Προς το περιεχόμενο

nikko

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    28
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Αναρτήσεις από nikko

  1. Ακόμη για αυτο μιλάτε...?!Απο αγγελίες τι περιμένεις να βρείς...οσες φορες εχω ψαξει απογοητευτηκα!Εκτος απο φετος που πηγε καλα το πραγμα και παιζουμε με καποια ατομα.(αμήν))Πριν κατι "μαεστρους-επαγγελματιες" κτλπ που αρχαριος σε ωδειο παιζει καλυτερα και δεν εχει και το καλαμι του...μην το αναλυσουμε.Καλή τύχη σε ολους και καλή χρονιά!

  2. Πολύ καλό άρθρο+συμβουλές!Να προσθέσω οτι και η έλλειψη διάθεσης (πέρα απο το νορμάλ) και ψυχολογίας παίζει ρόλο,στην περίπτωση μου είχα σταματήσει 5 χρόνια να παίζω (ούτε πως κατάλαβα πως πέρασαν...) και άρχισα σχεδόν απο το μηδέν πάλι (το timing μου ήταν εκτός εντελώς) χωρίς καμοία αυτοπεποίθεση +σιγουρία αν θα πρέπει να συνεχίσω,απλά έτσι αισθάνθηκα.Έπρεπε να το κάνω!Πρίν τα αφήσω έπαιζα 5 χρόνια+...Τα τελευταία 2 χρόνια παίζω καθημερινά (σχεδόν) και βελτιώνομαι,αλλά προπάντων το γουστάρω και λέω να ακολουθήσω αν όλα πάνε καλά την δια βίου μάθηση.Ναι δεν πρόκειται να σταματήσω να μελετάω!

  3. Πολύ όμορφο,θα μπορούσες να μου πεις για την ορχήστρα ποια vst έχεις χρησιμοποιήσει?

     

    Είναι preset apo reason me κάποιες ρυθμίσεις και νομίζω είχα χρησιμοποιήσει και απο Logic κάποια απο το library του.Mίξη και των δύο,τώρα παραπάνω λεπτομέρεις δεν μπορώ να σου δώσω γιατί είναι χρόνια που το έχω φτιάξει αυτό είναι ένα απο τα πρώτα κομμάτια. ::)

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου