Προς το περιεχόμενο

Cain90

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    5
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή Cain90

0

Φήμη

  1. Δεν τα πάω καλά με τις ορολογίες συγνώμη. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ηλεκτρικό πιάνο, midi controller ή master αφού θα επιλέξω αυτό με το καλύτερο κλαβιε.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Παίζω αρκετά χρόνια κλασσική σε ακουστικά πιάνα (κυρίως σε όρθια) όμως πρόσφατα έχω μετακομίσει σε διαμέρισμα και δεν γίνεται προς το παρόν να φέρω το πιάνο μου. Για αυτόν τον λόγο αποφάσισα να αγοράσω κάποιο ποιοτικό ηλεκτρονικό. Βέβαια είμαι αρκετά διστακτικός.. μιας και έχω απογοητευθεί στο παρελθόν από τα ηλεκτρονικά πιάνα. Κυρίως λόγο του "ψεύτικου" κλαβιέ και της "άθλιας" καθυστέρησης αν χρησιμοποιούσα MIDI + VST. Να σημειώσω εδώ όμως ότι ποτέ δεν δοκίμασα κάποιο high-end. Το ανώτερο που είχα ήταν ένα Kurzweil PC88X. Κάπου εδώ χρειάζομαι συμβουλή από εσάς που έχετε δοκιμάσει κάποιο αυτά ή παρόμοιας κλάσης ηλεκτρικά διότι στην περιοχή μου είναι δύσκολο να τα βρω και να τα δοκιμάσω (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το πάρω στα τυφλά). Συγκεκριμένα, το κλαβιέ τους είναι αρκετά παρόμοιο με ενός ακουστικού; Πιστεύετε ότι θα αντιμετωπίσω πρόβλημα με γρήγορα κομμάτια και με προχωρημένες τεχνικές όπως οι μπαλάντες του Chopin σε κάποιο από αυτά; Αν τελικά επιλέξω κάποιο midi controller, θα καταφέρω να μειώσω το latency σε <6ms; (Έχω σχετικά καλό PC i7,12GB RAM, Scarlett 2i4 1st Gen). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου