Προς το περιεχόμενο

Stel Andre

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    475
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Stel Andre

Musician

Musician (2/4)

58

Φήμη

  1. Καλησπερα σε ολους! Ηχογραφησα χθες ξημερωματα ενα μελωδικο impro στο στυλακι που μ'αρεσει πολυ, power ballad solos. Ελπιζω να αρεσει και σε εσας! Ευχαριστω!
  2. Stel Andre

    Neon Lights

    Καλησπερα σε ολους! Νεο βιντεακι σε 80s synthwave στυλακι που μου αρεσει πολυ! Ελπιζω και σε εσας!
  3. Stel Andre

    Fired Up | 1st Video of 2024

    Καλημερα και καλη χρονια σε ολους! Μολις γυρισα το πρωτο βιντεακι για το νεο ετος. Δυναμικο, μελωδικο.. και 80ιλα.. ετσι για να μας μπει καλα το 24. Ελπιζω να σας αρεσει!
  4. Stel Andre

    Emotional Rock Soloing

    Καλησπερα σε ολους! Ειπα να γυρισω ενα ωραιο μελωδικο σολακι με την Kiesel Aries μου. Ελπιζω να σας αρεσει!
  5. Synthwave και κιθαροσολιδια.. οτι καλυτερο!
  6. Stel Andre

    Archetype: Mateus Asato | Tone Testing

    Καλησπερα σε ολους! Ειπα να δοκιμασω το νεο plugin της Neural DSP, Archetype Mateus Asato και να φτιαξω ενα patch μεσα στο προγραμμα και να δοκιμασω εναν αυτοσχεδιασμο. Ειναι φοβερη η δουλεια που εχουν κανει κ ειναι πραγματικα πολυ responsive και dynamic ο ηχος του plugin. Ελπιζω να σας αρεσει ο μινι αυτοσχεδιασμος μου! Καλη ακροαση/θεαση. https://www.youtube.com/watch?v=NnklF9jtvLM&t=64s
  7. Καλησπερα σε ολους! Αγαπω 80ιλα και synthwave και με αφορμη αυτο, ειπα να κανω ενα rec, ενα σολακι πανω απο την μουσικη του "Sunglasses Kid" που παιζει υπεροχα synthwave keyboard chords. Ελπιζω να σας αρεσει! https://www.youtube.com/watch?v=S7v-8MsDWK0
  8. Stel Andre

    Emotional Ballad Solo in Bm

    Καλησπερα σε ολους! Ελπιζω να ειστε καλα. Εκανα rec ενα σολακι εχθες, μελετωντας καποιες μελωδικες φρασεις. Ελπιζω να σας αρεσει!
  9. Stel Andre

    Funky Shred Guitar Solo

    Καλησπερα σε ολους! Πηρα την Τελε κ εκανα rec ενα γρηγορο σολακι σε fusionofunk στυλ. Ελπιζω να σας αρεσει!
  10. Stel Andre

    Smooth Telecaster Jam

    Καλησπερα σε ολους! Smooth τζαμαρισμα με την tele μου. Ελπιζω να σας αρεσει! Εχει φοβερο ηχο η ατιμη κατα την αποψη μου..
  11. Ευχαριστω παρα πολυ φιλτατε!
  12. Stel Andre

    80s Style Guitar Solo over DREAMKID

    Καλησπερα σε ολους! Συνδεασα το νεο κιθαρακι στο Axe-Fx 3 και δοκιμασα τον νεο ενισχυτη που εβαλαν στο προσφατο firmware update, τον Revv στο "βρωμικο" του καναλι, με διαφορα ωραια εφε (delay, chorus, reverb) για να πετυχω μια ωραια 80ιλα στον ηχο. Ελπιζω να σας αρεσει!
  13. Ευχαριστω πολυ παιδες! Ειναι αδιανοητα ωραια κι ευκολοπαικτη κιθαρα. Σοκ εχω παθει.. 12 ωρες παιξιμο την 1η μερα μονο :D
  14. Καλησπερα! Νεο κιθαρακι απο Kiesel και του εκανα ενα test drive πανω σε αυτο το ωραιο backing track. Ελπιζω να σας αρεσει!
  15. Stel Andre

    Melodic Ballad Guitar Solo in F

    Καλησπερα σε ολους! Ελπιζω να ειστε καλα. Μολις ανεβασα ενα νεο βιντεο στο καναλι μου κι ελπιζω να σας αρεσει! Αυτη η Kiesel Aries.. ακουγεται τοσο ωραια πανω στο Axe-Fx... Anyway.. Enjoy! :)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου