Jump to content

John Tzinieris

Members
 • Content Count

  305
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by John Tzinieris

 1. Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχουν και αρκετά καινούργια αλλά είναι έτοιμα στο περίπου.. Μέχρι να τα τελειώσω όπως πρέπει, ξεκινάω κάτι άλλο και τελικά μένουν πίσω.. Έχεις δίκιο, αλλά το κείμενο είναι αντιγραφή από το soundcloud. Θέλω να γράψω πιο πλήρη περιγραφή κάποια στιγμή (να έχει και κάποια τεχνικά μέσα - ιστορία του πώς γράφτηκε κλπ.), αλλά μένει τελικά κι αυτό πίσω.. Ευχαριστώ για την παρατήρηση!
 2. "Favorite Landscapes: The Refineries At Night" is a track of electronic music. It could very well be a sountrack. It was created using synthesizer sounds and was written in 2009. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 3. "Dark Days: Triumph Conquest No 3" is a track of cinema music. It was created using organ sounds and was finished in 2010. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 4. "Dark Days: Triumph Conquest No 2" is a track of cinema music. It was created using organ sounds and was finished in 2010. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 5. Η παραγωγή θυμίζει έντονα Φοίβο (Τασσόπουλο) πάντως..
 6. Μ'αρέσει που θεωρώ ότι έχω και πολλά CD στο σπίτι μου.. Ούτε καν πλησιάζουν τα 1.000 όλα μαζί.. Μην πω τα 500.. Όχι, αυτή τη φορά δεν θα ρωτήσω κανέναν πώς χωράνε μέσα στο σπίτι του!..
 7. Όχι, όχι, καμία σχέση..
 8. "Dark Days: Triumph Conquest No 1" is a track of cinema music. It was created using organ sounds and was finished in 2009. If you like this track, you may visit my website and download 8 hours of FREE John Tzinieris music: www.johntzinieris.com Enjoy the music!
 9. Μήπως είναι πιο βολικό η λίστα με τα τελευταία θέματα να είναι στην αρχική σελίδα και να μην χρειάζεται να πατήσεις πρώτα σε κάποιο thread για να τη δεις. Όπως ήταν μέχρι χτες δηλαδή με τα 4 τελευταία θέματα που ήταν στα αριστερά της σελίδας..
 10. @LK: παρωχημένο δεν το λες ακριβώς το CD, πρακτικό δεν είναι πάντως από τη στιγμή που υπάρχουν όλες αυτές οι ευκολίες στον υπολογιστή.. @dimsonic: πού βρίσκετε χώρο για όλα αυτά! Εγώ τα VCR-CD-DVD-και-δεν-συμμαζεύεται-Players τα έχω όλα μαζί στην άκρη και πάλι με ενοχλεί κάπως ο χώρος που πιάνουνε.. Λυπάμαι βέβαια τα λεφτά που είχα δώσει και δεν τα αγγίζω..
 11. C'mon. Με τίποτα! Εκτός αν το κασετόφωνο είναι σούπερ-αστέρι και το CD από το φθηνό ράφι των Jumbo!
 12. Είχα γράψει - αρκετές φορές πάνω στα ίδια σημεία της κασέτας! - ποπ τραγούδια από τον Κλικ FM και είχα φτιάξει κάτι σαν προγραμματάκι. Το είχα κάνει με 2-3 κασέτες normal (δεκαετία '90). Τις είχα λιώσει στο παίξιμο αυτές τις κασέτες γιατί μου άρεσαν πολύ τα συγκεκριμένα τραγούδια! Ακουγόντουσαν σαν CD; Σίγουρα όχι, αλλά τί πειράζει;
 13. Συμφωνώ πάντως με τα περί διαδικασίας: - Το διαδίκτυο το απόλαυσα περισσότερο στη ζωή μου όταν είχα PSTN και πήγαινε με KB/sec. Τώρα που πηγαίνει 100 φορές πιο γρήγορα το έχω βαρεθεί.. - Τα παιχνίδια στον Η/Υ που μου άρεσαν περισσότερο είναι εδώ και 15 χρόνια τεχνολογικά ξεπερασμένα. Ξεκίνησα με Oric Atmos τη δεκαετία 80. - Τις πιο απολαυστικές ακροάσεις μουσικής τις έχω κάνει από Sony Walkman. Τα CD που έχω αγοράσει δεν τα έχω ακούσει και πάρα πολύ (χρόνος υπήρχε). ... και πάει λέγοντας ... ΥΓ Η ακρίβεια της κυματομορφής που χρειάζεται έχει κάποια χαλαρή σχέση με το είδος της μουσικής.. Αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό βέβαια.. Ηλεκτρονική ποπ άκουγα από κασέτα και γούσταρα. Κλασική από κασέτα - όταν ξέρεις τον ήχο του CD - πολύ δυσκολότερα..
 14. Πάντως όσες κασέτες (αγορασμένες) έχω ακούγονται πολύ πιο "θολές" από τα αντίστοιχο CD - στην κλασική μουσική η διαφορά είναι ίσως ακόμη μεγαλύτερη.. Προσοχή: δε σημαίνει ότι δεν μου άρεσαν οι κασέτες όταν τις άκουγα.. Το μυαλό μας προσαρμόζεται στο περιεχόμενο και απολαμβάνει τη μουσική έτσι κι αλλιώς.. Πάντως οι κασέτες που άκουγα την τελευταία εποχή περισσότερο ήταν γραμμένες από ραδιόφωνο και CD-player..
 15. Αυτό πήγα να γράψω πριν. Η κλασική μουσική ακούγεται ΤΈΛΕΙΑ στο CD. Μάλλον έχει σχέση με τη δυναμική περιοχή (πολύ σιγά-πολύ δυνατά-και στα 2 χρειάζεσαι τέλεια απόδοση ήχου).
 16. Παλιά τα είχα έτσι, αλλά τότε το internet ήταν πολύ πιο αργό.. Τώρα το download του ενός Gb είναι σχετικά απλή υπόθεση με DSL γραμμή. Έχω ανεβάσει κάμποσα κομμάτια πάντως σε soundcloud και youtube και έχω εκεί και το link για το zip file. Έτσι αν κάποιος θέλει να ακούσει περισσότερα μπορεί να το κατεβάσει. Δεν είναι κακή ιδέα αυτό πάντως.. Χώρο έχω.. Έχω σκεφτεί και μια σχετική ιδέα παρουσίασης μέσα στη σελίδα αλλά δεν το έχω φτιάξει ακόμα..
 17. Εννοείς είχες άλλη μορφή Η/Υ (π.χ. Macintosh) ή δεν είχες καθόλου υπολογιστή;
 18. Σχεδιάζω αναβάθμιση εδώ και καιρό.. Θα βάλω και 4o χρώμα! Για το άλλο έχεις δίκιο γιατί στέλνονται πάρα πολλά email, κι εγώ παίρνω με το παραμικρό..καλά έκανες. ΥΓ Τώρα που το ξανασκέφτομαι, μήπως είναι πολλά τα 3 διαφορετικά χρώματα που έχω;
 19. Αυτό που είπες με την κιθάρα μου θυμίζει την ιστορία με κάποιον που οδηγούσε όλη τη μέρα επαγγελματικά νταλίκα και μετά όταν γύριζε στο σπίτι του δυσκολευόταν να παρκάρει το .. Smart που είχε.. Νομίζω ότι όλα είναι στο μυαλό.. Πλάκα-πλάκα, εγώ έχω τα AoE 1 και 2. Έχω όμως και το Empire Earth Το MAME δεν σ'αρέσει που έχει και ποικιλία;
 20. Μπα, τα CD εγώ τα έχω (ε, δεν πιάνουν και τόσο χώρο όσο οι δίσκοι σου) αλλά ακόμη και τα CD με τις υποψηφιότητες για Grammy που ήταν και τα τελευταία που έχω ποτέ αγοράσει, τα έκανα rip στο σκληρό και από εκεί τα άκουσα.. Spotify με συνδρομή, έτσι;
 21. Από προσωπική εμπειρία: Μια μέρα θα σου τη "δώσει" και θα πιάσεις την ηλεκτρική κιθάρα και δε θα θες να σταματήσεις.. Δεν έχω ηλεκτρική αλλά το έχω πάθει με άλλα μουσικά όργανα..
 22. Και η πλάκα, βέβαια, είναι ότι όλοι εδώ μέσα έχουμε μεγάλες δισκοθήκες και τελικά ακούμε μόνο από ... youtube.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Guidelines