Προς το περιεχόμενο

John Tzinieris

Μέλος
 • Αναρτήσεις

  223
 • Μέλος από

 • Τελευταία επίσκεψη

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από John Tzinieris

 1. Έτσι! Κι αυτό ακριβώς έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.. Και το διαδίκτυο το επιτάχυνε σε πολύ μεγάλο βαθμό..
 2. Ρε Παλαιοχορδίτη, κι εσύ Νέα Σμύρνη;
 3. Μουσικοί Μύθοι από το χώρο της κλασικής μουσικής (με χρονολογική σειρά) όπως μου έρχονται στο μυαλό: - Ο Μπαχ χρησιμοποιούσε πίνακες με αριθμούς για να φτιάξει τις συνθέσεις του. - Ο Μότσαρτ δημιουργούσε ολόκληρη τη σύνθεση στο μυαλό του με κάθε δυνατή λεπτομέρεια και μετά την έγραφε. - Ο Μότσαρτ δηλητηριάστηκε από τον Σαλιέρι. - Ο Σούμπερτ στην εποχή του ήταν εντελώς άγνωστος στη Βιέννη και έγινε κάπως γνωστός μόνο μετά το θάνατό του. - Ο Παγκανίνι είχε πουλήσει την ψυχή του στο Σατανά. - Ο Παγκανίνι είχε μείνει 5 χρόνια στη φυλακή επειδή είχε σκοτώσει κάποιον. - Ο Τσαϊκόφσκι πέθανε από χολέρα. - Ο Ραβέλ ήταν σχετικά μέτριος πιανίστας. - Ο Ραχμάνινοφ όταν συνέθετε συμπλήρωνε τη μουσική φράση με τέτοιον τρόπο ώστε να ταιριάζει στα δάκτυλά του και να μπορεί να την παίζει εύκολα. - Η δωδεκάφθογγη μουσική είναι πολύ ανώτερη από αυτήν της κλασικής περιόδου. (update 1: ) - Ο διάσημος μαέστρος Δημήτρης Μητρόπουλος όταν ήταν νέος ήθελε πολύ να γίνει μοναχός, αλλά όταν του είπαν ότι αν γινόταν μοναχός τότε θα απαγορευόταν να ασχολείται με τη μουσική, τελικά εγκατέλειψε την ιδέα και έγινε μουσικός. - Αυτοί που έχουν απόλυτο μουσικό αυτί μπορούν να γράψουν μουσική πιο εύκολα. (update 2: ) - Οι περισσότεροι διάσημοι συνθέτες της ιστορίας ζούσαν άνετα και μόνον από τη μουσική που έγραφαν. - Αν έχεις πιει έστω και λίγο, παίζεις καλύτερη μουσική. - Μπορείς να γράψεις καλή μουσική μόνο με το ταλέντο, χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις τεχνικής. - Δεξιοτεχνία είναι να παίζεις πολύ γρήγορα χωρίς να κάνεις λάθη.
 4. Ένα άλλο που σκέφτηκα είναι αυτό εδώ, πάντως κάνει 385€ αλλά όσοι το έχουν πάρει είναι ευχαριστημένοι. https://www.thomann.de/gr/thomann_sp_5600.htm
 5. John Tzinieris

  Great Hopes: Brutality

  "Great Hopes: Brutality" is a track of electronic music. It was created using synthesizer sounds and was written in 2007. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 6. John Tzinieris

  Great Hopes: Reinforcements

  Όχι, όχι.. Philip J. Lang (17 April 1911, in New York – 22 February 1986, in Branford, Connecticut) was an American musical arranger, orchestrator and composer of band music, as well as a musical educator. Η ενορχήστρωση μπάντας είναι αρκετά πιο εύκολη από την ενορχήστρωση κλασικής ορχήστρας αλλά έχει κι αυτή τα κόλπα της..
 7. John Tzinieris

  Great Hopes: Reinforcements

  Έχουμε, έχουμε! Και να λείπει κάτι, αυτήν την εποχή ρίχνω μια καλή ματιά στο βιβλίο του Λανγκ για ενορχήστρωση Μπάντας.
 8. John Tzinieris

  Great Hopes: Reinforcements

  Σε οποιαδήποτε σύνθεση μπορείς λίγο-πολύ να αλλάξεις ενορχήστρωση, αλλά το θέμα συνήθως είναι αν αξίζει τον κόπο, βέβαια..
 9. John Tzinieris

  Great Hopes: Reinforcements

  Καλή ιδέα, δεν το είχα σκεφτεί!
 10. John Tzinieris

  dimsonic - improvised acoustic

  Για αυτοσχεδιασμός μια χαρά μου φαίνεται..
 11. Σύμφωνοι, αλλά ο D'Ailleurs από Πολωνία (όπως γράφει σε προηγούμενη σελίδα) κι εγώ (μέσα στον Ιούλιο) από Γερμανία δεν είχαμε καμία σοβαρή καθυστέρηση, άρα μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την οργάνωση των Γάλλων.. Μπορεί να έχει παίξει ρόλο και η χρονική περίοδος της καραντίνας, όμως, αν υπάρχουν μεγάλες ουρές γιατί το δικό μας ήρθε σχεδόν κανονικά;
 12. Περίεργα Συμπτώματα! 1. Εγώ θα δοκίμαζα πρώτα καμιά επανεκκίνηση της εφαρμογής. 2. Μετά του Λειτουργικού. 3. Μετά θα δοκίμαζα να κάνω τις ίδιες λειτουργίες σε άλλο project που θυμόμουνα ότι δουλεύει ΟΚ. 4. Έπειτα θα έριχνα μια καλή ματιά στον κατάλογο που περιμένω να βγουν τα αρχεία που έχουν πρόβλημα. Μήπως υπάρχει κάτι εκεί που δημιουργεί οποιοδήποτε πρόβλημα; 5. Μετά πάμε σε κατά λάθος αλλαγή των ρυθμίσεων της εφαρμογής που έδεσε το πρόγραμμα κόμπο 6. Ή σε εσωτερικό πρόβλημα της εφαρμογής => επανεγκατάσταση με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.. 7. Πριν την επανεγκατάσταση θα έριχνα μια τελευταία ματιά στο internet μήπως κάποιος έχει πάθει ακριβώς το ίδιο και έχει βρεθεί κάποια καλύτερη λύση.. 8. Υπάρχουν και πιο κουφές εξηγήσεις => σβυσμένα αρχεία dll της εφαρμογής για μυστήριο λόγο. 9. Ή άλλη εφαρμογή που δημιουργεί συγκεκριμένα προβλήματα και τρέχει ταυτόχρονα στο Λειτουργικό. 10. Λόγω του μηνύματος "Unexpected Error" πάντως, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να θέλει επανεγκατάσταση, γιατί όταν γράφει κάποιος προγράμματα ελέγχει πάντα αρκετές από τις παραπάνω περιπτώσεις.. Ο δεκάλογος του ξερόλα
 13. John Tzinieris

  Great Hopes: Reinforcements

  "Great Hopes: Reinforcements" is a track of music for orchestra. It was created using brass sounds and was finished in 2007. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 14. Άμα είναι έτσι με την τράπεζα και πάρεις πίσω τα λεφτά, όλα είναι ΟΚ..
 15. Ρε θηρίο, δεν ξέρεις Γαλλικά και πήγες και έκανες παραγγελία από Γαλλικό κατάστημα; Αυτά είναι επικίνδυνες αποστολές... Το έχω κάνει κι εγώ από το γερμανικό amazon - τότε το google translate δεν ήταν και πολύ αξιόπιστο και μέχρι να έρθει το πακέτο σπίτι είχα κάποιες αμφιβολίες..
 16. ΜΑΛΙΣΤΑ! Φαίνεται ότι ενώ έχει πολλαπλασιαστεί η κίνηση σε πακέτα-δέματα κλπ. του διαδικτυακού εμπορίου επειδή ο κόσμος είναι "μέσα", παράλληλα έχει λιγοστέψει και ο αριθμός των εργαζομένων που δουλεύει σε όλη τη διαδρομή του πακέτου από το μαγαζί μέχρι την πόρτα. Άρα ==> πολύ μεγάλη καθυστέρηση.. Το παραδέχονται και οι ίδιοι ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα. Λογικά τα ίδια γίνονται παντού μέσες-άκρες. Το ίδιο μάλλον θα πάθω κι εγώ που παρήγγειλα πρόσφατα κάτι από thomann.de. Αν έχει εμπειρία κάποιος τώρα τελευταία ας τη γράψει να δούμε κι εμείς.. Πάντως το μαγαζί δεν έχει σπουδαίο reputation και ίσως έπρεπε να το έχεις αποφύγει από την αρχή..
 17. John Tzinieris

  Musical Moments no. 3

  Musical Moments no. 3 is a track of piano music and was finished in 2006. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 18. Πολύ Ωραίο! Ατμοσφαιρικό! Σε βάζει στο κλίμα και με το παραπάνω. Υπάρχει μια κατάλληλη κλιμάκωση στην ένταση. (update: μπα, επιμένω σε αυτά που έγραψα την 1η φορά..)
 19. John Tzinieris

  Musical Moments no. 2

  Musical Moments no. 2 is a track of piano music and was finished in 2005. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 20. Αυτό το "Lalaland-Audio" που δεν έχει έτοιμο απολύτως τίποτα είναι όλα τα λεφτά!!!
 21. Ήταν ακριβό το Cubase SX2 στα ..νιάτα του. Η πλάκα είναι ότι και τότε που το πήρα είχα κάνει crosstrade με το Sonar! Αρκετά χρήματα όμως και τότε.. (αντί για crosstrade είχα γράψει crossfade )
 22. Γκάφα λέμε! Έχετε δίκιο! Τελικά είναι λίστα με κουμπιά που τα πατάς (είχε και ένα "Please Choose" επάνω). Ισχύει το 292€ / δε συμφέρει..
 23. Ωπα! Με 36€ μόνο πηγαίνω από το αρχαίο Cubase SX2 στο μοντέρνο Cubase Pro 10.5! Και έχω 25 μέρες να το σκεφτώ! Μπράβο dimsonic! update: δεν παίζει, δυστυχώς.. βλέπε παρακάτω!
 24. Τι θα έκανα εγώ: - Παίρνω τηλέφωνο στη γραμματεία, ρωτάω ότι μπορούν να μου απαντήσουν από τα παραπάνω που θέλω να μάθω (χύμα: μη φοβάσαι, άμα πέσεις σε φιλότιμο υπάλληλο μπορεί να σου πει δεκάδες πράγματα!) + αν υπάρχει σύλλογος αποφοίτων (ή και φοιτητών ακόμη) ή κάτι παρεμφερές.. Από τους απόφοιτους θα μάθεις αν υπάρχει πραγματικά επαγγελματική αποκατάσταση και αν αξίζει η σχολή τα 5 χρόνια και τα έξοδα και την προσπάθεια.. - Αν δεν υπάρχει σύλλογος αποφοίτων, ζήτα κάποιο τηλέφωνο κάποιου (ακόμη και καθηγητή ή κάποιου που να δουλεύει εκεί και να έχει γνώση του θέματος) που να μπορεί να σου πει λεπτομέρειες επαγγελματικών δικαιωμάτων κλπ. αλλά να είναι κοντά και στην πραγματικότητα της αγοράς.. Διάφορες λεπτομέρειες της φοιτητικής ζωής εκεί μπορεί να είναι θετικές ή όχι, αλλά τεράστια σημασία έχει τι θα κάνεις όταν τελειώσεις τις σπουδές και τι δυνατότητες υπάρχουν για επαγγελματική αποκατάσταση.. Αν κάποιος από εδώ μέσα έχει γνωστό απόφοιτο του τμήματος μπορεί κι αυτός να γράψει κάτι χρήσιμο.. Καλή συνέχεια! (update) ΕΥΡΗΚΑ. https://www.facebook.com/MousikiOmadaMTA
 25. Αρέσουν σε κανέναν εδώ μέσα οι "The Moon in June";
×
×
 • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Κανονισμοί της σελίδας.