Προς το περιεχόμενο

Stel Andre

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    475
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από Stel Andre

  1. Εννοειται παιζει! Ειναι παιχταρας! Μου ειπε σημερα οτι ειχε κατι σαν μια νευρικη αδυναμια στο δακτυλο κ καπως του ηταν δυσκολο να το διατηρησει στην θεση του. Αλλα κανει καποιες ασκησεις με λαστιχακια, τις ανεβασε κιολας σημερα στο προφιλ του, δειχνοντας οτι το προσπαθει για να επανελθει το δακτυλο σε φυσιολογικη θεση. Παρολαυτα ειναι παιχταρας. 

    • Like 1
  2. Καλησπερα! Καιρο ειχα να κανω βιντεακι με τον φιλτατο Dhalif Ali και ηρθε η ωρα. Πηραμε τις Kiesel μας και καναμε ενα ροκ τζαμαρισμα πανω σε ενα backing track που εγραψα. Ελπιζω να σας αρεσει. Ο ηχος ειναι straight απο AxeFx2 εμενα και AX8 του Dhalif.

     

    • Like 2
  3. Καλησπερα σε ολους και μεγεια και το νεο φορουμ! Ομορφο και γρηγορο, me likes! :) Παραθετω το 1ο μου βιντεο με τις 2 Kiesel custom κιθαρες μου που μου ηρθαν πριν μερικες μερες. Ελπιζω να σας αρεσει! Ο ηχος ειναι απο τη συνδεση των κιθαρων καρφι με το Axe-Fx 2. Το κομματι ειναι μια συνθεση που εγραψα για να παιξω αποκλειστικα με τα κιθαρακια. Ευχαριστω παιδες! 

     

    • Like 1
  4. Ευχαριστω για τα σχολια και το χρονο σας παιδες! Mike δεν ξερω ακομα.. το σκεφτομαι.. γιατι οτιδηποτε αλλο βλεπω στην αγορα απο τα "καινουρια", τυπου Headrush GigBoard που με εψηνε πολυ πρακτικα κι εμφανισιακα.. ηχητικα δεν μ αρεσει. Και το axe 2 κανει τελεια την δουλεια so far. Ισως παιξει το 3 καποια στιγμη!

  5. Καλησπερα σε ολους! Εκανα αλλο ενα βιντεακι πριν λιγο με ενα φοβερο πεταλακι της SoniCake που λεγεται RockStage και υποσχεται και καλα 80ιλα ηχο σε φαση whitesnake 80s glam rock κλπ κλπ. Οποτε εκανα ενα test drive και εχει φαση ομολογω! Ελπιζω να σας αρεσει!

  6. Καλησπερα σε ολους! Μελετουσα κατι φρασουλες απο το πρωι και κλασσικα ειπα... δεν παταω ενα rec στην καμερα? Οποτε αναβω τα τρεντικα και ατμοσφαιρικα ledακια εκει στο βαθος του γραφειου και εστησα ατμοσφαιρα και πατησα και το rec! Ελπιζω να σας αρεσει! One shot improvisation ειναι πανω σε κατι ιδεουλες που σκαγανε εκεινη τη στιγμη. 7+ λεπτα αποσπασμα απο το τι περνανε οι κιθαρες μου εδω μεσα για ωρες  :laugh: Καλη θεαση/ακροαση! Gracias!

  7. Ναι impro ηταν! Μια χαρα η Soloist αλλα με δυσκολευε πολυ η φαση με τις 10αρες οπως και η περιεργη θεση του επιλογεα μαγνητων που με αναγκαζε να τον κοιταω για να τον αλλαζω.. Δεν ειχα την ανεση που νιωθω στην JP6. Αλλα ο λαιμος ειναι φοβερος!

  8. Καλησπερα σε ολους! Ξυπνησα σημερα το πρωι και νυσταγμενος και πριν απο τα daily lessons ειπα να "πατησω" ενα σολακι με μια δανεικη USA Jackson Soloist απο εναν φιλο μου! Ελπιζω να σας αρεσει, συγχωρεστε τα λαθη, η τσιμπλα δεν εχει φυγει ακομα!  :P

  9. Καλησπερα σε ολους! Καιρο ειχα να ανεβασω. Εδω παραθετω ενα βιντεο απο την εξασκηση που κανω σε μελωδικες φρασεις γυρω απο πεντατονικη και natural minor κλιμακες. Επαιξα με την καινουρια μου Music Man JP7 Cardinal Red και ειμαι συνδεδεμενος καρφι στο Axe Fx 2. Ελπιζω να σας αρεσει!

  10. Ωραίες φράσεις. Ωραίος ήχος.

     

     

    Σε κάθε video σου κάτι θα ζηλέψω.

     

     

    Αυτή τη φορά ήταν το control που έχεις στο αριστερό χέρι. Αυτα τα slides τα "καρφώνεις" χρονικά (και τονικά) πολύ ωραία!

     

    Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! Να σαι καλα για τα υπεροχα σου λογια!

  11. Ευχαριστω για τα λογια σας! Mike οσον αφορα την επιλογη της κιθαρας, δεν τον πολυσκεφτομαι ιδιαιτερα.. οτι μου αρεσει εκεινη την στιγμη η με οποια νιωθω πιο ανετα εκεινη την περιοδο με αυτην παιζω. Σχεδον ολες οι κιθαρες μου εχουν σχετικα καλο versatility οποτε οτι ηχο κι αν θελω να βγαλω.. το καταφερνουν σχετικα με τον ιδιο τροπο ολες.

     

    Εγώ πάλι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω ένα σόλο που να μην έχει τις λέξεις emotional και melodic στον τίτλο είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό  :-*

     

    Εχω διαφορα τετοια αδερφε. Πχ..

    ή
    γενικα ειναι αρκετα τα βιντεο που δεν εχουν τον τιτλο που περιγραφεις. Θενκ γιου!

     

    Πολύ καλό. Με ενοχλεί που ακούω από πίσω για 2+ λεπτά το ίδιο backing με την ίδια σειρά συγχορδιών.

     

    Δεν εχεις αδικο. Γι αυτο ομως και το backing κραταει λιγο. Δεν ειναι για παραπανω. Ηταν οσο επρεπε νομιζω, για το taste μου τουλαχιστον. Αλλα σε πιο "κυμαινομενα" backings μπορεις να τσεκαρεις τα αλλα 3 "emotional melodic guitar solos" που εκει τα backing ηταν πιο.. song like παρα static. Οπως κ να χει ευχαριστω πολυ για το feedback! Appreciated mate!

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου