Προς το περιεχόμενο

shure_is

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή shure_is

0

Φήμη

  1. Βασικά το Αναγνώρισε .Έπρεπε να ανοιξω και το gain παραπάνω.
  2. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Έω αυτό το καλώδιο και στη μια άκρη είναι καρφί για βύσματα κιθάρας. Μου είπε το πρόσωπο στο μαγαζί απο τηλ.ότι δεν πειράζει πηγαίνει και αυτό. Το θέμα είναι δεν μου το αναγνωρίζει στο skype.
  3. Γεια σας παίδες έχω ένα τάμπλετ /υπολογιστή και σιγά σιγά ασχολούμαι για ερασιτεχνικές ηχογραφήσεις. Είχα πάρει τη scarlett και ένα μικρόφωνο shure για ηχογράφηση ηλεκτρικής κιθάρας. Πήρα ένα καλώδιο .Θέλω να ρωτήσω αν είναι το σωστό.Έχει μεν τις τρεις οπες για το μικρόφωνο όμως εκεί όπου μπαίνει στην κάρτα έχει το ίδιο βύσμα με εκείνο της ηλεκτρικής κιθάρας. Είναι το σωστό?ΕΊναι εκείνο που μπαίνει μπροστά στη scarllet, στα μπροστινά βύσματα. Το συνέδεσα όπως όπως το μικρόφωνο αλλά όταν πηγαίνω στο skype δεν μου το αναγνωρίζει ώστε να μπορώ να μιλάω . Υπάρει τρόπς να το κάνω να το ανανγωρίζει. Δεν έχω μόνιτορ ακόμη . Την κάρτα μου την αναγνωρίζιει κανόνια στον υπολογιτή και β΄γαζει ένδειξη και έχω κατεβάσει τους drivers. Aπλώς θέλω να δω το μικρόφωνο να λειτουργεί.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου