Προς το περιεχόμενο

gkourmoul1

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    9.334
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    87

Track Σχόλια από gkourmoul1

  1. Πρόσθεσα μια κιθάρα στα αριστερά, με την οποία προσθέτω κάποιους εξτρα -απόκοσμους- ήχους, και έκανα και νεα μιξη. Δεν ξέρω εάν έγινε καλύτερο ή εάν πολυφορτώθηκε. Το αφήνω στην κρίση σας.

     

     

     

     

     

    • Like 1
  2. Πολλή μπλουζ τεχνογνωσία έχει χωρέσει μέσα σε 3μισι λεπτά. Πολύ αξιόλογο το άσμα.

    θα μπορούσες να περιγράψεις τι κόλπα κανείς με την αρμονία στο σόλο?

    • Like 1
  3. Τελικά είχε απόλυτο δίκιο ο Σάμη. Τα τύμπανα το αδικούσαν το κομμάτι, σε πολύ μεγαλο βαθμό. Άλλη δυναμική εντελώς στο δυνατό μερος. Πριν κάτι δεν του πηγαινε καλά με τις μεταλλοκιθάρες και δεν μπορούσα να το εντοπίσω....

     

     

  4. Να 'σαι καλα!

     

    Με στρατ παίζω, και μονιμα ένα chorus αν θυμαμαι καλά. Χρησιμοποιώ βινταζ πεταλια σε αυτό, και όσο να 'ναι θα φέρει λίγο από gilmour.  H ενορχήστρωση, πάντως, δεν μου πολυφέρνει σε floyd. Ο ρυθμός των τυμπανων φέρνει λίγο νομίζω.

  5. 18 ώρες πριν, Σαμη Παραγκα είπε

    Ενδιαφέρον, το αδικούν τα ''τύμπανα'' αλλά δεν είχες άλλη λύση προφανώς


    Σε ευχαριστώ. Λύσεις υπάρχουν αλλά τα συγκεκριμένα έδιναν το mood που είχα στο νου.

     

    23 λεπτά πριν, PAL είπε

    Πάρα πολύ ενδιαφέρον σαν άκουσμα. Ίσως με μία πιο συγκεκριμένη δομή να αποκτούσε μια υπόσταση... πιο κομμάτι... τώρα μου ακούγεται περισσότερο σαν ένα μουσικό background... εκτός και αν αυτό ήταν το ζητούμενο.


    Δεν είχα δομή στο νου, διότι έκανα πείραματα με ήχους, Έβαλα έξτρα κιθάρες λίγα συνθ ρυθμικά και του έκανα export. Δεν έχω διάθεση, στην παρούσα φάση, να διαθέσω χρόνο για ολοκληρωμένο κομμάτι.

    Να ‘σαι καλά Πανο!

  6. Εφόσον αγοράσω το triton vst και κάποιο controller από τα παραπάνω, θα χρειάζεται να προγραμματίσω κάθε κουμπί να κάνει κάποια ενέργεια ή αυτόματα γίνεται το assignment?

     

    Επίσης, θα μου χρησιμεύσει το controller με αλλά vst όπως το dune 3, omnisphere? Θα χρειάζεται και εκεί προγραμματισμό?

    • Like 1
  7. Πιο πάνω πρότεινες ένα software, το οποίο προφανώς μου κάνει. Ψάχνω και ένα κοντρολερ γι’ αυτό. Κάτι οικονομικό αλλά αξιόπιστο.

    Στειλε κάνα Λινκ λαιμε!!

    • Like 1
  8. 3 ώρες πριν, cos_dr είπε

    Σας προτείνω πάντως ανεπιφύλακτα το VST που πραγματικά είναι πολύ σταθερό και φιλικό στη χρήση, δεν έχει να ζηλέψει όπως είπα απολύτως τίποτε από το πραγματικό  όργανο και δουλεύει ξεκάθαρα με την ίδια αξιοπιστία και λειτουργικότητα μέσα από το DAW σας ή και μόνο του,  χωρίς να χρειάζεστε να έχετε ένα τέρας υπολογιστή και θα σας δώσει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών ήχων για τις παραγωγές σας, τα backing tracks σας αφού για ροκ και ποπ μουσική έχει πολύ ψωμί μέσα του και είναι γνωστό όργανο.

     

     Ανά καιρούς πέφτει στα 149$ και παίρνει κάποιος ένα TRITON CLASSIC/EXTREME με όλα τα expansion, αξίας κάποτε χιλιάδων ευρώ, ένα όργανο που στέκεται αξιοπρεπέστατα και σήμερα.

     

     Αυτό και το NEXUS είναι πραγματικά πολύ χρήσιμα VST all around synthesizers και workstations μέσω ενός DΑW


    Κώστα κάνε τον κόπο να ανοίξεις νεο θέμα που να εξηγείς τι προτείνεις για αγορά με Λινκς κλπ, για vst και κάποιο midi controller για να τα χειριζόμαστε.

     

    θελω να κάνω το βήμα με ένα καλό συνθ και κοντρόλερ για να το λειτουργώ live, αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να αγοράσω…

     

    Έναν guide for dummies θελουμε 😆

    • Λυπάμαι 1
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου