Προς το περιεχόμενο

kostas_silver

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    10
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Θεσσαλονικη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή kostas_silver

0

Φήμη

  1. Ηταν να τον αγορασω πριν κανα 3μηνο αλλα τελικα δεν εκατσε λογω οικονομικης δυσκοιλιοτητας! Τον εχω ψαξει πολυ παντως και ο ενισχυτης οργωνει. Πολλοι λενε πως ειναι τεραστιος για 1χ12 αλλα αυτοι που ξερουν και τον εχουν ακουσει ειναι για να ακουγεται "μεγαλος" και να αποδιδει πολυ bottom end. Ξερω πως ειναι made in china ομως τα λεφτα ειναι λιγα και στην τελικη σχεδον ολα εκει φτιαχνονται. Επεισης ειχα εναν Peavey Windsor 100watt made in china που αντεξε απο διακοπες ρευματος μεχρι βροχη και στουκαρισματα στην μεταφορα και δεν καταλαβε τιποτα.
  2. Για αυτο σου λεω ψαξου :) Να τωρα ας πουμε εγω ειχα ακουσει καλα λογια για τον τυπο αλλα μου λες δεν εκανε και τοσο καλη δουλεια :) Παντως ασχετα με το που θα την πας εχω να πω το εξης...!! 1ον) Παιζει το οργανο να μην ειναι στημενο για τετοια set-up. Θελώ να πω πως, σε ολα τα οργανα γινεται να τις χαμηλωσεις παρα πολυ αλλα για να τις πας ΤΕΖΑ χαμηλα υπαρχει η πιθανοτητα να μην μπορει το οργανο, κατι που φυσικα δεν σημαινει πως δεν ειναι καλο :) Απλως εχει αλλο κοψιμο. Οποτε να περιμενεις και την πιθανοτητα να αρχισουν ολοι οι μαστορες τα δικα τους " γιατι να το κανεις?" "το οργανο θελει κι αλλα πραγματα να γινουν για να παιξει ετσι" κτλ κτλ κτλ κτλ 2ον) Δεν ξερω για ποσο τασταρισμα μιλας αλλα η Ibanez μου εχει τεζα χαμηλα τις χορδες (Satriani style) και οσοι την πιανουν στα χερια τους τασταρει :D Μονο στα δικα μου δαχτυλα ανταποκρινεται σωστα. Οχι επειδη ειμαι κανενας παιχταρας απλως εχω μαθει να παιζω με χαμηλο action. Τωρα βεβαια εσενα μπορει να παρα-τασταρει οποτε σταματαω εδω :)
  3. Εχω μια Ibanez JS1000 με Edge Pro tremolo.Την πήγα πρόσφατα για σερβις και μου την επέστρεψαν σεταριστμένη οπως να ναι.Δεν συμβαίνει πρώτη φορά καθώς και τις άλλες φορές έγινε το ίδιο.Πάντα παω να τους εξηγήσω πως λειτουργεί το Edge Pro και όλοι με διακόπτουν και μου λένε πως ξέρουν. Υπάρχει κάποιος σοβαρός τεχνικός που να ξέρει τι κάνει?Να γνωρίζει απο Ibanez??
  4. Εχω την 1000 που ειναι ακριβως το ιδιο οργανο με διαφορα εναν μαγνητη.Σιγουρα πληρωνεις το ονομα αλλα...η κιθαρα ειναι φανταστικη.Εμενα μου εκατσε γαντι.Φοβερο μανικι.Ισως απο τα πιο ανετα της Ibanez.Ειναι μικροκαμωμενη αλλα δεν ακουγεται καθολου μικρη.Προσωπικα μου ακουγονταν καλυτερα απο την Stratocaster του δασκαλου μου (μη με βρισετε ξερω τι θα πει Stratocaster αλλα εχω και μια προσωπικη γνωμη).Παχυς ηχος, βγαζει αρμονικες παντου, καθαρα ηλεκτρικα.Δεν μετανιωσα που την αγορασα.Δεν θα σε ζαλισω με τεχνικα χαρακτηριστικα αφου λογικα την εχεις ψαξει.Απλως θα σου λεγα να παρεις την 1000 γιατι εχει αρκετη διαφορα στα λεφτα για ενα μαγνητη διαφορα. Βεβαια οπως αναφερει και ο προηγουμενος...το προβλημα ειναι πως σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν φανταστικα οργανα και πρεπει να διαλεξεις προσεκτικα.Απλως εκει μεσα βρισκεται και η Ibanez JS (για μενα) :)
  5. Who me??? :? Δεν έχει τίποτα.... exei endiaferon pragmata
  6. Thanx!!! :D :o Check your e-mail ReCoC thanx για το Site πολυ γαματο
  7. Ευχαριστω ρε σεις, μου ανεβαζετε το ηθικο :D
  8. χμ πουστια... Εγω παντως θα το ψαξω κι αλλο Ευχαριστω παντως
  9. B.C Rich IronBird NJ Marshall 45 POD 2.0 (exei liwsei apo tin xrisi),(spernei) Laney 15 Axtech 15 Cry Baby Boss Compressor pedal Ibanez Distortion pedal (gia ton p...tso)
  10. Που μπορω να μαθω να κατασκευαζω οργανα?? Θελω να ασχοληθω σοβαρα αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα.Εξω εχω βρει αλλα εδω στο Ελλαντα τι γινεται??? :?: :?:
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου