Προς το περιεχόμενο

metalikos

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    2
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή metalikos

0

Φήμη

  1. Καλημερα παιδια, ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Εμμ οσον αναφορα τα παιδια που ρωτανε γιατι να υπαρχει προβλημα με τις gibson για να γινω πιο συγκεκριμενος λεγετε και υπαρχει γενικα η φημη( και σε αγγελιες και σε διαφορα φορουμ) οτι η gibson εχει ριξει την ποιτητα των νεοτερων μοντελων της μετα το 08-09 και καποιοι απο τους κατοχους αυτων των μοντελων αναφερουν διαφορα προβληματα (ειτε στο εμφανισιακο κομματι ειτε στο λειτουργικο) των οπιων καποια ειναι και πολυ σοβαρα.Οποτε γι αυτο και σας ρωταω γιατι θα ενδιαφερομουν στο μελλον για μια τετοια κιθαρα (μαλλον sg) και θα θελα να ξερω αν αξιζει και επισης απο την στιγμη που θα την εχω στα χερια μου πως να εντοπισω αν εχει καποιο θεμα ωστε αν χρειαστει να την γυρισω.
  2. Γεια χαρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος(ειτε απο πειρα η γενικα ξερει) τι παιζει σχετικα με την ποιοτητα των νεων μοντελων της gibson(τι προβληματα υπαρχουν κλπ) μιας και βλεπω στο ιντερνετ διαφορα περιεργα και αν αξιζει να αγορασει κανεις μια τετοια κιθαρα του '16 για παραδειγμα.Ευχαριστω πολυ!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου