Προς το περιεχόμενο

IoannisG

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή IoannisG

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα ήθελα να ποστάρω και εγώ γιατί είμαι σε παρόμια κατάσταση με το παιδί που άνοιξε το thread και με παρόμοια γούστα αλλα ειδα και αυτό για τον Κλάπτον :P νομίζω για τον ήχο του τελευταία οφείλεται πιο πολυ στο ότι δεν χρησιμοποιεί Marshall stack (ή και soldano που χρησιμοποιούσε στα 90ς )πλεον και ότι το γύρισε σε customαρισμενο fender tweed twin και τελευταίως σε fender Bandmaster. Προφανώς όμως παίζει ρόλο και η κιθάρα πιστευω αφού η blackie που επαιζε για 10 χρονια ήταν 50ιλα. Αυτο που έχω απορία ειναι ότι εψαξα να βρω reviews για τους standard single coil της μεξικανας std να δω και δεν βρήκα. Βρήκα μόνο βιντεο που εκαναν συγκριση και σε ενα μαλιστα που δεν εγραφε ποια ήταν ποια η μεξικανικη ακουγόταν καλύτερα από usa std. Παρατηρησα ότι η μεξικάνα είχε πιο μεγαλο output γενικα αλλα θέλω και αλλες γνωμες για την std και αν αξιζει αν δεν ειναι σε πολυ καλη προσφορά. Στο τέλος με βλέπω να μαζευω και να παω για usa ή αν βρω καμια πολυ καλη προσφορα απο μεξικανικη ώστε να μην χάσω αν θελω να μεταπωλήσω και να μπορω να ριξω χρημα για αναβαθμισεις.
  2. Καλησπέρα. από εβδομάδα θα πω Βουδαπέστη για ξέσκασμα ;D και επειδή είμαι στην αναζήτηση για καινούρια κιθάρα και εξοπλισμό γενικά ηθελα να ρωτησω αν ξέρει κανενας κάποιο μαγαζι εκεί που να πουλάει τίποτα αξιόλογο που να αξίζει να πάρω από εκει και όχι από Ελλάδα???
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου