Προς το περιεχόμενο

ethnik471

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    16
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Πλήκτρα
  • Gear List
    -
  • Day job
    -
  • Τόπος
    Θράκη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή ethnik471

0

Φήμη

  1. Χαχα υπάρχει πολύ σημαντικότερος λόγος για να το κρατήσω αλλά δυστυχώς πρέπει να πουληθεί... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τιμή...
  2. Καλησπέρα σε όλους! Έχω εδώ και χρόνια στην κατοχή μου ένα πιάνο το οποίο σκέφτομαι για διάφορους λόγου να πουλήσω. Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω τίποτα απο τα χαρακτηριστικά του και επίσης δεν γνωρίζω ούτε την μάρκα που φαίνεται και στις φωτογραφίες. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει κάποια πράγματα για το πιάνο ή πως θα τα εντοπίσω καθώς και πόσο πιστεύετε κατα προσέγγιση οτι θα μπορούσε να πιάνει σε χρηματική αξία αυτή τη στιγμή Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Σ'ευχαριστώ πολύ για το λινκ. Όντως το manual που είχε στην συσκευασία το όργανο είναι μάλλον μια περίληψη αυτού στο λινκ το οποίο τα εξηγεί όλα αναλυτικά...τόσο πολύ που φοβάμαι μη με προδώσουν τα αγγλικά μου....οψόμεθα... Όσο για το αν είχα ασχοληθεί με τα όργανα η απάντησή μου είναι πως για όλα υπάρχει πρώτη φορά...ευκαιρία λοιπόν τώρα... Το θέμα βέβαια είναι πως κάποιες λειτουργίες του οργάνου για να τις κατανοήσεις πρέπει να έχεις εξειδικευμένες θα τολμήσω να πω γνώσεις πάνω στην μουσική τεχνολογία καθώς και σπουδές πάνω στην μουσική θεωρία.Το πρώτο για τους περισσότερους απο εμάς δεν ισχύει και το δεύτερο δεν ισχύει για πολλούς καλούς μουσικούς -όσο καλός μπορείς να είσαι τέλος πάντων χωρίς σπουδές στην μουσική θεωρία- . Και πάλι ευχαριστώ.
  4. Πραγματικά τόσο χρήσιμα όσα έμαθα σήμερα! Ειλικρινά σ'ευχαριστώ πολύ ! Η αλήθεια είναι πως απο κει που ήμουν σε 100% θολό τοπίο τώρα κάπως καθάρισε...βοήθησε πολύ που μου ξεκαθάρισες για τα CV της KORG τα οποία τα έβλεπα αλλά δεν καταλάβαινα τι είναι ! Θα τσεκάρω του pa3x το manual όπως με προτρέπεις...ελπίζω να βρω πιο αναλυτικές πληροφορίες εκεί. Όχι δεν έρχομαι πρώτη φορά σε επαφή με arranger.Αν και είμαι του πιάνου απο παλιότερα ασχολήθηκα και με arranger...είχα κάποτε ένα yamaha psr 1000 αν θυμάμαι καλά το οποίο είχε αρκετές λειτουργίες που έχει το pa3x le σε αντίθεση με το Roland VA76 που είχα αργότερα και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση...γενικότερα τα roland...Ενδιάμεσα μάλιστα μαζί με το va76 είχα και ένα pa50 το οποίο πούλησα και μετά απο 1-2 χρόνια ξανα πήρα pa50 εως ότου το πούλησα και σταμάτησα να πολυ ασχολούμαι με τον κόσμο των arrangers. Έχω μια εικόνα αλλα δεν τα είχα σκαλίξει ποτέ τα arrangers...ίσως επειδή το va76 ή δεν είχε τόσες δυνατότητες ή απλά ήταν υπερβολικά δύσβατες να τις εντοπίσω. Μετά απο κάποια χρονάκια αποχής λοιπόν έκανα αυτή την επένδυση με το pa3x le καθώς καιρό τα νοσταλγούσα και τα ζαχάρωνα και η αλήθεια ειναι πως απο την στιγμή που το πήρα είμαι όλη μέρα απο πάνω του...μπορώ να πω πως έχω μάθει αρκετά και αρχίζω να καταλαβαίνω επίσης πάρα πολλά....χρειάζεται προφανώς επιμονή και κυρίως υπομονή...
  5. ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς το manual δεν λέει ΤΙΠΟΤΑ απολύτως σχετικό...τα πολύ πολύ βασικά μόνο... Σχετικά με το θέμα τωρα, η αλήθεια ειναι οτι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς και βασικα δεν υπάρχει κάν καποια τέτοια λειτουργία...εγώ κάνω copy το drum απο τον Χ ρυθμό στον Ψ. Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να κάνω copy το drum απο εναν ρυθμό και να το βάλω σε εναν άλλον...
  6. Καλησπερίζω το φόρουμ! Σαν κάτοχος εδώ και μερικές μέρες του pa3x le πειραματίζομαι και προσπαθώ να μάθω το όργανο. Στην προσπάθεια μου να κάνω edit έναν ρυθμό όμως αντιμετωπίζω πρόβλημα. Συγκεκριμένα παίρνω εναν εργοστασιακό ρυθμό και τον κάνω copy-paste στα user favorites ωστε να τον κανω με την ησυχία μου edit. Πατάω το κουμπί record/edit και επιλέγω record/edit current style. Στην συνέχεια πάω στο menu και στο edit πατάω copy fm style για να αντικαταστήσω τα drums του ρυθμού με ενός άλλου εργοστασιακού.Επιλέγω λοιπόν απο και προς πιο variation θέλω και όταν ξεκινάω τον ρυθμό να παίζει αυτό που ήθελα να καταφέρω φαίνεται να λειτουργεί.Για λίγο όμως ! Ενώ τα drums που έχω βάλει απο τον άλλο ρυθμό παίζουν σωστά, μόλις αλλάξω συγχορδία σταματάνε σαν να κάνουν off και μόλις ξανα αλλάξω ξεκινάνε πάλι. Ξέρει κανείς τι κάνω λάθος? edit- τώρα πρόσεξα πως όταν παίζω σε Am για παράδειγμα τα drums βγαίνουν off, αν παίξω Am7 ξεκινάνε κανονικά.Το ίδιο πχ και σε Dm/Dm7 :o Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Να είσαι καλά φίλε μου. Ισχύει απόλυτα αυτο που λες!! Ευχαριστώ πολύ !! :)
  8. Ξέχασε να ενημερώσω.Προχτές παρέλαβα το pa3x LE. Απλά συγκλονισμένος απο την ποιότητα ήχων...ακόμα και οι ρυθμοί είναι λες και είσαι σε μπάντα... Ποιοτικά εξαιρετικό , όπως και το κλαβιέ του. Ελπίζω να το μάθω σύντομα καλά γιατί γίνεται χαμός απο λειτουργίες !! :)
  9. Κατάλαβα.Όντως ισχύει οτι πρέπει να υπάρχει και για μελλοντικά... Το tc helicon η αλήθεια είναι λίγο με έχει ξενερώσει καθώς δεν μπορώ να καταλάβω καθόλου πως λειτουργεί...όσα βίντεο και αν ειδα, όσα manual και αν διαβασα τιποτα...Η φωνή βγαίνει όπως να ναι...χωρίς hall , με υπερβολικά πρίμα (στο Σιγμα σχεδόν σφυρίζει) και ξερό...χωρίς να χρωματίζει την φωνή λίγο....μάλιστα έχω την εντύπωση οτι λεπτένει την φωνή....βρήκα σήμερα μια άκρη λίγο αλλα πάλι το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.... χαίρομαι που λες οτι ειναι καλό εργαλείο και ελπίζω πως το μονο που χρειάζεται είναι αν το μάθω.... Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για όλα !
  10. Σ ευχαριστω παρα πολυ!Εξαιρετικα χρησιμα ολα! Στην ουσια ομως δεν εχω καταλαβει τι θα κερδισω με το μικτακι...Το μικροφωνο θα μπαινει πανω του η καλυτερα ειναι στο pa3x le ?
  11. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Πολύ χρήσιμα όσα έμαθα. Γιατί όμως λες να βάλω ενδιάμεσα μικτάκι? Το αρμόνιο έχει output 1 και output 2 και στο καθε ένα βάζω το κάθε ηχείο.Γιατί είναι λάθος αυτό? Σε κάθε περίπτωση θα μπορούσες να μου προτείνεις κάτι οικονομικό σε μικτάκι (δεν ξέρω καν τι ακριβώς και πως θα ψάξω) ή και μεταχειρισμένο? Επίσης για βάσεις , που μπορώ να βρω τόσο δυνατές καθώς τα ηχεία είναι πολύ βαριά.Εαν έχετε καμιά οικονομικη (πάντα) πρόταση πείτε μου. Τέλος, στο καινούργιο μου αρμόνιο (korg pa3x le) έχω την εντύπωση πως στο τέρμα δεν ακούγεται τόσο δυνατά όσο το παλιό μου va76 αν και πολλές φορές έχω πετύχει το λαμπάκι των ηχείων να κοκκινίζει...Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι πριν τα είχα σε ενα τεράστιο δωμάτιο, ενω τώρα τα έχω μεταφέρει όλα στο δικό μου δωμάτιο και μπουκώνουν... Σε αυτή την περίπτωση τι κάνω? Τα βάζω όλα σε κανέναν ενισχυτή ή πάω για δυνατότερα ηχεία?
  12. Φίλε μου σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σου.Πολύτιμη ! Όντως το power mode κάνει ακριβώς αυτό που είπες.Απλά τα ηχεία τα έχω μέσα σε δωμάτιο 17τμ και έχω την εντύπωση οτι ειδικά το μικρόφωνο, μικροφωνίζει. Αν χρησιμοποιήσω την balance είσοδο στα ηχεία και καρφί απο την άλλη (για να μπει στα πλήκτρα) θα έχει διαφορά ή είναι το ίδιο με το καρφι-καρφι που έχω τώρα ?
  13. Καλησπέρα! Έχω συνδεδεμένα στα πλήκτρα μου 2 active monitor, τα Behringer Truth B2031A απο τα οποία ακούγεται επίσης και φωνή απο το μικρόφωνο που είναι συνδεδεμένο πάνω στο αρμόνιο. Θέλω να ρωτήσω τα εξής, 1)υπάρχει κάποιο σωστό μέρος τοποθεσίας τους ? Εγώ τα έχω στο πάτωμα δεξιά και αριστερά απο την βάση του αρμονίου. και τέλος, 2) Πίσω απο τα ηχεία υπάρχουν διάφορα κουμπιά.Όσο και αν έψαξα δεν μπόρεσα να καταλάβω ακριβώς την χρησιμότητά τους, ούτε τις σωστές ρυθμίσεις για να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στην παρακάτω εικόνα φαίνονται τα κουμπιά που έχουν απο πίσω τα ηχεία για να τα σετάρω. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει σε ποια επιλογή θα βάλω το κάθε κουμπί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Μάλλον λοιπόν πάω για καινούργιο pa3x LE Ελπίζω να δικαιωθούμε και να μάθω να το χειρίζομαι γρήγορα...όπως επίσης και να έχει ελληνικό manual... Ευχαριστώ πολύ !!
  15. Ζητώ συγγνώμη για το λάθος.Δυστυχώς άργησα να το διορθώσω :) Το είδος μουσικής που παίζω είναι κυρίως pop rock μπαλάντες ελληνικές και ξένρες και γενικά μοντέρνο σύγχρονο τραγούδι ελληνικό και ξένο.60s 70s 80s 90s κτλ και Λαϊκά Το εύρος του κλαβιέ έχει σημασία για μένα καθώς είμαι πιανίστας και θέλω να παίζω πιάνο κάποιες φορές αλλά εαν δεν αξίζει η διαφορά στην τιμή θα συμβιβαστώ με το pa900, πόσο μάλλον απο την στιγμή που το βρίσκω μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή. Έλεγε γύρω στα 2000 οπου έχουν και τα 2 αλλα και στα 2200 για το pa3x le αν αξίζει πολύ δεν έχω πρόβλημα...απο την άλλη με 1300 μπορώ να βρω μεταχειρισμένο pa900 οπότε το σκέφτομαι :/
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου