεν τα εχω δοκιμάσει.
  16. Αυτό μάλλον θα λύσει τα προβλήματά σου. ;) http://www.hijackthis.com/ http://www.trendsecure.com/portal/en-US/tools/security_tools/hijackthis/download
  17. Σωστά. Δεν χρεώνουν βέβαια ΠΟΛΥ περισσότερο αλλά , ναι περισσότερα. Τον calculator τον έβαλα για ενδεικτικούς λόγους και αν μας πουν ΠΟΛΥ μεγαλύτερο ποσό να έχουμε και κανένα αντεπιχείρημα.
  18. Το κόστος του web banking της Alpha, ανεξαρτήτως του ποσού που μεταφέρεις, είναι 0,30 ευρώ για τον αποστολέα + τα έξοδα της τράπεζας του παραλήπτη. Για να μην φορτωθείς και αυτά τα έξοδα (τα οποία δεν ξέρω πόσο είναι), κατα την πληρωμή επιλέγεις επιμερισμό εξόδων (δηλαδή ο καθένας πληρώνει τα έξοδα της δικής του τράπεζας). Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση ο παραλήπτης να "τσινίσει" και να σου πει γιατί και πως αλλά δεν μου έχει τύχει. Ο χρόνος μεταφοράς (δηλαδή μέχρι να δεί ο παραλήπτης τα χρήματα στο λογαρισμό του) είναι 1-3 μέρες. Συνήθως τη δεύτερη μέρα, τα "βλέπει". Οι Γερμανοί στέλνουν τα πράγματα μέσω των Γερμανικών Ταχυδρομείων (δηλαδή DHL) που είναι και ο φθηνότερος τρόπος. Οριστε και ο καλκιουλάτορας τους για να ξέρουμε πόσο κάνει η αποστολή δέματος και να μην μας πιάνουν κότσους. http://www.deutschepost.de/dpag?tab=1&skin=hi&check=yes&lang=de_DE&xmlFile=1004909 (επιλέξτε DHL paket international)
  19. Oυπς :-X Δεν το πήρα χαμπάρι. Ποιό είναι το thread? Τι έγινε λείπει ο elvand ? Thanks mate
  20. Ποιός είναι ο οριτζιναλ τίτλος και συγκρότημα αυτού του κομματιού της Α.Πρωτοψάλτη?
  21. Μπορείς να παίξεις έτσι? Ε, άνοιξε κι εσύ μια μπύρα και απόλαυσέ τες (τη μπύρα και την κιθάρα). Και οι δύο είναι υπέροχες!!!
  22. Μα γιατί η κάρτα να είναι prepaid? Κάθε φορά που τι "φορτίζεις" πληρώνεις προμήθεια. Ενώ μια απλή χρεωστική δεν έχει έξοδα καθόλου. Αν θες να έχεις μόνο το συγκεκριμένο ποσό μιας πληρωμής, τη φορτίζεις μέσω ΑΤΜ (χωρίς έξοδα και προμήθειες)
  23. Η απεργία της Κεντ. Τρ. Ελλαδος έχει άμεση σχέση με τα εμβάσματα. Προσπάθησα να πληρώσω χθες με e-banking της Alpha και η συντομότερη ημερομηνία που δεχόταν το σύστημα ήταν η 11/3/08 (οχι δηλαδή η 7/3/08). Οπότε ο δικαιούχος θα "δεί" το ποσό στο λογαριασμό του από Τετάρτη- Πέμπτη (13-14/3/08). Μια ολόκληρη βδομάδα καθυστέρηση!!! Δεν ξέρω όμως αν έχει επίπτωση στις πληρωμές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες .
  24. Τα λέει οργανωμένα, με τη σωστή σειρά και πρακτικά. Περιέχει και φράσεις κλειδιά οι οποίες ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. ;) The lower the impedance of the load, the greater the current flow will be. Too little resistance, however, will result in too much current passing through the output circuitry and which may cause damage to the amplifier. This being the case, it is always important that you do not use your amp with the impedance of the load less than that of which your amplifier has been designed for. Running a load of greater impedance will not cause any damage to your amp, however you wιll experience some loss of power and therefore perhaps a slight drop in volume. .................... parallel is a little bit more complicated. Here the reciprocal of the total resistance is equal to the sum of the reciprocals of the resistance of each component in the circuit. The formula for this would be: (1/R1) + (1/R2) + (1/R3) +... = (1/Rt)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου