Προς το περιεχόμενο

Zanxion

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    76
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Bio

  • Mojo
    Κιθάρα
  • Gear List
    Ibanez S621QM, Fender Mustang II (v1)
  • Day job
    Κακομοίρης προγραμματιστής αναλυτης Η/Υ
  • Τόπος
    Αθήνα

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

683 προβολές προφίλ

Συμμετοχή Zanxion

16

Φήμη

  1. Σας ευχαριστώ παιδιά! Σίγουρα θα πάω για δευτερη γνώμη. Έχω φρικάρει που δεν μπορώ να κάνω ουσιαστικά τίποτα! Πολύ πιθανό γιατί περνώ τουλάχιστον 10ωρο μπροστα στον υπολογιστή!
  2. Το απλό μούδιασμα στα χέρια εξελίχθηκε σε σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα με επώδυνα προβλήματα. Ο ορθοπεδικός με πάει για εγχείρηση στο δεξί χέρι και σε δεύτερο χρόνο στο αριστερό. Είχα κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Μετά από πόσο καιρό θα μπορέσω να ξαναπιάσω κιθάρα στα χέρια. Είναι και η δουλειά (προγραμματιστής, αλλά Rock hard, ride free πάνω απ' όλα!
  3. Όλοι γνωρίζουμε τις Gibson. Θέλω τόσο πολύ μια που παραλίγο να τσακώσω αυτή. Ουπς! Έψαχνα για τι στο καλό είναι αυτή και το γουγλε μου φέρνει αυτόν εδώ
  4. Αν έχει ο υπολογιστής σου esata θα σε βόλευε ένας αντάπτορας firewire σε esata.
  5. Στην αρχή το πήρα για τσέλο! (πάλι ντεκάφ μου βάλανε!)
  6. Από τη μιά... Go with the flow. Αλλά από την άλλη... Dead fish go with the flow.
  7. Καταπληκτική σειρά! Μ' άρεσε τόσο που δεν είδα ούτε καν το τρέιλερ! Πέρα από τη πλάκα, ποτέ δεν συμπάθησα τα πολυμασημένα τύπου season-1-2-3-...n! Το πολύ το κυρ' ελέησον... Κι εγώ βαριέμαι πολύ γρήγορα. Βάλε και τον εμπορικό ντόρο που έπεσε πάνω του, το κούρασε τόσο που έσβησε και τη τελευταία μου επιθυμία να δω προς τι όλος ο ντόρος.
  8. Μ' έστειλες τώρα αδιάβαστο ανεπιστρεπτί; Κάτσε να βρω πρώτα τι είναι το divebomb και τι το detuning!
  9. Αστρονομία και ποδήλατο. Ειδικά όταν έχω τσαντίλες, το δεύτερο με πολλά χιλιόμετρα.
  10. Το πέτυχα (σχεδόν) τελικά. Θέλει πολύ δύναμη, κι έχει αρκετό χώρο η χορδή πριν ακουμπήσει το καπάκι του truss rod. Μου φαίνεται αδύνατο όμως να το εκτελέσω συγχρονισμένα και στο επίπεδο που απαιτεί το παίξιμο. Θα το αφήσω προς το παρόν και θα επανέλθω στο μέλλον με περισσότερο δυνατά δάχτυλα.
  11. Είναι αυτή εδώ: Είναι όμως τόσο σκληρά κει πάνω που μου φαίνεται πως όσο και να το πατήσω δεν αλλάζει τίποτα.
  12. Έτσι είναι το Nut και στη δική μου. Πόση δύναμη θέλει για ν' ακουστεί η αλλαγή στον ήχο; Όχι τίποτ' άλλο φοβάμαι μην τα άγαρμπα χέρια μου τα κάνουν μαντάρα.
  13. Αυτό το φρόντισε το άγχος! Να και κάτι τζάμπα!
  14. Όχι, είναι το σύνηθες χωρίς τίποτα ιδιαίτερο.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου