Προς το περιεχόμενο

SteveVai4ever

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    11
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Ότι δημοσιεύτηκε από SteveVai4ever

  1. Επίσης θα μπορούσες να πάς εκείνο τον παμπάλαιο λαμπάτο σε κάποιο μάστορα' date=' και το πρόβλημά του να μην είναι και τόσο τραγικό.... Για πες λεπτομέρειες... Τι είναι ο ενισχυτής και τι έπαθε? Μπορεί να μην είναι κατάλληλος για φωνή, αλλά μπορεί να αξίζει την προσοχή σου. :wink: :wink: :wink:[/quote'] Είναι ένας acousta που μοιάζει πολύ με fender (πρέπει να έχουν ίδιο σύστημα ή κάτι τέτοιο) . Μοντέλο υπολογίζω γύρω στο '70-'75. Δλδ; Δεν έχω ακούσει τπτ για κατι τέτοιο. Πώς λέγεται στα αγγλικά; Είσαι σίγουρος πώς κάνει; Δλδ εάν βρούμε κάτι φτηνό να το τσιμπήσουμε;
  2. Συμφωρουμίτες και συφορουμίτισσες γεια σας, Εγώ έχω ένα συγκρότημα που αποτελείται από μία κιθάρα, μία drums και ένα μπάσο. Το πρόβλημά μας είναι η φωνή. Δεν έχουμε πού να τη βάλουμε. Είχαμε έναν παμπάλαιο λαμπάτο ενισχυτή ο οποίος μας άφησε σε ηλικία 35 ετών. Τώρα ψάχνουμε για κάτι πολύ φτηνό που να μπορούμε να βάλουμε το μικρόφωνο χωρίς να υπάρχουν προβλήματα (μικροφωνισμοί κτλ). Κάτι πήρε το αυτί μου για PA set αλλά έχω μαύρα μεσάνυχτα. Και σας ρωτάω τώρα. Το PA είναι η μοναδική λύση; Αν ναι, τι πρέπει να προσέξω ως προς την ποιότητά του; Αν όχι, ποιές είναι οι άλλες λύσεις και τι παραπάνω μπορούν να προσφέρουν;
  3. Έχεις δίκιο. Οι τρύπες δε κάνουν τα σόλα με 50 νότες το δευτερόλεπτο αλλά είναι πολύ δύσκολοι συνθετικά. Ειδικά στο μπάσο. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ φίλε μου.Αν και δεν είναι ολοκληρωμένα, βγάζω κάποιο νόημα. Ζει και βασιλεύει. Σκεφτόμαστε να κάνουμε και εκεί κανένα live αλλά είμαστε πολύ heavy για τα δεδομένα του και ο χώρος είναι μικρός. Πιο μετά ίσως. Τώρα την πρώτη προτεραιότητα την έχουν οι Θεοί. Για τον Αγγελάκα ρε γαμώτο.
  4. Πήγα και στο .vu και στο .gr και στο guitar pro αλλά.... τίποτα. Λίγο δύσκολο να έρθετε γιατί είμαστε από Λήμνο αλλά θα σας ανεβάσω (αν τα καταφέρω) κανένα βιντεάκι.
  5. Παιδιά βοήθεια. Καίγομαι!!! Πρέπει να βγάλω κάποια τραγούδια από τρύπες. Μήπως ξέρετε κανένα site/link ή οτιδηποτε που να έχει ολοκληρομένες ταμλατούρες των τρυπών;;;; Συγκεκριμένα θα ήθελα από τα πρώτα τους cd. Π.χ. Βραδυνή Πλάνη, Παράξενη Πόλη, Ταξιδιάρα Ψυχή, Για την πατρίδα αλλά και άλλα. Παρακαλώ ό,τι βρείτε/ξέρετε πείτε το γιατί είναι μεγάλη ανάγκη. Ευχαριστώ.
  6. Πρεπει πάντως να υπάρχουν πύξ λάξ (pix lax) στη βιβλιοθήκη.
  7. Πω πω πω πω!!! Τι κουκλάρες είναι αυτές!!! Έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
  8. Νομίζω πως με ενδιαφέρει. Έχεις κανένα link ρε common cunning;
  9. Ο λόγοι για τους οποίους ο fender είναι πιο ακριβός από τον laney παρότι έχουν τα ίδια specs είναι το όνομα και τα καθαρά. Για το όνομα πιστεύω είναι κατανοητό. Η fender έχει πιο βαρύ όνομα από τη laney. Ο δεύτερος λόγος όμως είναι τα καθαρά. Ως γνωστόν οι fender είναι από τους καλύτερους (ίσως οι καλυτεροι) στα καθαρά. Έτσι κι ο blues junior έχει καλύτερα καθαρά από τον laney. Ο καθαρός ενισχυτής (blues junior) βρωμίζει πανεύκολα με ένα πεταλάκι. Ο βρώμικος (lc15r) όμως δε καθαρίζει ούτε με σαπούνι. Επομένως εάν παίζεις μέταλ ή hard rock δεν νομίζω να χρειάζεσαι τόσο καλά καθαρά κι έτσι γλιτώνεις κάποια λ7. Εάν όμως παίζεις τα πάντα μαλον θα χρειαστείς τον fender κι ένα μεταλ ζώον. Εγώ προσωπικά θα προτιμούσα τον λάνεϋ. Υ.Γ. 1) Προτίμησε με τα χίλια lc15r εάν πάρεις laney 2) Υπάρχει κι ο pro junior (σαν πιο πρακτικός).
  10. Παιδιά μη τον πάρει κανείς. Είναι ένας άθλιος ενισχυτής. Καθαρά δεν έχει ούτε για δείγμα. Κάθε φορα που πέφτει χαλάει. ¶σε που βγάζει ΤΗ βαβούρα. Είναι η ντροπή της marshall. Μακριά!!
  11. Καλησπέρα σας και καλώς ήρθα. Κατ'αρχάς να σας πω πως έκανα αναζήτηση αλλά δε βρήκα κάτι που να με πολυδιαφωτίσει. Έτσι σκέφτηκα να βάλω ένα θέμα για να μου πείτε τη γνώμη σας για τον peavey bandit 112s. Εγώ θέλω φτηνά και πρακτικά watt (για να υπεκαλύπτω τα drums και να μπορώ να τον μεταφέρω) κι έτσι ψάχνοντας σ'αυτή την κατηγορία ενισχυτών ήταν ο πιο αξιόλογος. Έχει πάρα πολύ καλές κριτικές στο harmony central, είναι πολύ φτηνός, είναι πολύ πρακτικός, είναι πήβη κι έχει και μια λάμπα (υβριδικός). Τι πιστεύετε/συμβουλεύετε να κάνω; ¶μα έχετε καποια αντιπρόταση ή εμπειρία πείτε την. Υ.Γ. Τι είναι τα T- Dynamics :?: :?:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου