Προς το περιεχόμενο

Gagarin

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    3
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Μπάσο
  • Gear List
    Squier VM Jazz Bass
  • Day job
    Γιατρός
  • Τόπος
    Δράμα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Gagarin

0

Φήμη

  1. Καλησπέρα και συγγνώμη που χαλάω το θέμα αλλα είναι σχετική η ερωτηση... Αρχαριος και εγω απο αρχες Οκτωβριου αρχίζω μαθηματα ηλεκτρικου μπάσου... Είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ασχετος με το μπασο..ψαχνω να βρω κατι που θα μου κάτσει καλα στο χερι (δεν εχω δοκιμάσει απο κοντα κατι) και ειμαι μεταξυ του ibanez gsr200 και Squier VM Jazz bass... Απο οτι καταλαβα εχουν και τα δυο λεπτα μπρατσα και ειναι αρκετα "ευκολα" για αρχαριο οπως ειμαι εγω... Τι μου προτείνετε; Ευχαριστω!!!
  2. Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές!!! Το μπατζετ είναι 150-200€ νομίζω είναι αρκετό για έναν ενισχυτή που θέλω... Κοιτάω προς Fender 25w κ μετά σε πιο ακριβό για orange,ampeg,marshall.
  3. Καλημέρα φίλοι μου κ καλο μήνα!!! Αρχικά να σας συγχαρώ για τον καταπληκτικό ιστότοπο που έχετε δημιουργήσει και για το πλούσιο υλικό απόψεων /γνώσεων που δίνεται!!! Στο θέμα μου τώρα... Αρχικά να πω ότι είμαι νέος στον χώρο( δεν έχω ξεκινήσει καν μαθήματα) και μετά από αρκετό ψάξιμο σε ελληνικά και ξένα φόρουμ / σάιτ κατέληξα στην επιλογή μπασου ενός squier vm jazz... Τώρα είμαι στην αναζητηση ενός ενισχυτή. Να πω ότι με ενδιαφέρει ένας ενισχυτής εύκολος στην μετακίνηση και να είναι αυστηρά κ μόνο για δωμάτιο / practice αφού τη περισσότερη ώρα θα έχω ακουστικά λόγω παιδιού... :) Αν μετέπειτα χρειαστεί να πάρω κάτι άλλο δεν υπάρχει θέμα αλλά για πολύ καιρό μην πω σχεδόν για πάντα θα είναι σε αυτή την φάση...Θέλω να μάθω μπασο για μένα κ για να ξεφεύγω τον ελεύθερο μου χρόνο!!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου