Προς το περιεχόμενο

JM

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    42
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Τόπος
    Καβαλα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή JM

0

Φήμη

  1. Για να ξεκαθαριστει γιατι μπερδευτηκα με αυτα και διαφορα αλλα που διαβασα.. Στο dolphin πληρωνουμε την τιμη που λεει + κατι ψιλολογια απο την μετατροπη λιρας-ευρω, ή θα πρεπει να υπολογιζουμε εκ νεου την τιμη που δινει με το δικο μας 19% φπα?
  2. Χαιρετε.. Εδω και κανα μηνα περιπου υπολογιζω πανω κατω τι θα αγορασω τελικα απο το thomann και αυτη την εβδομαδα ηταν να κανω την παραγγελια.. Παραξενευτηκα ομως οταν ειδα καποια απο αυτα που θα αγοραζα να μην ειναι αμεσα διαθεσιμα με αποτελεσμα να πρεπει να καθυστερησω την παραγγελια για τον Δεκεμβριο.. Ενα αλλο που παρατηρησα πιο σημαντικο ειναι οτι σε αρκετα προιοντα οι τιμες εχουν ανεβει! Απο 10-25 euro σε προιοντα της ταξης των 80-250 euro.. Απ'οτι φαινεται με την αυξηση αυτη το συνολικο ποσο θα ανεβει κανα 50αρι euro παραπανω.. :-\ Εχετε παρατηρησει κατι αναλογο εσεις?
  3. Ο τυπος του mic clip ειναι "AT8466".. Ακομα δεν μπορω να το βρω.. Ρωτησα σε καποια μαγαζια στο εξωτερικο αλλα τα περισσοτερα δεν μου εχουν στειλει ακομα απαντηση και ενα αλλο μου ζητησε γυρω στα 25 δολλαρια για το clip + 55 μεταφορικα απο Αμερικη..(!) Αν οποιοσδηποτε το βρει πουθενα ή γνωριζει τπτ ας ενημερωσει..
  4. Χαιρετε! Λοιπον κοιταξτε πως εχει το θεμα.. Πηρα το συγκεκριμενο μικροφωνο Audio Technica AT2020 (ευκαιρια απο το ebay) και τωρα ψαχνω το "κλιψακι" για να το στηριξω πανω στην βαση.. Στην αρχη εψαχνα για shock mount αλλα ειδα τα περισσοτερα ειναι πιο ακριβα απ'οσο πηρα το μικροφωνο οποτε δεν θα ηθελα να δωσω τοσα λεφτα για shock mount. Αυτο που ψαχνω κυριως ειναι αυτο που παραθετω στην φωτογραφια.. Εε λοιπον, οπου και αν εχω ψαξει δεν το εχω βρει πουθενα να το πουλανε μονο του.. Οποιος μπορει να βοηθησει θα με σωσει! Ειναι λιγο τραγικο να παρω shock mount πιο ακριβα απ'οτι πηρα το μικροφωνο.. lol
  5. Τα BPM του κομματιου ειδες αν ειναι ιδια με τα BPM που εβαλες να παιξει το κομματι στο Ableton? Επισης παιζει ρολο νομιζω και ο αλγοριθμος που βαζεις για τα audio clips..
  6. Εχω ακριβως το ιδιο ζητημα με την καρτα μου.. (χρεωστικη στην Πειραιως).. Δεν ειχα χρονο να το ψαξω παραπανω αλλα αν βγαλεις ακρη φιλε nathanlyk κανε ενα ποστ εδω να μαθουμε και μεις.. :)
  7. Ευχαριστω πολυ παιδια για τις αμεσες απαντησεις.. Βρηκα τις περισσοτερες διευθυνσεις και τηλεφωνα.. Εχω ετοιμασει ενα cdακι που ξερω τα κομματια κ πως πρεπει να ακουγονται οποτε θα μου ειναι πιο ευκολο για τα αυτια μου.. Τα monitors οντως θελουν ψαξιμο κ οσο το δυνατον περισσοτερα λεφτα μαζεψει κανεις τοσο το καλυτερο.. Ευχαριστω κ παλι για την βοηθεια! :D
  8. Τα εχω βαλει στο ματι τα Tascam αλλα πιστευω καλυτερα ειναι να τα ακουσω πρωτα για να εχω καλυτερη αποψη.. Δεν ειναι απο τα πραγματα που παιρνεις "γουρουνι στο σακι".. :P Ελινα, Bon Studio κτλ αν παω θα μπορω να ακουσω αραγε? Θα παω και απο Νακα μια βολτα.. Για πειτε ρε παιδες.. Κατεβαινω αυριο το πρωι..
  9. Hello! Ηρθε η στιγμη να αγορασω ενα ζευγαρι monitors (γυρω στα 300 euro) και επειδη θα κατεβω Αθηνα την σε 2 μερες θελω να μου πει καποιος που γνωριζει τα μαγαζια στην Αθηνα που μπορω να παω να ακουσω monitors για να παρω μια εστω μικρη γευση.. Κατι σε Tascam, M Audio, Yamaha, KRK, Samson, Genelec, Alesis, Roland, Tannoy κτλ.. Γενικα θελω να ακουσω οσο πιο πολλα monitors πριν καταληξω.. Εκανα ενα search αλλα δεν βρηκα καποιο παρομοιο θεμα.. Sorry αν εχει αναφερθει παλαιοτερα κ δεν το ειδα.. Αν ειναι ευκολο να μου πειτε ονοματα μαγαζιων κ διευθυνσεις θα ημουν ευγνωμων! Thanx!
  10. Χεχεχε.. Οχι σε ραφια δισκοπολειων λιγο δυσκολα.. Αλλα επειδη γραφω ηλεκτρονικη μουσικη ειναι κατα καποιο τροπο πιο ευκολο να το κυκλοφορησει καποιο label σε digital stores.. Απλα το ειπα γιατι τωρα ειμαι στη φαση που στηνω το κομματι και ηθελα να ακουσω μερικες γνωμες παραπανω.. Δεν θελω να στησω το κομματι και μετα να καθομαι να αλλαζω ολη την γραμμη του pad..
  11. Το ειπα γιατι οταν το τελειωσω λογικα θα το στειλω σε labels για ενδεχομενη κυκλοφορια και δεν θελω να εχω "μπλεξιματα" τετοιου ειδους.. Ακουγονται διαφορα κατα καιρους..
  12. Καλημερα/Καλησπερα φορουμιτες! Πριν λιγο καιρο εγραψα ενα κομματι χωρις να το εχω τελειωσει ακομα.. Ειχε ερθει ενα φιλαρακι μου και του εβαλα να το ακουσει να μου πει την γνωμη του.. Το ακουει κ μου λεει οτι κατι του θυμιζει, κατι του θυμιζει.. Τελικα βρηκε οτι το pad που παιζει στο δικο μου κομματι ειναι αρκετα ομοιο με τα strings ενος παλιου κομματιου απο Joy Division.. Σ'αυτο το σημειο επαθα πλακα.. Το συγκεκριμενο κομματι δεν το ηξερα καθολου οποτε ψαξαμε στο ιντερνετ για να ακουσουμε sample για να βεβαιωθουμε οτι οντως μοιαζει.. Τελικα οντως πατανε 90% στις ιδιες νοτες και γενικα μοιαζουνε σε μεγαλο βαθμο.. Βρισκομαι σε διλημμα τωρα.. Τι να κανω? Να αλλαξω τελειως το pad μου για να μην θεωρηθει "κλεψια" ή να το κρατησω ως εχει? (Κ πως να αποδειξω οτι οντως δεν υφισταται ενδεχομενο κλεψιας κιολας).. Η φαση ειναι οτι δεν το ηξερα καν το τραγουδι ωστε να με επηρεασει να βγαλω ιδιο ή παροιμοιο pad.. Γενικα παντως η δομη των δυο κομματιων ειναι τελειως διαφορετικη.. Απλα τυχαινει να ειναι ομοιο μονο στο μερος του pad.. Θα ηθελα πολυ να ακουσω την αποψη σας..
  13. Δεν ξερω αν ταιριαζει με το συγκεκριμενο τοπικ αλλα θα ηθελα ριξω μια ιδεα περα απο το "συμαζεμα".. Να μπορουμε να βαλουμε στο profile μας καποιες πληροφοριες οπως: τι εξοπλισμο εχουμε, τι daw χρησιμοποιουμε, και γενικοτερα τα εργαλεια με τα οποια δουλευουμε.. Ετσι ωστε να μπορει καποιος να κανει ενα search για κατι που τον ενδιαφερει (μια καρτα ηχου πχ) και να επικοινωνησει αμεσα με καποιον που εχει την ιδια για καποιες πληροφοριες που μονο ενας "κατοχος" μπορει να γνωριζει καλυτερα. Για παραδειγμα, οταν ηταν να παρω καρτα ηχου ειχα ψαξει και βρηκα μελη που ειχαν την καρτα που ελεγα να αγορασω και μου εδωσαν καποιες πληροφοριες που δεν τις ειχα διαβασει μεσα στο φορουμ. Τεσπα, δεν ξερω αν ταιριαζει με το ολο θεμα.. Μια ιδεα εριξα.. :P
  14. "Μυριζε" η δουλεια απο την αρχη.. Αφαιρεσα κ γω το λινκ απο το πρωτο ποστ μου.. Οποτε ας μεινει το τοπικ ως εχει, για να μην την πατησει κανας αλλος και χασει τζαμπα λεφτα.. ;)
  15. Σημερα μου εστειλε ενας φιλος μου το λινκ αυτο και εμεινα με την απορια.. Οι τιμες του ειναι αρκετα χαμηλες και μερικες φορες κατω του μισης "μεσης" τιμης κ με παρεξενεψε.. Το ξερει κανεις το online shop αυτο? Οποιος εχει πληροφοριες ας μας πει.. Τουλαχιστον να βγουμε και απο την περιεργεια.. :P
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου