Προς το περιεχόμενο

barpageorge

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Αθήνα

Συμμετοχή barpageorge

0

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ όλους. Μπορώ να πω ότι με κατατοπίσατε πάρα πολύ!
  2. Μανώλη μιλάς για καινούρια; Ψάχνωντας λίγο είδα ότι σε Korg κυκλοφορούν πολλοί ρυθμοί. Έχεις να προτείνεις μοντέλα σε μεταχειρισμένο; Βρήκα αυτό και είναι καινούριο. Μάλλον στοκ. http://musicmarket.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=1145
  3. Βρήκα εδώ και τους ελληνικούς ήχους από το Roland E-09GR. https://www.youtube.com/playlist?list=PL86D68BC3DE5E31B1 Δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν πολύ.
  4. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν προκύψει "ταβερνάκι" φυσικά και δεν θα πω όχι. Τώρα στην αρχή όμως δεν παίζει κάτι τέτοιο. Θέλω όμως να μπορώ να προσθέτω υλικό που μπορώ να βρίσκω (ρυθμούς κλπ). Μετά από έρευνα αγοράς βλέπω ότι για καινούριο δεν με βλέπω γιατί πάνω από €700 δεν μπορώ να τα δώσω. Ακόμη και τόσα είναι μπόλικα.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Παίζω αρκετά χρόνια αρμόνιο αν και τα τελευταία όχι και τόσο. Έχω ακόμη το αρμόνιο που είχα πάρει όταν πρωρτοξεκίνησα (Yamaha PSR 47 -1988) και επιτέλους το πήρα απόφαση να κάνω κάποια ανανέωση μιας και ασχολούμαι και με το τραγούδι. Το ρεπερτόριο μου είναι ελληνικό, παλιά και καινούρια, οπότε θα με ενδιέφερε να έχει ελληνικούς ρυθμούς και ήχους. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με δημιουργία δικών μου, προτιμώ να μπορώ να βρω έτοιμα και να τα φορτώσω. Κάπου στα €500 θα μου ήταν ΟΚ. Τώρα αν πάει και παραπάνω μπορώ να το ζορίσω. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο να σας πω που να σας βοηθήσει για να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου