Προς το περιεχόμενο

John Tzinieris

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  456
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

266 Neutral

3 Followers

Σχετικά με τον John Tzinieris

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ότι γίνεται είναι 100% σίγουρο! Είναι τα αρχεία τύπου .syx. 2 πραγματάκια που ίσως χρειαστεί να προσέξεις: - Μπορεί στο sy85 στις ρυθμίσεις συστήματος να πρέπει να αλλάξεις μια επιλογή για να δέχεται και να επεξεργάζεται τα system exclusive όταν τα δέχεται στο midi. Στο sy77 αυτή υπάρχει και ίσως υπάρχει και στο sy85, ίσως και όχι.. - Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να πρέπει να ρυθμίσεις την ταχύτητα αποστολή του system exclusive μέσω midi: βάζεις την μικρότερη διαθέσιμη ταχύτητα ώστε να δουλεύει σίγουρα έστω κι αν καθυστερεί λίγο. - Βιβλιοθήκες στο internet - δωρεάν και μη.
 2. Εάν στείλεις μέσω midi από τον Η/Υ στο SY-85 μηνύματα Sys Exclusive τότε μπορείς να στείλεις όλων των ειδών τα δεδομένα σαν να τα διάβαζε από τη δισκέτα. Έτσι έκανα εγώ στο SYY-77. Πιθανόν να μη χρειαστείς λοιπόν τη μετατροπή που γράφεις σε USB λόγω του χαλασμένου floppy. Ήχους θα βρεις στο internet σε μορφή αρχείων sys ex και θα τους στέλνεις από τον Η/Υ στο SY-85 μέσω midi θύρας. Αν δεν θες να μπλέξεις με την παραπάνω διαδικασία τότε πρέπει να επισκευάσεις το drive - μερικές φορές χρειάζεται να μπει νέος ιμάντας μόνο.. Αυτά πρέπει να τα δει ο τεχνικός της επισκευής..
 3. Είναι η κλασική περίπτωση που θα κάνεις και dithering (υπάρχει στις ρυθμίσεις του Cubase).
 4. Απ΄όσο γνωρίζω από τις κάρτες που έχω χρησιμοποιήσει ως τώρα: - Direct Monitor είναι η γραμμή που βγάζει κατευθείαν το σήμα εισόδου (από το IN) χωρίς καμία επεξεργασία, ούτε καν ενίσχυση του σήματος. - Mix είναι η έξοδος στην οποία έχει γίνει "ανακάτεμα" του σήματος εισόδου μαζί με διάφορα άλλα σήματα ανάλογα με τις διάφορες δυνατότητες εισόδων και επεξεργασίας της κάρτας. Άρα, το Direct Monitor σου δείχνει - σε κάθε περίπτωση - τί ακριβώς έχει μπει στο IN. Το MIX είναι η "κανονική" έξοδος αφού έχουν γίνει οι πιθανές μίξεις και επεξεργασίες από την κάρτα..
 5. Γενικά οι παραπάνω κανόνες είναι σωστοί αλλά για να έχεις σωστή εικόνα του όλου θέματος πρέπει να διαβάσεις με πολύ μεγάλη προσοχή το βιβλιαράκι που σου δίνουν μαζί με τα ηχεία σου. Π.χ. τα δικά μου ηχεία λόγω κατασκευής μπορούν χωρίς πρόβλημα να τοποθετηθούν σχετικά κοντά σε τοίχο. Επίσης, στο βιβλιαράκι μπορεί να σου λέει αν μπορείς να τα τοποθετήσεις οριζόντια, πάνω σε ποιο υλικό θα ήταν καλό να ακουμπάνε, αν χρειάζονται βάση, πώς θα βελτιώσεις τις ρυθμίσεις του ήχου (αν υπάρχουν) και πολλά άλλα τέτοια τα οποία μπορεί να μη συνάδουν 100% με τους γενικούς κανόνες..
 6. ΡΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ! Φυσιολογικές Ανάγκες Υπνου Πηγή: https://www.larocheposay.gr Το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου (National Sleep Foundation) συνιστά 7-9 ώρες ύπνου για τους ενήλικες 18-64 ετών. Συνοπτικός πίνακας αναγκών ύπνου ανά ηλικία: (Μέσος όρος αναγκών ύπνου ανά ηλικία) Απαιτούμενες ώρες: Ενήλικες (26 έως 64 ετών) 7 - 9 ώρες Ενήλικες μεγαλύτερης ηλικίας (65+) 7 - 8 ώρες
 7. John Tzinieris

  Great Hopes: Strategy

  "Great Hopes: Strategy" is a track of electronic music. It could very well be a sountrack. It was created using synthesizer sounds and was written in 2013. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 8. Πολύ ωραίο! Ατμοσφαιρικό και ολοκληρωμένο! Μπράβο!
 9. Μπράβο, πολύ καλό! Άψογος! Πραγματικά μπορεί κάποιος να το χρησιμοποιήσει για χρόνια πολλά.
 10. John Tzinieris

  Coffee - Medium roast !

  Ωραίο ζωηρό κομμάτι! Καλή δομή και γεμάτο. Ίσως η σόλο φωνή γενικά πιο δυνατά. Το σαξόφωνο πιο πολλά.. τερτίπια.
 11. Ωραίο το αποτέλεσμα! Μικροβελτιώσεις πάντα θα υπάρχουν βέβαια.. Η φωνή σε τονική ακρίβεια πολύ καλή. Ίσως πρέπει να δουλευτεί λίγο στην έκφραση. Στο ρεφρέν πιο πολλές φωνές θα ήταν καλή φάση. Στην αρχή ίσως λίγο πιο πυκνή ενορχήστρωση.
 12. John Tzinieris

  Great Hopes: Recklessness

  "Great Hopes: Chase" is a track of electronic music. It could very well be a sountrack. It was created using synthesizer sounds and was written in 2013. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 13. Τί θα έκανα εγώ: 1. Θα κοιτούσα στην Event List να δω αν υπάρχουν τα event του τύπου που με ενδιαφέρουν. Υπάρχουν φίλτρα με τα οποία "εξαφανίζεις" διαφόρων τύπων event οπότε βγάζεις εύκολα συμπεράσματα για το ποια υπάρχουν στο τραγούδι.. 2. Θα κοιτούσα στα lane του midi editor έχοντας ενεργοποιημένα ΟΛΑ τα channel του κάθε track και όχι ένα συγκεκριμένο. 3. Αν βγάζει μόνο velocity, αυτό σημαίνει ότι έλαβε κάποια άλλα cc events αλλά δεν τα ηχογράφησε. Ο λόγος είναι ότι έτσι προστάζουν οι ρυθμίσεις του. Τότε κάπου του λες να αγνοεί αυτά τα cc, ή αντίστροφα, να δέχεται μόνο συγκεκρ
 14. Το ποιά προσέγγιση συμφέρει από τις 2 εξαρτάται πολύ από την πολυπλοκότητα της εγκατάστασης.. Συνήθως σε υπολογιστές μουσικής γίνεται το έλα να δεις.. Για ρώτα και dimsonic Ακόμη και στους δικούς μου Η/Υ που είναι σχετικά απλά τα πράγματα, δεν έχω καμία όρεξη να κάθομαι να κάνω εγκαταστάσεις.. Μερικές φορές δε θυμάσαι και κάποιες λεπτομέρειες και μπορείς να μπλέξεις.. Καλύτερα να αφήνεις τον Η/Υ να κάνει restore μόνος του και εσύ να κάνεις κάτι άλλο..
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.