Προς το περιεχόμενο

pixies

Μέλος
  • Αναρτήσεις

    85
  • Μέλος από

  • Τελευταία επίσκεψη

Συμμετοχή pixies

0

Φήμη

  1. μπερδευτηκα λιγο... ??? το καμπινγκ που πηγε ο fuZZed και ο FatalV ειναι αυτο στην περισσα?
  2. einai sxoli gia atoma me ptuxio. krataei 2,5 xronia,pairnei 200 apo tous 1500 pou dinoun kai upotithetai oti oi apofoitoi einai perizititoi. oi exetaseis einai teleiws palouki,kamia sxesi me asep(mia k oi apofoitoi diorizontai amesws)
  3. Ποσο καλη ειναι? κατα ποσο αν μπεις,βγεις,καταλαβεις 1-2 πραγματα και πιασεις δουλεια εχεις το κεφαλι σου ησυχο απο κει κ περα? εχω ολη την καλη διαθεση να χασω ενα χρονο απτη ζωη μου και να δωσω αλλα ο πατερας μου φανατικος εχθρος του δημοσιου και καθε τι κομματικου προτιμαει μεταπτυχιακο για να μην ''εχω τον καθε μαλακα πανω απτο κεφαλι μου'' απο σπουδες,ειμαι στο τελευταιο ετος οργανωσης κ διοικησης επιχειρησεων. πειτε μου αν τυχον ξερετε καποιον(κομματικα ανεξαρτητο κατα προτιμηση) που μπηκε κ δεν εμεινε ευχαριστημενος... ειναι οντως τοσο τραγικα τα πραγματα?
  4. ξεχνας οτι εδω ειναι Ελλαδισταν.... μπορει να μη φαινεται τοσο σπουδαια οταν εχουμε να κανουμε με πυραμιδες κ νησι του πασχα αλλα ειναι σημαντικο μνημειο. και ακομα κ αν αυτη η λιστα ειναι μονο μαρκετινγκ παλι καλο θα κανει.
  5. Πλησιάζουν οι μέρες μέχρι να καθοριστούν τα νέα 7 θαύματα του κόσμου και η εν εξελίξει παγκόσμια ψηφοφορία, θέτει μέχρι στιγμής την Ακρόπολη στον κίνδυνο να μην βρίσκεται πλέον ανάμεσά τους,αφου βρισκεται μεχρι στιγμής στην 8η θέση, ανάμεσα σε 21 υποψηφιότητες κι αν δεν ψηφίσουμε όλοι με σκοπό να την ανεβάσουμε κατά μία θέση και να την εντάξουμε πάλι στα μνημεία τα οποία θα αποτελούν από τις 7/7/2007 (τότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα στη Λισαβόνα) τα νέα 7 θαύματα του κόσμου κινδυνεύουμε να μας φάει η μαρμάγκα της αδιαφορίας ακόμα μία φορά. Γι αυτό ως Ελληνόπουλα και ως Ελληνοπούλες ας βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας, για να διατηρήσουμε την Ακρόπολη μέσα σε αυτά. Η σειρά έως τώρα είναι: Τα μέχρι στιγμής 7 θαύματα του κόσμου (θέσεις 1-7) : Colosseum, Great Wall, Machu Picchu, Petra, Pyramids of Giza, Statues of Easter Island, Taj Mahal Middle Στις επόμενες θέσεις (8-14): Acropolis (ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ), Angkor, Chichen Itza, Eiffel Tower, Kremlin/ St. Basil, Stonehenge Τελευταίες 7 θέσεις (15-21): Alhambra, Haria Sofia (η Αγιά Σοφιά στην Πόλη), Kiyomizu Temple, Neuschwanstein Castle, Statue of Liberty, Sydney Opera House, Timbuktu. Από άποψη τακτικής, επειδή όλοι ρίχνουν επτά ψήφους, εξυπηρετεί να ψηφίσουμε την Ακρόπολη και 6 ακόμα από την τελευταία επτάδα, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνεται και η η Αγιά Σοφιά στην Πόλη (Haria Sofia). Αποφύγετε τα Statues of Easter Island, Taj Mahal Middle, τα οποία καταλαμβάνουν την 6η και την 7η θέση. Βάλτε, λοιπόν, οικογένεια, φίλους, γνωστούς και συναδέλφους να ψηφίσουν την Ακρόπολη στο site www.new7wonders.com
  6. βασικα δεν ηθελα να πω ονομα εταιριας για προφανεις λογους(νεμοοο,που το ηξερες?? :? ) τα τηλεφωνα αυτα τα ειχα εγω αλλα δεν ειναι free οπως το αλλο που ηταν και συγκεκριμενα για ''lost and delayed buggage) thanx anyway. ρωτησα και σε αλλα φορα κ μ ειπαν οτι υπαρχει οργανισμος (ΙΑΤΑ) που κοβει κ**ους σε τετοιες περιπτωσεις και εστειλα εκει εμαιλ!
  7. εχω το εξης προβλημα. τον ιουλιο ταξιδεψα με ξενη αεροπορικη εταιρια(οχι τσαρτερ) και στην επιστροφη χαθηκε η τσαντα μου.μου ειπαν να περιμενω λιγο καιρο μεχρι να σιγουρευτουν οτι δεν θα τη βρουν και μετα θα παρω αποζημειωση. περασε καιρος και (μετα απο δικη μου επιμονη)μου σητησαν στοιχεια,ενα καταλογο με περιεχομενα της τσαντας και κανα 2 αλλα πραγματακια. εφτασε νοεμβρης για να εγκριθει η περιπτωση μου και να μου πουν να περιμενω ενα γραμμα και οτι ''δεν υπαρχει κανενα προβλημα,μεχρι την αλλη βδομαδα θα το εχετε παρει''. οσο πηρατε εσεις το γραμμα,αλλο τοσο το πηρα και γω και επιπλεον το τηλεφωνο επικοινωνιας που ειχα δε λειτουργει πια. τι να κανω τωρα λοιπον? (στο πολισι της εταιριας ειναι να μην εχει ε-μαιλ)
  8. λεω να οργανωσω τριπ ισλανδια για αυγουστο. ποιος ξερει να μου πει ινφο? να μεινω ρεκιαβικ? απο τιμες τι λέει?
  9. pixies

    tool live!!!

    οσον αφορα το καπνισμα παντως,εγινε μετα απο παρακληση του καλλιτεχνη. καποιο προβλημα με το λαιμο του νομιζω.
  10. dipla sto reina sofia einai. o picasso zwgrafize auta pou zwgrafizate otan eisastan tessarwn alla o dali einai apisteutos!!! auto gia to paso den to iksera alla mpika me paso se ena aquarium sto monaxo pou i kopela sto tameio anagnwrise ta ''greekish''!
  11. το ρετιρο λεω,ηταν κοντα στα μεγαλα μουσεια νομιζω(reina sofia,prado)και μεστο κεντρο!!! οντως,κορωνες ηταν.το μπερδεψα με την αγγλια γτ δεν εχω παει ποτε :P
  12. πειτε λιγο.... ποσο χρονων ειστε ολοι εσεις που εχετε παει σε τοσες χωρες ο καθενας? εγω ειμαι 21 κ εχω παει ρωμη(και ενω χαζευαμε μια βιτρινα με κιθαρες γνωρισαμε εναν ελληνα,απιστευτο παγωτο), μαδριτη(ερωτευτηκα ενα παρκο εκει), κοπενχαγη(θα ξαναπηγαινα μονο κ μονο για την κριστιανια.εντωμεταξυ εχουν λιρες και δεν καταλαβαινεις τι χαλας.ακομα δεν ξερω ποσα χαλασα σε κεινο το ταξιδι..εκει εμεινα πρωτη φορα σε γιουθ χοστελ με αλλους 10!), σουηδια με το τρενο απτη γεφυρα.ειδα το μαλμο μια ωρα και μετα πηγα vajxo, μοναχο το καλοκαιρι που φιλοξενουσε το γιουρο,δεν ξετρελαθηκα,αλλα μπορω να σας πω που να πατε για παγωτο! :D
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου