Προς το περιεχόμενο

g.p

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  100
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

28 Excellent

Σχετικά με τον g.p

 • Rank
  Musician

Bio

 • Τόπος
  αττικη
 1. JASON ISBELL-TRAVELING ALONE JACKSON BROWN-ON THE ROAD Kαι τα δυο καλά είναι.
 2. Μιας και το έφερε η κουβέντα δύο κομματάκια, το πρώτο από τον μακράν αγαπημένο μου δίσκο. https://youtu.be/DRcBeZFRGSs https://youtu.be/P3lOzApFDps
 3. Love & War Neil Young https://youtu.be/OXJWY_rAjkM
 4. Αν μ' αρέσει ένα συγκεκριμένο μουσικό σύνολο θα μπορούσα να ακούσω/παρακολουθήσω κάτι παρόμοιο ευχάριστα, (εάν και εφόσον... βέβαια).Αλλά εως εκεί. Διαφορετικά εως το παρακάτω.
 5. Stone The Crows Live (1970) https://youtu.be/XfI447LdwnY
 6. Ε , με αυιόν τον καιρό..... Jeff Kelly - Sleepy People https://youtu.be/6JD2wRjSF9k
 7. Tekitha/// Walking Through The Darkness - Ghost Dog https://youtu.be/PdrfZCPTGG4
 8. The Police - Driven To Tears (live in Athens '80) https://youtu.be/h3CIKSBOrBA?list=RDh3CIKSBOrBA
 9. Shuggie Otis - live https://youtu.be/0FX6tpjQboQ https://youtu.be/k37ArNhyzNM
 10. @npap να επισημάνω ότι έγραψα λειτουργεί συνολικά και όχι αποσπασματικά. Το ντόρος δεν αναφέρεται σε σένα ούτε στο post σου,απλά η άποψή μου είναι ότι ο σκοπός του εγχειρήματος (όχι του δικού σου για να μην παρεξηγηθώ) ήταν για να γίνει κάποιος ντόρος. Αν δεν με απατά η μνήμη μου στο νάυλον ντέφια και ψόφια κέφια δεν συμμετέχει ο Σιδηρόπουλος. Οσο για την κενωνία την ποτανα που άλλους ανεβάζει και άλλους κατεβάζει το ποιος και τι ανεβαίνει ή κατεβαίνει είναι σχετικό. Ακόμα και η κάθοδος στην κόλαση μπορεί να είναι και ανύψωση. πχ < ,-αντίκρυσα την κόλαση κάθε γυναίκας πίσω εκεί-και θα είμαι ελεύθερος να αδράξω την αλήθεια σε μια ψυχή και σ΄'ένα σώμα> Αρθουρ Ρεμπώ. ή το αντίθετο < ο ήλιοςτου χαμογελά ο ήλιος τον περιγελά και τα φτερά του λιώνει> Λουδοβίκος των Ανωγείων Σ΄' έναν κόσμο που όλα πλέον πουλιούνται και αγοράζονται ε κάποιες φορές νοιώθω ότι κάνω την ποτάνα (που μπορεί και να μου αρέσει κιόλας). Και κάποιος θα πει έτσι ήταν πάντα, από την άλλη πάλι < η τιμή τιμή δεν έχει και χαρά σε εκείνον που την έχει>. Υ.Γ. 1 Ισως αφήνω κάποια θέματα ή απορίες αναπάντητα ,ίσως άλλη φορά. Υ.Γ.2 Ελπίζω αυτή την φορά να ήμουν πιο σαφής και όπως είπες χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης.
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε.