Προς το περιεχόμενο

piano

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή piano

0

Φήμη

  1. Οπότε, θα πρέπει να κάνω υπομονή μέχρι να μαζέψω ένα καλό ποσό. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια. P90 τι εννοείς δεν έχει setup;
  2. Καλησπέρα, θα ήθελα τη γνώμη σας για την αγορά ενός βιολιού. Αρχικά να σας ενημερώσω ότι πρώτη φορά θα έχω επαφή με το βιολί και ότι σκοπεύω να μελετήσω μόνος μου αυτό το εξαίρετο όργανο χωρίς καθηγητή. Επίσης έχω γνώσεις μουσικης όσον αφορά τη θεωρία. Στο θέμα τώρα°, σκέφτομαι να αγοράσω ένα οικονομικό βιολί για αρχή γιατί δε ξέρω κατά πόσο θα μου αρέσει αυτός ο "new world of violin" . Έχω στο μυαλό μου να πάρω από το Νακα μέχρι 100€ ένα απο τα zeigler με 80€ ή stagg με 90€ και 100€. Θεωρείτε σωστή επιλογή να ξεκινήσω με ένα οικονομικό βιολί; Σας ευχαριστώ.
  3. Το συγκεκριμένο μοντέλο δεν υπάρχει στα καταστήματα (Θεσσαλονίκη), για να το ακούσω.
  4. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω το yamaha clp 545wh (για μελέτη κλασικών κομματιών). Πιστεύετε πως αξίζει η αγορά των 1.680€ για ηλεκτρικό πιάνο; Αν ναι, υπάρχει κάποιο άλλο σε αυτά τα χρήματα (δυστυχώς δεν γίνεται να ανέβω ούτε 50€ πάνω)που να αξίζει περισσότερο κατά την γνώμη σας. Επίσης θα προτιμούσα να έχει ξύλινο πλήκτρο.
  5. Ποιά είναι η γνώμη σας για τα υβριδικά πιάνα(σε σχέση με τα ψηφιακά)? Έχω παρατηρήσει ότι είναι λίγο τσιμπημένες οι τιμές τους άλλα βρήκα και κάποια με 1200€.
  6. Μπορείς ενδεικτικά να μου αναφέρεις μερικά μοντέλα με ξύλινα πλήκτρα(τα πιο οικονομικά στη κατηγορία των ξύλινων)?
  7. Με βοηθήσατε αρκετά. Τώρα το μόνο που μένει είναι να πάω να τα δοκιμάσω. Κάτι τελευταίο που δε γνωρίζω, υπάρχει δυνατότητα επιλογής πλήκτρων(ψηφιακών πιάνων πχ.ξύλινα); Αν ναι, ποια ειδών πλήκτρα να προτιμήσω;
  8. Σκέφτομαι πως θα ήταν καλύτερα πριν πάω να δοκιμάσω τα μοντέλα να έχω μία γνώμη σχετικά με το ακουσμά τους. Μετά από ένα μήνα ψάξιμο έχω συνειδητοποιήσει πως δεν υπάρχει ψηφιακό πιάνο που να ταυτίζεται με το άκουσμα ενός κλασικού πιάνου(ούτε που να πλησιάζει) σε τιμές εώς και 1.200€. Έτσι με βάση αυτά σκέφτομαι μην αγοράσω κάτι που σε 2 χρόνια μετανιώσω(μιας και δεν μιλάμε για λίγα χρήματα).
  9. Ενδιαφερόμουν για έπιπλο αλλά αν υπάρχει κάτι καλύτερο (όσον αφορά το άκουσμα και την αίσθηση) χωρίς έπιπλο θα το προτιμήσω. Έχεις να μου προτείνεις συγκεκριμένο μοντέλο με έπιπλο και χωρίς?
  10. Καλησπέρα, σκέφτομαι να αγοράσω ψηφιακό πιάνο για μελέτη κλασικών κομματιών. Δεν μπορώ να αγοράσω κλασικό πιάνο λόγο οικονομικού κόστους και μελέτης σε ώρες κοινής ησυχίας (καθώς τότε συνηθίζω να μελετάω). Μπορώ να διαθέσω έως 1000 ευρώ. Θέλω να είναι όσο πιο κοντά στην αίσθηση και στο άκουσμα του πιάνου. Υπάρχει κάτι τέτοιο??
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου