Προς το περιεχόμενο

nikko

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από nikko

  1. Ακόμη για αυτο μιλάτε...?!Απο αγγελίες τι περιμένεις να βρείς...οσες φορες εχω ψαξει απογοητευτηκα!Εκτος απο φετος που πηγε καλα το πραγμα και παιζουμε με καποια ατομα.(αμήν))Πριν κατι "μαεστρους-επαγγελματιες" κτλπ που αρχαριος σε ωδειο παιζει καλυτερα και δεν εχει και το καλαμι του...μην το αναλυσουμε.Καλή τύχη σε ολους και καλή χρονιά!
  2. nikko

    {1 min} cajon licks #1

    Λέγεται slap top cajon είναι σχετικά καινούργιο μοντέλο της meinl.
  3. nikko

    {1 min} cajon licks #1

    Το έκανα πειραματικά με ένα κινητό!το πατεντάρισα και το κάρφωσα στον γιακά...χαχαχα ναι έχει αρκετό κούνημα και η ανάλυση δεν είναι πολύ καλή,θέλει δουλειά ακόμη, αλλά είναι 1ο βίντεο.Υπομονή!:)
  4. Ερμηνεία - Πάνος Τογκαρίδης στίχοι - Αζάτ Χελβατζιάν Μουσική - Νίκος Τογκαρίδης επαιξαν οι Ενχορδα - Στέλιος Κατσίβελος Ακορντεόν - Λεμονιά Κελεπούρη Μικρή μου Που να κρύβεις τη χαρά Σε ποιο χάρτη, ποιο βοριά Που να ρίξω την καρδιά Σε ποιού κόσμου τ’ άγνωστα νερά Πότε θα ‘ρθει η στιγμή Να ακούσω μια φωνή Πότε αλλάζει η εποχή Aχ ! ποιος μήνας διώχνει τη βροχή Πώς να περνάς..που να μιλάς Μικρή σιωπή κι αγάπη μου εσύ Πώς να περνάς , που να κοιτάς Μικρή μου… Πες μου αν γελάς, αν αγαπάς Μικρή σιωπή κι αγάπη μου εσύ Πες μου αν γελάς όταν ξυπνάς Μικρή μου… Πώς να έρθει η αυγή Πως ο ήλιος μου θα βγει Πως μπορεί να ξεχαστεί Η μορφή σου μες τη νύχτα αυτή Τι σε έχει μακριά Τι σου κόβει τα φτερά Μέρα δίχως αγκαλιά Είναι μέρα μες στη μοναξιά
  5. nikko

    slap top cajon jamm+loops

  6. nikko

    earth two

    sounds used: (garage kit) bass loop-120,hi hat loop-120,kick loop -120,snare loop 120,butter kit intro- 120 Made with Reason 10.
  7. Καλησπέρα μπορούμε να βάλουμε και φωνή ή μόνο ορχηστρικά κομμάτια?
  8. Μου έστειλε και εμένα ο ίδιος... με το που είδα το όνομα και οτι μίλαγε Αγγλικά έσβησα το mail.
  9. nikko

    tool-schism (slap top cajon cover)

    Δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο βγήκε καλό επειδή το μελέτησα λίγο (1-2 μέρες) κάποια στιγμή θα το ξανα-ανεβάσω σε πιο καλή (+προσωπική) εκδοχή!
  10. Πολύ καλό άρθρο+συμβουλές!Να προσθέσω οτι και η έλλειψη διάθεσης (πέρα απο το νορμάλ) και ψυχολογίας παίζει ρόλο,στην περίπτωση μου είχα σταματήσει 5 χρόνια να παίζω (ούτε πως κατάλαβα πως πέρασαν...) και άρχισα σχεδόν απο το μηδέν πάλι (το timing μου ήταν εκτός εντελώς) χωρίς καμοία αυτοπεποίθεση +σιγουρία αν θα πρέπει να συνεχίσω,απλά έτσι αισθάνθηκα.Έπρεπε να το κάνω!Πρίν τα αφήσω έπαιζα 5 χρόνια+...Τα τελευταία 2 χρόνια παίζω καθημερινά (σχεδόν) και βελτιώνομαι,αλλά προπάντων το γουστάρω και λέω να ακολουθήσω αν όλα πάνε καλά την δια βίου μάθηση.Ναι δεν πρόκειται να σταματήσω να μελετάω!
  11. Είναι preset apo reason me κάποιες ρυθμίσεις και νομίζω είχα χρησιμοποιήσει και απο Logic κάποια απο το library του.Mίξη και των δύο,τώρα παραπάνω λεπτομέρεις δεν μπορώ να σου δώσω γιατί είναι χρόνια που το έχω φτιάξει αυτό είναι ένα απο τα πρώτα κομμάτια. ::)
  12. Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον δίσκο απο bandcamp με ένα μικρό donation (αν θέλετε να στηρίξετε) ή εντελώς δωρεάν.https://soundcrack1.bandcamp.com/
  13. https://youtu.be/4JSeFdFKDd0
  14. nikko

    19.82 Piraeus

    ;)
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου