Προς το περιεχόμενο

lock

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    145
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή lock

Artist

Artist (1/4)

0

Φήμη

  1. Παιδιά καλησπέρα. Χρησιμοποιώ το studio one της Presonus για mastering. Για ένα project που δουλεύω για το ραδιόφωνο έχω κάτι κομματάκια (jingles) από τα οποία κάποια είναι 1 και 2 δευτερόλεπτα. Τα φορτώνω σε project στο studio one και βάζω το pause στο 0.00 για να μήν υπάρχει κενό μεταξύ των tracks (picture 1). Όταν όμως μετά το μάστερινγκ κάνω digital release όλα τα tracks είναι 4 δευτερόλεπτα με 1-2 δευτερόλεπτα χωρίς ήχο στο τέλος κάθε mp3... Αν και τα τραβάώ όλα και είναι ενωμένα (picture 2) Υπάρχει minimum track length στο Studio One?
  2. George σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Πολύ κατατοπιστική. Αυτό έχει μήπως χειρότερες επιπτώσεις λόγω της διείσδυσης του ήχου; Αυτό το σέτ συγκεκριμένα το έχω δοκιμάσει αλλά η φωνή κάνει resonate στο εσωτερικό του κεφαλιού και από ό,τι φαίνεται δεν είναι φτιαγμένες για τραγούδι... Γνωρίζει κανείς για κάτι τέτοιο; http://www.etymotic.com/consumer/hearing-protection/erme.html
  3. Καλησπέρα. Είμαι επαγγελματίας τραγουδιστής και μόλις έχω ανακαλύψει (μετά από εξετάσεις, γιατρούς κλπ) ότι έχω κάποιο πρόβλημα στην ακοή το οποίο έχει δημιουργηθεί μετά από χρόνια έκθεσης σε πολύ ψηλά db κλπ. Δύο ερωτήσεις: 1. Υπάρχουν προτάσεις για ωτοασπίδες για τραγουδιστές; Έχω δοκιμάσει κάποιες στο παρελθόν αλλά ήταν αδύνατο να τραγουδήσω. 2. Γνωρίζει κάποιος αν ένα σετ καλά InEar Monitors λειτουργούν και σαν ωτοασπίδες και θα ήταν καλή/ καλύτερη λύση για έλεγχο των db's αντί για ωτοασπίδες;
  4. Και... ΝΑΙ. Αυτό είναι. Ευχαριστώ πολύ την πολύ διαβασμένη παρέα.
  5. Όχι χρησιμοποιούσα την m-audio projectmix I/O και έχω αναβαθμιστεί σε focusrite και μάλλον έχει ξεμείνει. οκ παιδιά το δοκιμάζω και επιστρέφω με τα καλα :D νέα. Ευχαριστώ πολύ.
  6. Στο πάνω μέρος του Mackie Control ή του Quick Controls?
  7. χαχα... πιθανόν. Το Midi keyboard που χρησιμοποιώ είναι αρκετά παλιό MK-149 Evolution. Interface: Focusrite Scarlett 18i20 DAW: Cubase 7 Φίλε manosx θα το κοιτάξω από κει και επιστρέφω.
  8. Παιδιά καλησπέρα. Μάλλον το θέμα πρέπει να είναι πολύ απλό αλλά δεν μπορώ να βρώ τη λύση. Ενώ έχω ανοιχρό ένα vst και χρησιμοποιώντας το keyboard μου ακούω κανονικά τον ήχο του vst, από πίσω γίνεται ο χαμός. Μάλλον σε κάθε πλήκτρο του midi keyboard είναι assigned και μια λειτουργία... δλδ ανοίγουν παράθυρα, ανοιγοκλείνει το monitor σε διάφορα tracks κλπ. Κάποιος?
  9. Φίλε SPYROID έχεις δίκιο. Δεν το είχα ελέγξει. Θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ πολύ.
  10. Παιδιά κάνω export ένα κομμάτι 55 λεπτών σε wav και προσπαθώ με το nero να το γράψω σε cd (audio burn). Δε χωράει στο cd γιατί είναι 1,4GB περίπου. Πώς μπορώ να το γράψω σε cd σαν audio cd? Γιατί γίνεται export τόσο μεγάλο?
  11. Μόλις βρήκα τη λύση. Για τους φίλους που πιθανόν να έχουν το ίδιο πρόβλημα στο μέλλον, απλά αναφέρω ότι το Direct Monitoring δεν πρέπει να είναι ticked!!! (VST Connections)
  12. Απολγούμαι που re-ποστάρω αλλά δεν υπάρχει κάτι για το συκεκριμένος θέμα πουθενά στο διαδίκτυο και όποια ιδέα πιθανόν να βοηθήσει...
  13. Έχω την εντύπωση πως η ασφάλεια είναι όντως το μόνο που έχει πάθει ζημιά και αν αλλάξει θα είναι όλα οκ. Δε χάνει κάτι να ρωτήσει αν το συγκεκριμένο πνπβλημα καλύπτεται από την εγγύηση.
  14. Καλησπέρα παιδιά. Δουλεύω τα Cubase 6 και 7 (original) με την M-Audio Projectmix I/O. Συμβαίνει το εξής περίεργο: Εννοείται με επιλεγμένο το monitor σε κάθε κανάλι, δεν έχω καθόλου ήχο real time. Δηλαδή όταν παίζω δεν έχω ήχο στα ακουστικά και καθόλου σήμα στο stereo out (το κάθε κανάλι ειναι routed κανονικά στο stereo out). Πατώντας το Playback, ακούω κανονικά τι ηχογράφησα. Ιδέες??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου