Προς το περιεχόμενο

Liliana

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    7
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Πρόσφατοι επισκέπτες προφιλ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Συμμετοχή Liliana

0

Φήμη

  1. έχω ένα ipad 2 (φαντάζομαι μας είναι άχρηστο στην προκειμένη) και ένα hp pavilion 500.
  2. Σταύρο, να προσθέσω ότι στο κομμάτι της παραγωγής υπάρχει ένας φίλος που θα την κάνει σε ότι και να ηχογραφήσω/ολοκληρώσω, αλλά βρίσκεται και θα βρίσκεται Σκωτία, οπότε δεν μπορεί να με κατευθύνει, θα κάνει ότι κάνει εξ αποστάσεως και αφού ολοκληρώσω κάποια πράγματα.το λέω γιατί δεν ξέρω κατά πόσο παίζει ρόλο σε αυτά που συζητάτε για το arranger, το workstation και τις λοιπές επιλογές. Εκείνος θα μπορεί να προσθέσει χίλια δυο πράγματα από εφέ κλπ. Βασικά εμένα το πρόβλημα μου με το DAW είναι η εξοικείωση με το περιβάλλον και τα εργαλεία του, μόνο με youtube tutorials γίνεται αυτό; Διότι χωρίς μπούσουλα ή οργανωμένο περιβάλλον εκμάθησης, δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να το προχωρήσω ως αυτοδίδακτη.
  3. Κοίτα να δεις, δεν βιάζομαι, έχω πράγματι λίγο διαθέσιμο χρόνο σε καθημερινή βάση, οπότε εκ των πραγμάτων δεν περιμένω θεαματική εξέλιξη, θέλω να το οργανώσω σε βάθος χρόνου. Αποτρεπτικά σε αυτή τη βάση μπορεί να λειτουργήσει το να χαωθώ με κάτι υπερ-πολύπλοκο και απλώς να το παρατήσω ή να το παρκάρω, αν κολλήσω κάπου. Αυτό εννοούσα.
  4. Με υπολογιστή έχω πολύ καλή σχέση, αλλά με word, excel και τα τοιάυτα. Από DAW δεν σκαμπάζω. Σκέψου ότι το garage band που κατέβασα, δεν το καταλάβαινα. Αυτή ήταν και η δική μου αρχική σκέψη, να προσπαθήσω με πρόγραμμα και να μην ασχοληθώ με live ήχο. Ωστόσο αν δεν υπάρχει ένας τουλάχιστον άνθρωπος να μου δείξει κάτι βασικό, δεν ξέρω πως θα το προχωρήσω γιατί δεν έχω να διαθέσω και απεριόριστο χρόνο. Τι προτείνεις από πρόγραμμα που να είναι όσο πιο κατανοητό ; και τι midi controller; Ευχαριστώ.
  5. Σωστά τα λες, το είχα υπόψη μου ότι το budget είναι τραγικά χαμηλό. Από αυτά που προτείνεις, ξεχωρίζεις μήπως κάποιο μοντέλο για dream pop ; To Korg Kross 2-61 προσφέρεται; Nαι, θα πάω να τα δω, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω αν στη φάση που βρίσκομαι θα μπορώ να κρίνω.
  6. Καλησπέρα, Δεν έχω αγγίξει synthesizer ποτέ, αλλά παίζω πιάνο 20 χρόνια και σκέφτομαι πολύ σοβαρά μια σειρά μουσικών συνθέσεων και στίχων dream pop αισθητικής που έχω ολοκληρώσει τα τελευταία χρόνια, να τα μεταφέρω σε synth για να τα δουλέψω εκεί . Τι προτείνετε; Ψάχνω κάτι που να υπάρχει στην ελληνική αγορά και να μην κοστίζει μια περιουσία , max 400 ευρώ σκέφτομαι για αρχή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου