Προς το περιεχόμενο

John Tzinieris

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  345
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

ΦΗΜΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

188 Neutral

3 Followers

Σχετικά με τον John Tzinieris

 • Rank
  Musician

Bio

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Το κακό με το παραπάνω σκεπτικό είναι, ότι, αν ο καθένας κοιτάει μόνο τον εαυτό του, τότε είσαι εύκολο θύμα αυτού που έχει τη μεγαλύτερη δύναμη (είσαι μόνος σου). Εδώ πρόκειται για τα τηλεοπτικά κανάλια..
 2. Άποψή μου: τελείως λάθος να πας να τραγουδήσεις δωρεάν αν είσαι επαγγελματίας.. Κάποια στιγμή γίνεσαι γνωστός, έχει έρθει η ώρα να πάρεις κάποια αξιοπρεπή χρήματα για τις εμφανίσεις σου, και τότε θα εμφανιστεί κάποιος άλλος άγνωστος, θα τραγουδήσει δωρεάν στη θέση σου αυτός για να γίνει αυτός πιο γνωστός και ούτω καθεξής.. και εις τους αιώνας των αιώνων αμήν.. Μια ομάδα επαγγελματιών που έχουν παρόμοια συμφέροντα πρέπει να δημιουργούν μια ένωση και να διεκδικούν τα δίκαια δικαιώματά τους.. Απλά πράγματα.. Όμως, πρέπει να είναι "ευθυγραμμισμένοι" στην πολιτική τους.. Αλλ
 3. Μερικές φορές είναι δύσκολο να βρεις τί ακριβώς φταίει, ειδικά αν είναι από κουτί υπολογιστή. Θυμάμαι έψαχνα 2-3 μέρες να βρω από πού ερχόταν ο θόρυβος στην έξοδο της κάρτας ήχου του σχετικά παλιού υπολογιστή και τελικά ο θόρυβος εμφανιζόταν μόνο όταν έβαζα συγκεκριμένες συσκευές USB σε κάποιες θύρες... Άντε να το σκεφτείς αυτό τώρα.. Φυσικά είχα ψάξει A/C, ηλεκτρικές συσκευές, άλλες πρίζες, συγκεκριμένα εξαρτήματα του Η/Υ και πολλά άλλα.. Τελικά - επειδή δεν μπορούσα φυσικά να κάνω τίποτα για να βελτιώσω την κατάσταση μια που είχε σχέση με το πάλιωμα της μητρικής - απλά έστειλα τον ήχο σ
 4. John Tzinieris

  On the road again

  Με θετική ενέργεια θα το χαρακτήριζα..
 5. Θέλει λίγο φτιασίδωμα στη μείξη ή μου φαίνεται; Ωραίο είναι πάντως.
 6. John Tzinieris

  Dela by dimsonic

  Ασυνήθιστο ακούγεται, αλλά αυτό δεν είναι κακό φυσικά..
 7. John Tzinieris

  In a A minor state

  Τζαζ αυτοσχεδιασμός ό,τι πρέπει για Κυριακή βράδυ.. Το ερώτημα πάντα με τους αυτοσχεδιασμούς είναι αν αξίζει να το συνεχίσεις παρακάτω (με μικροδιορθώσεις και κατάλληλη ενορχήστρωση) ή το αφήνεις όπως είναι, το ακούς και χαίρεσαι.. Ίσως και τα δύο βέβαια..
 8. Καλησπέρα. Χωρίς να έχω διαβάσει τις υπόλοιπες απαντήσεις, είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον npap και τελικά είχε "πρόβλημα" το HDMI καλώδιο στην άκρη του, δηλαδή, έβλεπες ότι αν κούναγες το τμήμα του καλωδίου λίγο πριν το HDMI βύσμα που έμπαινε στη θύρα της κάρτας γραφικών, η οθόνη είχε ακριβώς αυτή την συμπεριφορά.. Μοιάζει δηλαδή να μην ακουμπάνε τέλεια τα καλωδιάκια του HDMI μεταξύ τους σε εκείνο το σημείο και να κάνει παύση το σήμα.. (η οθόνη μου γινότανε και κοκκινωπή, πρασινωπή, με παράσιτα κλπ. ανάλογα με το ακριβές πρόβλημα..) Παίζοντας 3-4 φορές με το καλώδιο βρήκα
 9. Ε, αυτό είναι το τέλειο, όμως θέλει μια εμπειρία που δεν μπορείς να την αποκτήσεις αν δεν έχεις ασχοληθεί χρόνια.. Έπειτα υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα: χαλάει ένα εξάρτημα => πρέπει να πάρεις καινούργιο => αυτά που υπάρχουν στην αγορά ΔΕΝ υποστηρίζουν το παλιό σου λειτουργικό σύστημα => πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξεις λειτουργικό σύστημα => κάποια από τα προγράμματα που έχεις ΔΕΝ τρέχουν στο νέο λειτουργικό σύστημα και πρέπει να κάνεις αναβάθμιση => το αναβαθμισμένο πρόγραμμα δημιουργεί ασυμβατότητες με άλλα κομμάτια της όλης διαδικασίας => για να διορθώσεις τα π
 10. Είναι το γνωστό "Ο Μπετόβεν ένα πιάνο είχε μόνο και έγραφε αριστουργήματα". Καμιά φορά η υπερβολική ευκολία στα μέσα δε βοηθάει.. Θες και άπειρο χρόνο για τη εκμάθηση και τη συντήρηση των εφαρμογών βέβαια.. (εκτός του οικονομικού θέματος).. Καλά, έτσι όπως είμαστε τώρα, θέλεις απλά άπειρο χρόνο μόνο και μόνο για την επιλογή του λογισμικού. Ότι και να πας να ψάξεις, συνήθως υπάρχουν 5-6 ισοδύναμες προτάσεις (βλέπε πρόσφατη συζήτηση για DAW)..
 11. Για την Αμερική μιλούσα εγώ.. Για εδώ - όσο έχω ακούσει βέβαια, γιατί δεν είμαι και εντελώς μέσα στο χώρο - συμφωνώ ότι τα κάνει ο καθένας σχεδόν όλα μόνος του..
 12. Μάλλον έχουν μεγάλη εξειδίκευση. Άλλος κάνει την ενορχήστρωση, άλλος την ηχογράφηση, άλλος τη μείξη, άλλος mastering κλπ. Οπότε γίνονται πάρα πολύ καλοί σε κάτι εξειδικευμένο και δημιουργούν όνομα σε αυτό.. Μουσική Βιομηχανία my friend!
 13. Χαρά στο κουράγιο σου! Τα έχω τραβήξει κι εγώ, αλλά σίγουρα έχεις περισσότερες εφαρμογές! Προσπαθώ να αλλάζω όσο το δυνατόν λιγότερα πράγματα τώρα πια. Εδώ και καιρό, όλο το λογισμικό σε παλιό-πολύ ισχυρό Η/Υ (2011) που τρέχει ακόμη και τώρα τα πάντα γρήγορα. Βέβαια, έχω κάποια hard synths / αυτά οδηγούνται με απλό midi / σίγουρα κάνει το setup απλούστερο..
 14. Βέβαια, δε γίνεται πάντα το "στρίβειν".. Ούτε κι εγώ τη γλυτώνω πολλές φορές.. Έχεις και περίπλοκο setup εσύ.. Χαμός λέμε! Πάντως, πολλές φορές έχω αναρωτηθεί μήπως το κομμάτι μουσικής τεχνολογίας του στούντιο τρώει τελικά τόσο χρόνο που πολλές φορές δεν σε αφήνει να γράψεις τις νότες στο χαρτί (τρόπος του λέγειν)..
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.