Προς το περιεχόμενο

Στέλλα1540725080

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    4
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Στέλλα1540725080

0

Φήμη

  1. dimsonic Εχω καποιους δισκους, σιγουρα οχι τοσους οσους λες, αλλα σκοπευω σιγα σιγα να "χτισω" μια συλλογη! Καταλαβαινω αυτο που λες, γι αυτο κι εγω ακομα το σκεφτομαι, και οταν κανω μια ενδεχομενη αγορα θα ειναι μετα απο σκεψη για μεγαλο χρονικο διαστημα σε διαβεβαιω. stavros_d80 Το θεμα με τα μεταχειρισμενα ειναι οτι μενω στην επαρχια, και η πλειοψηφια των αγγελιων ειναι στην Αθηνα-Θεσσαλονικη, οποτε το να το δω απο κοντα με ατομο που ξερει ειναι δυσκολο γενικα.. Δεν αποκλειω ωστοσο τις αγγελιες με τιποτα εννοειται!
  2. Σ' ευχαριστω πολυ για την απαντηση Σταυρο! Εχεις δικιο παραληψη μου.. γενικα προσπαθω να μην ξεφυγω απο 400 ευρω, εκτος και αν το αξιζει οπως λες για Τechnics αλλα και παλι μετα απο πολυ σκεψη θα κατεφευγα εκει! Για το Audio Technica εχω διαβασει επισης καλα λογια, θα κοιταξω και τα αλλα μοντελα που προτεινες! Τι γνωμη εχεις για τα Pro-ject Essential II και Debut Carbon? Αξιζουν τα χρηματα τους ή να προτιμησω μεταχειρισμενο Technins?
  3. Καλα χαλαρωσε λιγο ειπαμε το απερριψα θα προτιμουσα εποικοδομητικες απαντησεις και οχι ανουσιους σχολιασμους ευχαριστω για την απαντηση παρολα αυτα:)
  4. Καλησπέρα! Αποφάσισα προσφατα να αγορασω ενα πικαπ (ειτε καινουριο ειτε μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση), ωστοσο δεν γνωριζω σχεδον τιποτα για το πως να διακρινω τα "καλα"! στην αρχη σκεφτηκα τα crosley, αλλα τα εχω αποκλεισει για πολλους λογους που ειμαι σιγουρη οτι ξερετε καλυτερα απο εμενα θα ηθελα να μου επιστησετε την προσοχη σε τι πρεπει να με απασχολει σε σχεση με τα χαρακτηριστικα του, και αν εχετε και προτασεις για συγκεκριμενα μοντελα ή εταιρειες ακομα καλυτερα! γενικα, με ενδιαφερει περισσοτερο να ειναι καλη η ποιοτητα του ηχου αντι της εμφανισης, ωστοσο αν καποιο μοντελο συνδυαζει και τα 2 σιγουρα θα ειναι μπονους! Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου