Προς το περιεχόμενο

ΤάκηςΜπ

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    6
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή ΤάκηςΜπ

0

Φήμη

  1. Ο Op ρώτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο.Ξαναλέω ότι δυσκολεύεσαι να διαχωρίσεις το τι θες να πεις με το τι πρέπει να πεις.
  2. Δυστυχώς έτσι γίνεται στα φόρα.Από τεχνολογικά ή μοτοσυκλετιστικά έως τα μουσικά δυστυχώς υπάρχει η ίδια αντιμετώπιση προς τους άσχετους στη φάση από αυτοαποκαλούμενους ειδικούς και αυθεντίες.Πραγματικά δεν κρατάω κανένα αρνητικό σχόλιο.Μπορεί να είμαστε άνθρωποι πίσω από οθόνες αλλά εδώ βλέπω απλά ένα username και η βαρύτητα των λόγων πολλών πραγματικά είναι μηδενική για εμένα. Κρατάω τα bold που είπες γιατί πραγματικά αντικατοπτρίζουν την κατάστασή μου.Και παιδιά δεν ξέρω σε οικονομική κατάσταση βρίσκεστε εσείς ή πόσα άλλα καταπατάτε για να ικανοποιήσετε την μουσική σας αναζήτηση και ενασχόληση,αλλά όπως προείπα είμαι φοιτητής,άνεργος και όσα μπορώ να δώσω αυτή τη στιγμή(και τις επόμενες πολλές στιγμές) είναι τόσα όσα κάνει το Elegance,και για αυτό το συγκεκριμένο αρμόνιο έκανα και αυτό το post.Όποιος μπορεί να το καταλάβει αυτό και να μου απαντήσει αναλόγως το εκτιμώ,όποιος δεν μπορεί να διαχωρίσει προσωπικές απόψεις επί του θέματος με την δική μου περίπτωση πραγματικά κακώς σχολιάζει,αν και φυσικά ελευθερία του λόγου υπάρχει,ο καθένας μπορεί να γράφει ό,τι θέλει. Ευχαριστώ ξανά όσους απάντησαν καλοπροαίρετα.
  3. Μπορεί να'μαι 21 αλλά είμαι στο ιντερνετ πολλά χρόνια,ίσως περισσότερα κι από σένα που υποθέτω ότι είσαι μεγαλύτερος σε ηλικία,οπότε ούτε εκτιμώ τα όποια αχρείαστα μαθήματα ούτε μπορώ να καταλάβω γιατί με θεωρείς τρολ ενώ λέω κάτι πολύ απλό και κατανοητό στο αρχικό μου post.Μπορεί τα προβλήματά σου να είναι και νοητικά,οπότε θα πάω πάσο και θα ευχηθώ να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα.
  4. Καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λέτε όλοι,ειδικά στον φίλο manosx θέλω να απαντήσω ότι δεν είμαι 15 χρονών,είμαι 21 και καταλαβαίνω απόλυτα την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί για να ξεκινήσεις(και ίσως να συνεχίσεις) ένα μουσικό όργανο και είμαι οκ με αυτό,απλά επειδή είμαι ενθουσιώδης σαν άνθρωπος δεν θα ήθελα να επενδύσω 100-200 ευρώ σε ένα αρμόνιο και 1 μήνα μετά να πάψω να ασχολούμαι,εξού και το Elegance που παρέθεσα. Τώρα προς τον stavros_d80,καταλαβαίνω την διαφορά μεταξύ mini keys και normal keys(μετά από λίγο ψάξιμο).Αν είμαι διατεθημένος να προσπεράσω το μέγεθος πιστεύεις πως θα με καλύψει το συγκεκριμένο αρμόνιο που αναφέρω; Θέλω να πω τεχνικά η εξάσκηση θα μπορέσει να είναι η ίδια; πχ να βλέπω σε ένα βιντεάκι ότι κάποιος παίζει το 4ο πλήκτρο και να μπορώ κι εγώ να παίξω το 4ο πλήκτρο και να είναι τα ίδια; Αυτό με ενδιαφέρει.Και αν μάθω με μικρά πλήκτρα και συνεχίσω να ασχολούμαι νομίζω η μετάβαση σε κάτι πιο σοβαρό δεν θα είναι τόσο δύσκολη. Τέλος,ως γενικότερη απάντηση,δεν νομίζω πως ένα μουσικό όργανο είναι γολγοθάς ή τιμωρία(ακόμα και με την σουρεαλιστική έννοιά τους).Σίγουρα είστε πιο αρμόδιοι από μένα στο να το κρίνετε αυτό,αλλά όντας έξω απ'τον χορό τείνω να διαφωνήσω.Θέλει την πειθαρχία του,αλλά στο τέλος είναι κάτι που σε κάνει χαρούμενο και σε γεμίζει. Πραγματικά δεν θέλω να σου απαντήσω,από σεβασμό του ότι είχες σίγουρα δύσκολη παιδική ηλικία.Αναθεώρησε κάποια πράγματα.Νομίζω ένα τρολ δεν θα έγραφε όπως γράφω εγώ.
  5. Καλημέρα στο φόρουμ,νέο μέλος.Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Σκέφτομαι εδώ και πολλούς μήνες να ξεκινήσω να ασχολούμαι με το πιάνο(εννοώντας αρμόνιο) γιατί το θεωρώ απίστευτα ενδιαφέρον.Έχω,λοιπόν,κάποιες ερωτήσεις,οι οποίες περιστρέφονται γύρω από ένα και μόνο πλαίσιο:το budget είναι μηδενικό,όπως και η επένδυση χρημάτων σε αυτή μου την νέα ασχολία.Είναι κάτι που δεν έχω έρθει σε επαφή μαζί του πότε,δεν έχω ακουμπήσει πλήκτρο πιάνου ούτε για πλάκα και όλα είναι απλά μια παρόρμηση του μυαλού μου ότι θέλει πολύ να ασχοληθεί με αυτό το μουσικό όργανο.Οπότε αυτό έχει ως επακόλουθα ότι δεν θα κάνω μαθήματα με κάποιον μουσικό,θα ψαχτώ για το φθηνότερο αρμόνιο που υπάρχει και θα ξεκινήσω μόνος μου σταδιακά να προοδεύω(είτε σε αυτό το φόρουμ είτε στο youtube).Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής: 1)Φυσικά με ενδιαφέρει η εμπειρία του πιάνου και κανενός άλλου είδους ενασχόληση πχ.σύνθεση μουσικής,πειραματισμός με άλλους ήχους σε synth ή κάτι τέτοιο. Μπορεί ένα φθηνό αρμόνιο να με εισάγει σε αυτήν την εμπειρία; Ποιες είναι οι διαφορές του με ένα πιάνο; Θα μπορέσω με ένα αρμόνιο λιγότερων πλήκτρων να μάθω να παίζω κλασσικές μελωδίες από κάποιο κανονικό πιάνο; 2)Το συγκεκριμένο αρμόνιο θα καλύψει τις ανάγκες μου(οι οποίες ελπίζω να 'χουν γίνει κατανοητές); https://www.skroutz.gr/s/6144305/Elegance-MQ-816.html 3)Διάβασα ότι είναι κοινή στα αρμόνια η λειτουργία με ακουστικά με muted τα ηχεία.Ισχύει αυτό; Με ενδιαφέρει η εξάσκηση μόνο για τα δικά μου αυτιά,καθώς και η ησυχία. Πιστεύω καταλάβατε ότι είμαι ο ορισμός του αρχάριου στο συγκεκριμένο ζήτημα(η επαφή μου με την μουσική περιορίζεται σε 1 χρόνο μαθήματα κιθάρας προ 10ετίας+) και ελπίζω να μην ακούγομαι αλαζόνας όταν λέω ότι θέλω να εισαχθώ στην μουσική με 35 ευρώ,αλλά πραγματικά όντας φοιτητής δεν υπάρχουν τα χρήματα για να κάνω αυτήν την κίνηση ορθότερα ή πιο ζεστά. Ευχαριστώ πολύ για τις όποιες απαντήσεις προκαταβολικά.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου