Προς το περιεχόμενο

Διονύσης1540725073

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Διονύσης1540725073

0

Φήμη

  1. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.Ευτυχώς βρήκα την λύση χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω νέο εξοπλισμό. Σύνδεσα ένα πολύ φθηνό netbook που είχε ο αδερφός μου με το midi keyboard μου και μέσω το midi ox επιλέγω με ένα κλικ τον ήχο που θέλω. Απο εκεί με τη σειρά του μεταφέρεται το program change και στο rack. :)
  2. Κατ'αρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το συγκεκριμένο controller το πήρα όταν ήμουν αρκετά μικρός και σίγουρα θα μπορούσε να είχε περισσότερα χαρακτηριστικά(τουλάχιστον ήταν σε καλή τιμή).Δυστυχώς πλέον τα midi keyboards όχι κουμπιά δεν έχουν,πολλά δεν έχουν καν midi out,αλλά μόνο usb.Θέλω να δοκιμάσω και τον editor.Δηλαδή συνδέω το midi keyboard στον υπολογιστή και παράλληλα στο rack με έξοδο usb και midi αντίστοιχα και απλώς τρέχω το editor;
  3. http://www.esi-audio.com/products/keycontrol49xt/ Αυτό είναι το midi keyboard που έχω.Επίσης με ποιον τρόπο μπορώ να το συνδέσω στον editor; Γίνεται απλά με το καλώδιο midi ή θέλει το "περίεργο" καλώδιο για την υποδοχή "to host"?
  4. Γειά σε όλους τους φίλους του forum.Πρόσφατα αγόρασα ένα korg x5d rack με σκοπό να το χρησιμοποιώ με το midi keyboard της ESI που έχω.Ενώ το rack είναι πολύ δυνατό για τα γούστα μου, δυστυχώς στο midi keyboard που έχω είναι αρκετά χρονοβόρα(συνδυασμοί πλήκτρων) η αλλαγή προγράμματος . Γνωρίζετε καμία οικονομική λύση για να αλλάζω εύκολα μεταξύ 5-6 προγραμμάτων. Αν χρειαστώ κάποιο footswitch ,πως θα μπορώ να το συνδέσω και αυτό στο rack το οποίο έχει μόνο μία midi in είσοδο; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου